Serio to jest jakiś problem? Takie coś widzę też bardzo często u Zaka czy Kaczmara i totalnie nie mam z tym problemu.
Zaraz się pewnie Kubie oberwie za "Hrabstwo Harrow" w kadrze.....nie wspomnę już o Endeavor DS.

Serio to jest jakiś problem? Takie coś widzę też bardzo często u Zaka czy Kaczmara i totalnie nie mam z tym problemu.
Ja kupiłem 5. Przecież ludzie zaraz wykupią nakład i będę mógł sprzedać z przebitka 101%
Jeśli ta jedna rozgrywka była najlepszą w tym miesiącu to mieli powiedzieć o Apiary, które zagrali 5 razy, ale im się nie podobało? Bo wypuścili gameplay, po którym dość się przejechali po tej grze. Nie wiem jakie masz zdanie o planszowkowiczach, ale skoro ktoś leci wydać pieniądze, bo zobaczy okładkę gry u kogoś na filmiku to może wprowadzić zakaz nagrywania na tle regału. Pomyślcie ile taki Piotrek z Board News albo Gambit przytulają pieniędzy za swoje reklamy!Nilis pisze: ↑03 paź 2024, 10:11 Gra miesiąca u Gambita. Planszówki Online zdecydowali się na Speakeasy po jednej rozgrywce. Tak, wiem można i ogłosić Monopoly po nieskończonej rozgrywce i nic nikomu do tego. Dotychczas oglądałem ich gameplay-e (bo dzięki temu można wstępnie ocenić przed zakupem i to jest kapitalne co robią) i słuchałem podsumowanie. Podsumowania można już jednak odpuścić bo i tak każda gra jest świetna, nawet po jednej partii wskakuje na TOP. A to rozłożone na stole Apiary jako reklama od wydawcy to już w ogóle słabizna
Guerillę w sumie też dorywczo oglądam, ale bardziej na zasadzie:
W tym temacie trzymałbym się kanałów około-growych.
Akurat osób kupujących bezmyślnie gry, bo recenzent powiedział "fajna, przyjemnie się grało" jest multum xDXyhoo pisze: ↑03 paź 2024, 15:17 Jeśli ta jedna rozgrywka była najlepszą w tym miesiącu to mieli powiedzieć o Apiary, które zagrali 5 razy, ale im się nie podobało? Bo wypuścili gameplay, po którym dość się przejechali po tej grze. Nie wiem jakie masz zdanie o planszowkowiczach, ale skoro ktoś leci wydać pieniądze, bo zobaczy okładkę gry u kogoś na filmiku to może wprowadzić zakaz nagrywania na tle regału. Pomyślcie ile taki Piotrek z Board News albo Gambit przytulają pieniędzy za swoje reklamy!
Szlag. Wydawało się, że tego nikt nie przejrzy. Ale jednak sprawa się rypła. Wszystko przez tych wścibskich użytkowników forum i ich psa...Xyhoo pisze: ↑03 paź 2024, 15:17 Nie wiem jakie masz zdanie o planszowkowiczach, ale skoro ktoś leci wydać pieniądze, bo zobaczy okładkę gry u kogoś na filmiku to może wprowadzić zakaz nagrywania na tle regału. Pomyślcie ile taki Piotrek z Board News albo Gambit przytulają pieniędzy za swoje reklamy!
Pal licho pieniądze - oddaj mi te godziny życia przepalone na świetną zabawę przy Mage Wars złodzieju.Gambit pisze: ↑03 paź 2024, 16:04Szlag. Wydawało się, że tego nikt nie przejrzy. Ale jednak sprawa się rypła. Wszystko przez tych wścibskich użytkowników forum i ich psa...Xyhoo pisze: ↑03 paź 2024, 15:17 Nie wiem jakie masz zdanie o planszowkowiczach, ale skoro ktoś leci wydać pieniądze, bo zobaczy okładkę gry u kogoś na filmiku to może wprowadzić zakaz nagrywania na tle regału. Pomyślcie ile taki Piotrek z Board News albo Gambit przytulają pieniędzy za swoje reklamy!
