Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tutaj można dyskutować o konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. NIE NALEŻY TUTAJ PYTAĆ O ZASADY, MALOWANIE, ROBIENIE INSERTÓW ORAZ KOSZULKI! OD TEGO SĄ INNE PODFORA
Rozważania, czy można wystawić towarzysza, oraz na temat dostarczania właśnie nabytych towarów zostały przeniesione do tematu z zasadami: viewtopic.php?t=66405&start=25#p1710013
Sprzedam: Porządki po majówce - nowości, obniżki (m.in.: Nova Aetas - dodatki, Królestwa Północy, SPQR Deluxe, League of Dungeoneers) Przygarnę: Zone Wars, Dropfleet Commander
Cześć.
Ostatnio złożyłem fajną ekipę do gier, gramy w RPGi, ale także w SW -Zewnętrzne Rubieże, czasami w insze planszówki. Około trzy miesiące temu wyjawiłem wiadomość, że trwają prace nad dodatkiem, i od tego czasu jestem systematycznie zasypywany pytaniami o te dzieło.... Stąd moje pytanie (pewnie nie jestem pierwszy ) kiedy możemy spodziewać się ukończenia i wydania? Jak się posuwają prace itp. Wiem że męczę twórców, takimi banałami, ale przez to chciałem również dać znać, że społeczność grająca w Rubieże czeka z niecierpliwością...
Karbowy pisze: ↑16 maja 2025, 12:12
Cześć.
Ostatnio złożyłem fajną ekipę do gier, gramy w RPGi, ale także w SW -Zewnętrzne Rubieże, czasami w insze planszówki. Około trzy miesiące temu wyjawiłem wiadomość, że trwają prace nad dodatkiem, i od tego czasu jestem systematycznie zasypywany pytaniami o te dzieło.... Stąd moje pytanie (pewnie nie jestem pierwszy ) kiedy możemy spodziewać się ukończenia i wydania? Jak się posuwają prace itp. Wiem że męczę twórców, takimi banałami, ale przez to chciałem również dać znać, że społeczność grająca w Rubieże czeka z niecierpliwością...
Tringa już odpowiedziała stronę wcześniej:
Jak tylko będziemy gotowi to pojawi się wątek z opisem, datami i linkiem do ankiety zapisowej.
To trwa, bo podlinkowany dodatek nie jest kompatybilny z oficjalnym dodatkiem i część rzeczy przerabiamy, z części zrezygnowaliśmy, trochę dołożyliśmy, a to wszystko okraszone jest duża ilością testów i zmóżdżania się, aby działało i było zgodne z lore.
Myślę, że warto czekać
Nikt nie poda z czapy daty bo później nie jest miło jak coś się jednak obsuwa. Jak będzie coś wiadomo to będzie napisane co i jak. Zaglądnij tu x1 miesiąc a na pewno nie przeoczysz tak ważnego info.