Hancza: Nie wiem jak inni działają, ale ja mam w zwyczaju wchodzić na to forum w czwartek rano lub popołudniu jeśli wiem że mam dziś wolny wieczór... by zobaczyć czy coś się dziś będzie działo. Bywam wcześniej, ale wtedy jeszcze nie znam do końca mojego planu dnia na czwartek. Zdaję sobie sprawę, że inni wszystko planują z dużym wyprzedzeniem, ale w przypadku tak spontanicznego eventu jak wspólne granie (cykliczne), może to się nie udać. Wiem, że najlepiej jest jak wszystko da się ustalić min. dzień wcześniej, ale jak widać rzeczywistość weryfikuje to, jako trudno wykonalne. Dlatego myślę, że z racji na to, że taka sytuacja jak wczoraj miała już miejsce kilka razy (od kiedy jestem na tym forum) warto następnym razem odczekać jeszcze nieco później... lub, jeśli jednak się wycofujesz z projektu, to przynajmniej innym to zakomunikować.
Nasz problem by rozwiązało po części założenie naszej grupy na facebooku (gdzie wymiana informacji jest bardziej dostępna i można tworzyć wydarzenia), ale z tego co rozmawiałem z Wami, wielu z Was bojkotuje ten portal