(Warszawa) Grupa Tarchomińska - czasem na emigracji (Targówek / Bemowo)
- Wintermute
Re: WWA- GRUPA TARCHOMIN :)
To Patchistory wyglada ciekawie. Z checia bym sieknal w jakas cywilizacyjna. Age of empires? Albo Axis & Allies...
Moge tez Clash of cultures przyniesc.
Moge tez Clash of cultures przyniesc.
Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
- walkingdead
- Has thanked: 277 times
- Been thanked: 683 times
A&A plisss
No ja mam jeszcze First to Fight i Eminant Domain to zagrania ze swoich. KToś?
No ja mam jeszcze First to Fight i Eminant Domain to zagrania ze swoich. KToś?
♀
- walkingdead
- Has thanked: 277 times
- Been thanked: 683 times
Ja mam teraz trochę ciężko z planowaniem, nowa praca, często muszę niespodziewanie zostać po godzinach. A przecież jeszcze są zajęcia sportowe i inne takie
Ale to o czym piszemy to chyba weekendowe plany, tak?

♀
- Wintermute
No jesli mnie pamiec nie myli to knujemy sobote u sirweia na dalekiej polnocy...walkingdead pisze:Ja mam teraz trochę ciężko z planowaniem, nowa praca, często muszę niespodziewanie zostać po godzinach. A przecież jeszcze są zajęcia sportowe i inne takieAle to o czym piszemy to chyba weekendowe plany, tak?
Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
Hej,
U mnie sprawa jest bardzo niejasna. W sobotę mam święto Pułkowe, ale nie wiem, o której się zaczyna i o której się kończy (nie powinienem mieć problemu z ew. zerwaniem się, ale tutaj musicie podać godzinę, no i mogę się spóźnić bo to pod Piasecznem). Odp. kiedy dadzą plan spotkania (na dniach). Jeżeli chcecie Eclipsa (lub Age of Empires III + dodatek, ale to muszę się do przyjaciela udać i nie wiem czy też by nie chciał pocisnąć, w końcu jego gra:]) to w razie czego mogę użyczyć przekazując go wcześniej komuś.
Chyba, że macie w/w tytuł to wtedy... nic nie dostaniecie:).
Pozdro,
Ludwi$
U mnie sprawa jest bardzo niejasna. W sobotę mam święto Pułkowe, ale nie wiem, o której się zaczyna i o której się kończy (nie powinienem mieć problemu z ew. zerwaniem się, ale tutaj musicie podać godzinę, no i mogę się spóźnić bo to pod Piasecznem). Odp. kiedy dadzą plan spotkania (na dniach). Jeżeli chcecie Eclipsa (lub Age of Empires III + dodatek, ale to muszę się do przyjaciela udać i nie wiem czy też by nie chciał pocisnąć, w końcu jego gra:]) to w razie czego mogę użyczyć przekazując go wcześniej komuś.
Chyba, że macie w/w tytuł to wtedy... nic nie dostaniecie:).
Pozdro,
Ludwi$
Nearly Almost Dead, but Not Quite
Moje gry
Moje gry
- Wintermute
balif, piszesz sie na sobote na tarcho?
- Wintermute
To A&A wychodzi na prowadzenie. Ja gdzies tak na 12 moge sie doprowadzic do stanu uzywalnosci...balif pisze:A&A chętnie spróbuje. Od której najwcześniej możecie w sobotę?
Dobra to róbmy listę. Możemy zacząć spotkanie o 12. A&A mam na miejscu. Reszta listy z postu MOLOCHY. Proponuję PW do mnie z propozycjami 3 lub więcej tytułów. Miejscówka na Targówku.
- Wintermute
1) sirweisirwei pisze:Dobra to róbmy listę. Możemy zacząć spotkanie o 12. A&A mam na miejscu. Reszta listy z postu MOLOCHY. Proponuję PW do mnie z propozycjami 3 lub więcej tytułów. Miejscówka na Targówku.
2) walkingdead
3) balif
4) Wintermute (byc moze namowie kumpla nieforumowego ale obeznanego w temacie)
Ludwi$ w rezerwie (pulkowej

Maxxx?
Ostatnio zmieniony 14 paź 2014, 15:35 przez Wintermute, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rocy7
- Been thanked: 6 times
Raczej odpadam znowu w ten weekend. Niestety:(
Ale moge pozyczyc gry jesli bylyby potrzebne.
Ale moge pozyczyc gry jesli bylyby potrzebne.
- Rocy7
- Been thanked: 6 times
To zależy w co będziemy graćRocy7 pisze:Znajdzie się miejsce, gdybym jednak miał wolny weekend?

Ok to może taka propozycja listy:
Axis & Allies
Eclipse/Hegemonic
Cyklady
First to Fight
???
Coś dodać/ująć?
Axis & Allies
Eclipse/Hegemonic
Cyklady
First to Fight
???
Coś dodać/ująć?
Struggle of empires jako rezerwa w razie gdyby było 7 osób.
Axis & Allies która dokładnie wersja?
Axis & Allies która dokładnie wersja?
Edycja 2004 lub Pacificbalif pisze:Axis & Allies która dokładnie wersja?
- Wintermute
1) sirwei
2) walkingdead
3) balif
4) Wintermute (kumpel pewnie nie wstanie na 12:))
5) Maxxx76
6) ew. Rocy7
Wszyscy obecni czy ktos jeszcze?
2) walkingdead
3) balif
4) Wintermute (kumpel pewnie nie wstanie na 12:))
5) Maxxx76
6) ew. Rocy7
Wszyscy obecni czy ktos jeszcze?
Hej,
Ja w sobotę od 15.30 powinienem być dostępny, ale już chyba macie komplet jeżeli chodzi o gry, a w środku rozgrywki nie che wam przeszkadzać.
Pozdro,
Ludwi$
Ja w sobotę od 15.30 powinienem być dostępny, ale już chyba macie komplet jeżeli chodzi o gry, a w środku rozgrywki nie che wam przeszkadzać.
Pozdro,
Ludwi$
Nearly Almost Dead, but Not Quite
Moje gry
Moje gry
- Wintermute
Zawsze mozemy pojechac po hardkorze i do 17 A&A a po 17 jak sie zmieni czesc ekipy przyciac np w L7?Ludwi$ pisze:Hej,
Pozdro,
Ludwi$