Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Forum zostało zamknięte kilka lat temu, dlatego nie ma wpisów (zablokowano możliwość pisania czy zakładania konta, zostało tylko archiwalnie. O ile jeszcze jest).
planszomania.pl - 10% (rabat nie działa na pozycje już zrabatowane!)
Albo kontakt bezpośredni przez telefon. Wiem, to stara szkoła, ale wydawca też skostnialy. Z doświadczenia wiem, że można spokojnie porozmawiać, podesłać mail z pytaniem i zawsze odpowiedzą lub pomogą.
fitzroy pisze: ↑09 mar 2023, 12:50
Ach zapomniałem, że to najbardziej introwertyczne wydawnictwo. Nie było tematu, wybaczcie.
To chyba muszą to zmienić i to raczej szybko. Ich premiery będą raczej adresowane do super geeków. Niewiele osób kupi John Company czy Pax'y, o ile nie będzie nakręcony hype.
O ile myślą o prezenterach (nie wiem czy super geekowie oglądają Trolla, NaStole czy Kaczmara) albo FB (gdzie FB wrzuca albo nie posty, które mają walczyć o naszą uwagę i Galakta przegrywa z innymi postami przynajmniej u mnie...), to wydaje mi się, że powinni robić multi-channel marketing.
Zanzaczam, wydaje mi się - nie musi to mieć przełożenia na ich przychody.
Albo kontakt bezpośredni przez telefon. Wiem, to stara szkoła, ale wydawca też skostnialy. Z doświadczenia wiem, że można spokojnie porozmawiać, podesłać mail z pytaniem i zawsze odpowiedzą lub pomogą.
Nie zawsze. Zależy czy pytanie jest neutralne, czy niezbyt wygodne.
Sprzedam: Porządki po majówce - nowości, obniżki (m.in.: Unsettled, Królestwa Północy, Cataphract, League of Dungeoneers) Przygarnę: Zone Wars, Dropfleet Commander