Szukam w takim razie jeszcze czegoś w Czechach i Polsce. Dajcie znać jak znacie jakieś ciekawe, duże imprezy tego typu.
pozdrawiam
Ja tu czegoś nie rozumiem... piszesz w temacie dotyczącym imprez planszówkowych, z aktualnym kalendarzem w pierwszym poście, nawet w treści tematu jest to napisane i jeszcze chcesz żebyśmy ci dali znać? Smsem? Gołębiem? Bilbordem?FurioMan pisze:Heh, ale stronę mają jak lokalny stragan z obwarzankami
Szukam w takim razie jeszcze czegoś w Czechach i Polsce. Dajcie znać jak znacie jakieś ciekawe, duże imprezy tego typu.
pozdrawiam
Dla mnie żaden problem, stwórz tylko potrzebne hasła (legendę) a ja będę się do tego stosował i wkleję to do pierwszego posta.MisterC pisze:Pomyślałem sobie, że skoro do Opola mam rzut beretem, a na Opolskie Granie się nie załapałem, to odwiedzę Opolcon. Wszedłem na stronę, zacząłem szukać informacji o jakichś planszówkach, aż w końcu zrodził mi się wniosek racjonalizatorski następujący:
Czy możliwe by było, aby w pierwszym poście obok nazw wymienionych imprez pisać np. (GR), a na dole posta legendę w stylu "(GR) - Games Room lub skladowe programu konwentu poświęconego szerszej tematyce"?
Proszę i błagam... Falkon, a nie FalconKubaP pisze:Dochodzi lubelski Falcon
Błagania zostały wysłuchaneShonsu pisze:Proszę i błagam... Falkon, a nie FalconKubaP pisze:Dochodzi lubelski Falcon
Czy macie jakąś stronę, fanpage?WRS pisze:26-27 października 2013, III Ropczyckie Granie, Centrum Kultury w Ropczycach
szczegóły na początku października
Zapraszamy!
MisterC pisze:Nie wiem jakie są odczucia innych użytkowników, ale mnie na dobrą sprawę zadowoliłoby właśnie rozróżnienie na imprezy planszówkowe i konwenty inne, gdzie planszówki są tylko dodatkiem. Swoją drogą gdyby rozróżnienie było bardziej szczegółowe, to mógłby się pojawić problem kwalifikowania, kiedy program się dopiero klaruje, a gotowy jest często dopiero w ostatniej chwili.KubaP pisze:Dla mnie żaden problem, stwórz tylko potrzebne hasła (legendę) a ja będę się do tego stosował i wkleję to do pierwszego posta.MisterC pisze:...np. (GR), a na dole posta legendę w stylu "(GR) - Games Room lub skladowe programu konwentu poświęconego szerszej tematyce"?
Mam powyrzucać te imprezy z gwiazdką?MisterC pisze:O ile pamiętam kiedyś w analogicznym, tylko starszym wątku obowiązywała zasada, że w ogóle nie wrzucamy do tego wora wszystkich pozostałych -conów, bo takich jest od groma. Teraz udają imprezy planszówkowe jak gdyby nigdy nic.
Gdyby ktoś tutaj zapraszał na Kapitularz, Polcon, Hobby, PGA, Tour Salon i Happy Baby, to byłbym bardzo wdzięczny, gdyby uprzedził, że nie mam się zbytnio napalać, ani szperać po ich stronie tylko po to, żeby się dowiedzieć, że przy okazji obok jest jakaś przyszywana impreza planszówkowa.
Port Gier, Kocioł i GRAnat to jednak to, co pasuje do tematu. Nie piszemy ile kosztuje wstęp i co jeszcze w ramach biletu dostaniemy i co jeszcze się tam odbywa, ale to chyba już w gestii organizatora, żeby dobrze gości informować i w gestii odwiedzającego stronę, żeby się tego dowiedzieć.
A po co je opisywać w tym wątku? Zwłaszcza kiedy informacje o imprezie są podlinkowane w OP.idha pisze:Hmm... A jak w takim razie opisywać imprezy, które mają swoich własnych niezależnych sponsorów, strony internetowe, nazwy itp., ale odbywają się przy okazji jakiejś innej imprezy?
Niestety muszę Cię zasmucić - też jestem organizatorem imprez planszówkowych, więc dyskusja nadal toczy się między organizatoramiKubaP pisze:Ja to nie wiem, czy ktoś w ogóle oprócz mnie i organizatorów imprez ten wątek czyta, więc i tak jestem zdziwiony, że jest dyskusja na ten temat
Jasne, w pełni się z tym zgadzam - dlatego zapytałam, po co w ogóle robić rozróżnieniamacike pisze:Nie ma co mnożyć bytów.