Koniecznie! Siedem osób się znajdzie bez problemuarshenik! pisze:Mam Agentów, nawet ostatnio zagrałem dwie partie i wiem jak grać; gdyby nas było znów 7 osób to można zagrać.

Koniecznie! Siedem osób się znajdzie bez problemuarshenik! pisze:Mam Agentów, nawet ostatnio zagrałem dwie partie i wiem jak grać; gdyby nas było znów 7 osób to można zagrać.
U, negatywna interakcja to jest to, co takie toksyczne arsheniczki jak ja lubią najbardziejBenedetto XVII pisze:Można byłoby się podłączyć? Żeby tak całkiem nie na sępa, jakies tytuly mogę wziąśc (z prostych euro mam agri z torfem, coś się jeszcze znajdzie, ale wiekszosc mojej kolekcji to ameritrashe z BARDZO negatywna interakcją)
Obawiam się, że na 15.00 możemy się nie wyrobić, ale postaramy sięmr.big pisze:Ostatnio było u Beaty to teraz proponujemy u nas.
Niedziela.
Godzina poobiednia. Może być np 14.00 albo 15.00
Im wcześniej tym dłużej zagramy
Jeśli chodzi o mnie to nie ma problemu tylko o ile się nie mylę to na Eclipse mamy chyba komplet...arshenik! pisze:U, negatywna interakcja to jest to, co takie toksyczne arsheniczki jak ja lubią najbardziejBenedetto XVII pisze:Można byłoby się podłączyć?Gospodarzami będą mr. big lub Bea, więc do nich pytanie, jak dla mnie więcej ludzi, większy fun:)
To byłoby idealne rozwiązanie. My mamy jeszcze dwójkę grających znajomych, robi się nas za dużo na jedną grę.arshenik! pisze:
Spróbuję gdzieś znaleźć salę, może się uda i wtedy można by było się w 10-15 osób spotkać, podzielić na grupy i pograć w różne pozycje.
Spoko, jakbyście mieli wakat to bardzo chętnie, a jak nie to innym razemJeśli chodzi o mnie to nie ma problemu tylko o ile się nie mylę to na Eclipse mamy chyba komplet...
Świetny pomysł! Nazwa może być "cośtamcośtam - Skawiński klub miłośników gier planszowych". A w tle na FB jakieś zdjęcie naszej pięknej Skawinyarshenik! pisze:Zapraszam do polubienia funpagu na facebooku! Na razie robocza nazwa Skawiński Klub Miłośników Gier Planszowych:
https://www.facebook.com/pages/Skawi%C5 ... 8703658312#
Chyba, że chłopaki będą chcieli zagrać w coś innego.Benedetto XVII pisze:Spoko, jakbyście mieli wakat to bardzo chętnie, a jak nie to innym razemJeśli chodzi o mnie to nie ma problemu tylko o ile się nie mylę to na Eclipse mamy chyba komplet...
Pozdrawiam
Agenci! Agenci!arshenik! pisze:
Ja myślę, że eclipse + jakiś chwilerek i to też szybki - mogą być albo osadnicy na 6 (wolę) albo 7 cudów. Albo wezmę Agentów Molocha i sobie zrobimy szybką sesyjkę, ew. gry typ dixit żeby się rozruszać i rozweselić:)
arshenik! pisze:, ew. gry typ dixit żeby się rozruszać i rozweselić:)
Spoko, jasna sprawaBenedetto XVII - jeśli Jacek (Reid666) się zgłosi (a pewnie tak) to będzie nas 6 czyli pełna ekipa. Głupio tak troszkę komuś odmawiać, ale do takiej ilości graczy jesteśmy ograniczeni (nie gabarytami pomieszczenia ale specyfikają gier).
Nie musisz się stresować, na razie wystarczają mi inhalacje zawartością pudełka...arshenik! pisze:
Eclipsoholic, tylko nie dokonuj iniekcji dożylnej moim egzemplarzem!
Witamjarosz pisze:Cześć,
My też jesteśmy ze Skawiny, potrzebujemy jeszcze trochę czasu żeby się ogarnąć do końca z mieszkaniem, a później już z chęcią i regularnie chcielibyśmy pograć u kogoś lub u nas. Mieliśmy już okazję potrenować u Beaty i Łukasza, nasza biblioteczka nie jest zbyt imponująca, ale trochę już w różne gry grywaliśmy, więc możemy potłumaczyć jak będzie trzeba.
Monika i Marek
No wiesz, myślałem o szybkim zdobyciu dodatku:Parshenik! pisze:Zdecydujemy na miejscu, główne danie to Eclipse. Jacek,jak chcesz bez dodatku w 7emkę grać?
Tutaj niestety mam podobny problem. Moje poprzednie kontakty z tym środowiskiem w przeszłości ciężko uznać za pozytywne. Ale może ktoś bardziej uduchowiony niż my podjął by się tego zadaniaDziękuję wszystkim za zainteresowanie skawińskim graniem, będziemy pracować nad tym, żebyśmy się mogli spotkać w większym gronie. Jutro planuję drugą rundkę po potencjalnych miejscach, może się coś sensownego urodzi. Myślę o szkołach, pubach. Salki katechetyczne...nie wiem czy ateiście zaufają, to już Jacek musiałbyś wziąć na siebie:P
To może już lepiej w jakiejś knajpie spróbować.Reid666 pisze:
Tutaj niestety mam podobny problem. Moje poprzednie kontakty z tym środowiskiem w przeszłości ciężko uznać za pozytywne. Ale może ktoś bardziej uduchowiony niż my podjął by się tego zadania
Bea pisze:To może już lepiej w jakiejś knajpie spróbować.Reid666 pisze:
Tutaj niestety mam podobny problem. Moje poprzednie kontakty z tym środowiskiem w przeszłości ciężko uznać za pozytywne. Ale może ktoś bardziej uduchowiony niż my podjął by się tego zadania