Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pytanie, czy ktoś dzisiaj jeszcze chce spędzić wieczór przy planszy? Ewentualnie jutro rano mam też czas. To tyle jeśli chodzi o ten tydzień . A jak coś to na przyszły też można się umówić .
Chętnie umówię się z kimś grającym w Claustrophobię. W przypływie weny twórczej stworzyłem własne scenariusze do gry i szukam kogoś z kim można by je przetestować.
W tym tygodniu mnie nie ma bo wyjeżdżam na długi weekend ale później jestem wolny.
kamael7 w sumie czemu nie, daj znać kiedy Ci pasuje to może termin zgadamy . Jedyny problem z Claustro jaki pamiętam, to te wielgachne kafelki średnio się mieszczą na moim stole po paru explorach .
Ktoś chętny w tym tygodniu na coś? Generalnie poza jutrem rano i piątkowym wieczorem, oraz poza sobotą i całkiem możliwe że niedzielą również (ale to jeszcze się zobaczy) powinienem mieć wolne .
Jak będzie jakieś spotkanie, to dajcie znać - w końcu powinienem mieć trochę luzu na uczelni i może uda mi się wpaść, aby poznać jakąś nową planszówkę.
Na Star Wars LCG też byłbym chętny
Yavi jakiegoś większego spotkania jeszcze nie było w sumie. Na razie jest na zasadzie, że jak ktoś ma czas to pisze i się umawiamy tak jak nam pasuje, a pózniej ewentualnie pisze się do innych żeby zobaczyć czy ktoś jeszcze przyjdzie.
Ja będę miał czas po weekendzie, ewentualnie w niedziele wieczorem, bo planuje z wesela wracać tak zreby być najpóźniej na 18 we Wrocku już.
Niedzielny wieczór chyba będę spędzał w kinie, ale w tygodniu jakoś jestem raczej wolny, więc jak coś to pisz. Wpadłbym sam, ew. z narzeczoną jeśli nie jest to problemem.
Dawno tutaj nic się nie pisało . Wróciłem do żywych po przygodach zdrowotnych i jestem na lekkim głodzie grania . Tak więc jeżeli ktoś ma ochotę w coś zagrać to zapraszam do siebie dzisiaj. Generalnie mam cały dzień wolny, a jeden kolega zapowiedział się że od 13 ma czas żeby przyjść, także jak ktoś ma ochotę przyjść pograć to zapraszam. Wszelkie dane kontaktowe i info na priv .
Moje kolano odmówiło posłuszeństwa dosyć bardzo dzisiaj co całkowicie wpłynęło na moje weekendowe plany, więc pytanie czy ktoś nie ma co robić dzisiaj (ewentualnie jutro popołudniu) żeby wpaść i w coś pograć? Lista gier na miejscu w podpisie (jedynego czego nie ma tam to Middle-Earth Quest i 7 Ronin, które też są u mnie na miejscu), jeżeli ktoś chce coś przynieść to też jak najbardziej zapraszam .
Generalnie jakimś sposobem znowu się złożyło że dzisiaj mam dzień wolny więc jest ktoś chętny żeby zagrać w coś?
A tak generalnie to trzeba by było ustalić jakiś jeden regularny termin w końcu i spróbować się jednak regularnie spotykać. Także dwa pytania:
1. Kto jest chętny na granie dzisiaj?
2. Kto jest chętny na regularne spotkania? Ewentualnie jakie dni i godziny by wchodziły w grę żeby od razu wszystko ustawić?
W sumie tak myślałem nad sobotą w dzień, bo na weekend chyba najwięcej osób ma szansę znaleźć trochę czasu. Myślę że można by było zacząć koło 13-14 i spędzić popołudnie/wieczór przy planszy. Plusem rozpoczęcia wcześniej jest to że jak ktoś jest na wieczór umówiony to i tak zdąży przyjść w coś zagrać . No i sobota nie koliduje z żadnym znanym mi regularnym graniem .
To co wstępnie Sobota - 01.03.2014 - Godz. 13:00 ? Jakby ktoś był zainteresowany i nie miał namiarów to napiszcie na PW do mnie to dostaniecie .
A druga sprawa to dzisiaj też mam w miarę wolne więc jakby ktoś chciał to zapraszam.
Aż mi głupio pisać, ale ta sobota też nam nie pasuje - musimy odwiedzić rodzinę pod Wrocławiem, a że mamy jeszcze tam kilka spraw do załatwienia nie będzie nas cały weekend.
W następną na 99% będziemy - nie powinno nam wypaść nic, czego by nie dało się przełożyć, tylko w tym tygodniu mamy taką wyjątkową sytuację.