(Warszawa) Agresor - Piątek WIBHiIŚ PW
Re: [Warszawa] AGRESOR Politechnika Inżynieria Środowiska
Forever, ja znam zasady jak sądzę dość dobrze, ale w Agresorze mogę być od ok. 18:30 dopiero.
- krokodiler
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 4 times
Tak, to był trutu. Ale myślę, że w związku z szybkim powrotem klucznika (bo chodziło właśnie o ten brak klucza) nie powinno być problemów - w każdym razie portier nie sprawiał wrażenia, jakby miał w związku z tym robić dym. Trutu, możesz potwierdzić jak się sprawa skończyła?jax pisze:(...)Normalnie zmroziło mnie. Nie wiem nic na ten temat. Czy to może trutu przekazał tę wiadomość? (...) (Jeszcze mrozi mnie ta informacja Zatha. Ktoś coś wie?)zath pisze:A ja mam pytanie:
Ktoś tuż przed 22:00 w ostatni piątek powiedział, że najprawdopodobniej to nasze ostatnie spotkanie w Agresorze przez jakąś akcję z zagubionymi kluczami. Czy wszystko ułożyło się jednak ok i będziemy mogli dalej się na PW spotykać?
Jak zwykle pojawię się o 16:30, z miłą chęcią zagrałbym na dobry początek w Hansę, a potem proponuję partyjkę w TiE, które przyniosę ze sobą 

- garg
- Has thanked: 1815 times
- Been thanked: 1302 times
Hansę przyniosę, wezmę być może znowu Mykerinosa, no i jak zwykle kilka innych tytułów, więc w razie czego widzimy się przy stolePrzemekk pisze:Jak zwykle pojawię się o 16:30, z miłą chęcią zagrałbym na dobry początek w Hansę, a potem proponuję partyjkę w TiE, które przyniosę ze sobą

Mam / Sprzedam/wymienię
(Może nie wystawiłem, ale też chętnie wymienię)
Najstarszy offtop świata: Ceterum censeo Carthaginem esse delendam ;-)
(Może nie wystawiłem, ale też chętnie wymienię)
Najstarszy offtop świata: Ceterum censeo Carthaginem esse delendam ;-)
Mykerinosa i Hanse chętnie poznamgarg pisze:Hansę przyniosę, wezmę być może znowu Mykerinosa, no i jak zwykle kilka innych tytułów, więc w razie czego widzimy się przy stolePrzemekk pisze:Jak zwykle pojawię się o 16:30, z miłą chęcią zagrałbym na dobry początek w Hansę, a potem proponuję partyjkę w TiE, które przyniosę ze sobą

Ja chce w Vasco da Gama. Raz grałem więc tylko mi przypomnienie zasad potrzebne.Andreus pisze:Mykerinosa i Hanse chętnie poznamgarg pisze:Hansę przyniosę, wezmę być może znowu Mykerinosa, no i jak zwykle kilka innych tytułów, więc w razie czego widzimy się przy stolePrzemekk pisze:Jak zwykle pojawię się o 16:30, z miłą chęcią zagrałbym na dobry początek w Hansę, a potem proponuję partyjkę w TiE, które przyniosę ze sobą. Chciałbym też przetestować Vasco da Gama, którego wezmę ze sobą.
Monsoon Group Rulez
A.J.Mustafa
A.J.Mustafa
O, to ja się zapisujęgarg pisze:Hansę przyniosę, wezmę być może znowu Mykerinosa, no i jak zwykle kilka innych tytułów, więc w razie czego widzimy się przy stole

Priorytety dla mnie na najbliższy piątek to: Macao i Vasco da Gama. Liczę na Filipposa.
Poza tym sam wezmę Wysokie Napięcie, Giganten i kilka małych gier.

- yosz
- Has thanked: 203 times
- Been thanked: 496 times
- Kontakt:
Filipposa nie będzie w ten piątek. Poza tym Macao w Warszawie na razie mam chyba tylko ja, a mnie też nie będzie. Powinienem być za tydzień.draco pisze:Priorytety dla mnie na najbliższy piątek to: Macao i Vasco da Gama. Liczę na Filipposa.![]()
ZnadPlanszy | YouTube
Always keep at the back of your mind the possibility that you're dead wrong. -- T. Pratchett --
Always keep at the back of your mind the possibility that you're dead wrong. -- T. Pratchett --
Widzę, że zainteresowanie Vasco da Gama jest, więc zabieram grę ze sobą i poczytam instrukcje, bo grałem o jeden raz mniej od Mustafy
. Powinienem zjawić się koło 16:30.

