Star Wars: Outer Rim / Zewnętrzne Rubieże (Corey Konieczka, Tony Fanchi)

Tutaj można dyskutować o konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier.
NIE NALEŻY TUTAJ PYTAĆ O ZASADY, MALOWANIE, ROBIENIE INSERTÓW ORAZ KOSZULKI! OD TEGO SĄ INNE PODFORA
Regulamin forum
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
ostry66
Has thanked: 6 times
Been thanked: 12 times

Re: Star Wars: Outer Rim / Zewnętrzne Rubieże (Corey Konieczka, Tony Fanchi)

Post autor: ostry66 »

Antioch Seleucyda pisze: 09 kwie 2025, 12:35 Słyszeliście może o planach dodruku dodatku?
W nawiązaniu do ostatniego podcastu KPiB @VivoBrezo jesteś w stanie podzielić się jakimiś insiderskimi informacjami? :D
Awatar użytkownika
Mr_Fisq
Administrator
Has thanked: 1669 times
Been thanked: 1846 times

Post autor: Mr_Fisq »

Rozważania, czy można wystawić towarzysza, oraz na temat dostarczania właśnie nabytych towarów zostały przeniesione do tematu z zasadami:
viewtopic.php?t=66405&start=25#p1710013
Sprzedam: Porządki po majówce - nowości, obniżki (m.in.: Nova Aetas - dodatki, Królestwa Północy, SPQR Deluxe, League of Dungeoneers)
Przygarnę: Zone Wars, Dropfleet Commander
Karbowy

Post autor: Karbowy »

Cześć.
Ostatnio złożyłem fajną ekipę do gier, gramy w RPGi, ale także w SW -Zewnętrzne Rubieże, czasami w insze planszówki. Około trzy miesiące temu wyjawiłem wiadomość, że trwają prace nad dodatkiem, i od tego czasu jestem systematycznie zasypywany pytaniami o te dzieło.... Stąd moje pytanie (pewnie nie jestem pierwszy :D ) kiedy możemy spodziewać się ukończenia i wydania? Jak się posuwają prace itp. Wiem że męczę twórców, takimi banałami, ale przez to chciałem również dać znać, że społeczność grająca w Rubieże czeka z niecierpliwością... :)
Awatar użytkownika
BOLLO
Has thanked: 1324 times
Been thanked: 2014 times
Kontakt:

Post autor: BOLLO »

Karbowy pisze: 16 maja 2025, 12:12 Cześć.
Ostatnio złożyłem fajną ekipę do gier, gramy w RPGi, ale także w SW -Zewnętrzne Rubieże, czasami w insze planszówki. Około trzy miesiące temu wyjawiłem wiadomość, że trwają prace nad dodatkiem, i od tego czasu jestem systematycznie zasypywany pytaniami o te dzieło.... Stąd moje pytanie (pewnie nie jestem pierwszy :D ) kiedy możemy spodziewać się ukończenia i wydania? Jak się posuwają prace itp. Wiem że męczę twórców, takimi banałami, ale przez to chciałem również dać znać, że społeczność grająca w Rubieże czeka z niecierpliwością... :)
Tringa już odpowiedziała stronę wcześniej:
Jak tylko będziemy gotowi to pojawi się wątek z opisem, datami i linkiem do ankiety zapisowej.

To trwa, bo podlinkowany dodatek nie jest kompatybilny z oficjalnym dodatkiem i część rzeczy przerabiamy, z części zrezygnowaliśmy, trochę dołożyliśmy, a to wszystko okraszone jest duża ilością testów i zmóżdżania się, aby działało i było zgodne z lore.

Myślę, że warto czekać
Nikt nie poda z czapy daty bo później nie jest miło jak coś się jednak obsuwa. Jak będzie coś wiadomo to będzie napisane co i jak. Zaglądnij tu x1 miesiąc a na pewno nie przeoczysz tak ważnego info.
ODPOWIEDZ