Gra miesiąca to nie jest recenzja. Więc gra nie musi być ograna, żeby o niej mówić, wg mnie/nas, w tej serii chodzi o to, żeby pokazać grę, która zrobiła na nas w danym miesiącu największe wrażenie, lub najbardziej ją zapamiętaliśmy. I akurat we wrześniu było to Speakeasy. Recenzje zawsze robimy po minimum 5 rozgrywkach, w różnych składach. Co do Apiary, to tak jak ktoś wcześniej wspominał, byliśmy po albo przed nagraniem materiału. U nas, przez natłok rzeczy, zazwyczaj jest tak, że jak już mamy rozłożone kamery, światła itd, to pada zdanie "a, jeszcze materiał dla Gambita!". I wtedy nagrywamyNilis pisze: ↑03 paź 2024, 10:11 Gra miesiąca u Gambita. Planszówki Online zdecydowali się na Speakeasy po jednej rozgrywce. Tak, wiem można i ogłosić Monopoly po nieskończonej rozgrywce i nic nikomu do tego. Dotychczas oglądałem ich gameplay-e (bo dzięki temu można wstępnie ocenić przed zakupem i to jest kapitalne co robią) i słuchałem podsumowanie. Podsumowania można już jednak odpuścić bo i tak każda gra jest świetna, nawet po jednej partii wskakuje na TOP. A to rozłożone na stole Apiary jako reklama od wydawcy to już w ogóle słabizna
To teraz posłucha sobie podsumowanie o Apiary po ich gameplayu i zweryfikuj czy to aby na pewno taka dobra reklama.
O Panie Barollo, mam kilka gier, które wiszą na OLX od jakiegoś czasu. Nie chcesz może obok nich usiąść ?
napisz, że obok nich siedział Barolek ;P nikt nie sprawdzi
Jeee. To jest marketing... wystarczy w treści wpisać: "Barolek i Gandalf kliknęli już podgląd aukcji, nie chcesz być szybszy od nich?"... albo: "Uwaga okazja! Gambit już omiótł wzrokiem!"
Mam wrażenie, że ten jedyny materiał był dość hejtowany. Do tego pewnie mniej wyświetleń, niż liczył (a były różne edytorskie sztuczki, zatem chwilę nad tym musiał siedzieć), więc pewnie się zniechęcił. Nie mam poczucia, że to miało być bardziej na poważnie niż dramki KPiB, powiedziałbym że wręcz mniej.EsperanzaDMV pisze: ↑12 lis 2024, 12:28 Tylko że ostatni (i jedyny) materiał został wrzucony... 2 miesiące temu. Do tego 3 posty i nic więcej, cisza.
IMO trudno liczyć na interakcję, jak jest jeden widz (czy kilku) widz. Dla mnie byłoby to nawet bardziej krępujące niż suche strumieniowanie. Chyba że pojawiają się pytania na czacie czy coś w tym stylu, wtedy wypada się odezwać.EsperanzaDMV pisze: ↑12 lis 2024, 12:28 Dostałem powiadomienie i wszedłem nawet na stream ze Star Wars Outlaws, i były na nim... 2 osoby. Ja i Piotr? Zero interakcji z ludźmi, brak odpowiedzi na wpisy z chata, ot suche strumieniowanie obrazu z gry. Chyba nie tak to powinno wyglądać.
Jest mi to głęboko wszystko jedno
Tu się nie ma co irytowaćDarkstorm pisze: ↑12 lis 2024, 13:37 No i to czego nie lubię to marudzenie o wyświetlenia i żebranie o lajki i "komcie". Żeby nie było większość twórców to ma co mnie strasznie irytuje. Jak mi się spodoba to dam lajka. Jak będzie co komentować to skomentuje. A jak nie to nie. Widać twórco nie zasłużyłeś na lajka i na komcia. Zrób ciekawszy materiał a nie żebraj.
Co do Pogramy to jestem w teamie #nikogo. Board Week Polska nawet nie widziałem chociaż gdzieś mi mignął ten 1 film wrzucony na kanał. Na kanał Filipa zerknąłem ale chyba coś mi nie zagrało z dźwiękiem i się odbiłem.EsperanzaDMV pisze: ↑12 lis 2024, 12:28 Ciekawi mnie Wasze zdanie na ten temat, jak już chyba po fakcie oceniacie taki twór, jakim było PogramyTV, i czy dajecie szansę na powrót Marcina i Piotra w jakiejś innej formie (bo że Filip wrócił, to wszyscy widzimy) - czy byście takiego powrotu w ogóle chcieli, czy też #nikogo
Coś w tym jest... Mam to samo i szukam opinii i gameplay`ów samodzielnie w odmętach i czeluściach YT
Niestety Ciebie nie, ale topki to są materiały, które są najpopularniejsze na YT i dają najwięcej wyświetleń.Mark442 pisze: ↑12 lis 2024, 15:36Coś w tym jest... Mam to samo i szukam opinii i gameplay`ów samodzielnie w odmętach i czeluściach YT
A to co mnie bardzo irytuje to wszechogarniające "topki". Dla większości influencerów brak "topek" to śmierć dla kanału. Osobiście mnie nie interesuje gust i zawartość półek tychże, łącznie z tym co "im wpadło" na półki od wydawców !
Bo topka zainteresuje większy przekrój widzów kanału, niż jakakolwiek recenzja. Bo z natury jest skierowana do szerszego grona odbiorców. Recenzji Ankh nie obejrzą ludzie, których Ankh nie interesuje. Topkę gier area control obejrzy nawet część osób, której area control wisi, z czystej ciekawości.