- veljarek
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 30 times
Dopiszcie mnie wstępnie do VascoAndreus pisze:Widzę, że zainteresowanie Vasco da Gama jest, więc zabieram grę ze sobą i poczytam instrukcje, bo grałem o jeden raz mniej od Mustafy. Powinienem zjawić się koło 16:30.
Aktualizacja zaproszenia do The Republica of Rome
Godzina rozpoczęcia zmieniona na 18
Zgłosiły się już trzy osoby więc zostały TYLKO DWA MIEJSCA
Godzina rozpoczęcia zmieniona na 18
Zgłosiły się już trzy osoby więc zostały TYLKO DWA MIEJSCA
Drugie podejście do Battlestara
planowany początek 17-17:30
Kobol czeka ;]
A jak nie wypali to i tak zabieram Ticketa Europe + 1912 ;]

planowany początek 17-17:30
Kobol czeka ;]
A jak nie wypali to i tak zabieram Ticketa Europe + 1912 ;]
Papież ?? A ile on ma dywizjii ??!! (J. Stalin)
Sushi? To jedzenie dla psów. My jemy ziemniaki (Alaksandr Łukaszenka)
Chętnie się dołączę do polowań na cylonka.
Do Mykerinosa też się chętnię dołączę
Odpuszczam sobie branie Tygrysa, bo widzę, że będzie dużo ciekawych pozycji w które warto zagrać, ale na pewno wezmę go za tydzień.

Odpuszczam sobie branie Tygrysa, bo widzę, że będzie dużo ciekawych pozycji w które warto zagrać, ale na pewno wezmę go za tydzień.
Ja chcę - TrutuForever pisze:Aktualizacja zaproszenia do The Republica of Rome. Godzina rozpoczęcia zmieniona na 18. Zgłosiły się już trzy osoby więc zostały TYLKO DWA MIEJSCA
Sorki Romski, ale Kobol nie ma szans z RoR-em.kromka pisze:Drugie podejście do Battlestaraplanowany początek 17-17:30 Kobol czeka ;]
Prezes
...piszę powoli, bo wiem, że czytacie powoli...
...piszę powoli, bo wiem, że czytacie powoli...
Ta propozycja jest ciekawa, odezwę się w odpowiednim temacie, ale ten tydzień niestety odpada.staszek pisze:jak namówisz kogoś jeszcze,a najlepiej dwóch kogosi, to zapraszam na Steama do Wilanowanono pisze:Ja mam od niedawna własny egzemplarz Eufrat i Tygrys, więc mogę przynieść, ale tak po prawdzie, to bardziej liczyłbym na partyjkę Steama, więc byłbym rad, gdyby ktoś był tak miły i go ze sobą zabrał
W miniony piątek zaś dane mi było poznać Amytis, ten tytuł trochę mnie przerósł, ciężko mi było grać wedle jakiejś spójnej strategii pilnując jednocześnie nawodnień, sadzenia, karawany, świątyń i pałacu (bo graliśmy z dodatkiem). Od początku miałem straty, dopiero pod koniec rozgrywki poczułem tą grę i zacząłem nadrabiać zaległości, ale i tak nikogo nie przegoniłem, mimo wszystko, dziękuję wszystkim za udaną rozgrywkę.
W ten piątek prawie na pewno mnie będzie, więc na nic się nie umawiam.
Trutu ty jesteś policzony w tej czwórce 
Nadal mamy dwa wolne miejsca

Nadal mamy dwa wolne miejsca
Zgłaszam się na RoR'a
będę pewnie trochę wcześniej. Grałem kilka razy, ale przyda mi się odświeżenie zasad.

Jestem chętny na The Republica of Rome w najbliższy piątek.
Z korespondencji wynika, że jestem szósty.
Czy się nie mylę?
Z korespondencji wynika, że jestem szósty.
Czy się nie mylę?
Zgaduję, że szanse na to żeby ktoś przyniósł Stone Age są niewielkie, więc chętnie dołączę do Hansy i Mykerinosa. Sam mogę przynieść jak zwykle Le Havre, tym razem z dodatkowymi kartami.
Wishlist: Mission: Red Planet (2005), Steam (2009)
Personal Fav: Dungeon Lords (2009), Once Upon a Time (1993)
Personal Fav: Dungeon Lords (2009), Once Upon a Time (1993)
piątkowy moja bytnośc w klubie odroczona z powodu przeglądu kota 

Papież ?? A ile on ma dywizjii ??!! (J. Stalin)
Safari zgadza się jesteś szósty tym samym mamy komplet
wszystkim zainteresowanym doradzam odświeżenie sobie zasad
Ja będę od 16 grę zaczynamy jak się wszyscy zbiorą do tego czasu może uda się zagrać w coś małego i przygotować start up
wszystkim zainteresowanym doradzam odświeżenie sobie zasad
Ja będę od 16 grę zaczynamy jak się wszyscy zbiorą do tego czasu może uda się zagrać w coś małego i przygotować start up
- yosz
- Has thanked: 203 times
- Been thanked: 496 times
- Kontakt:
Zmieniły mi się plany weekendowe. Będę dzisiaj pewnie w okolicach 16 do około 19. Chciałbym zagrać w Tinners Trail (na tę chwilę w 3 osoby więc szukam dwóch chętnych). Poza tym będę miał Macao - mogę komuś wytłumaczyć jakby ktoś chciał zagrać.
ZnadPlanszy | YouTube