Póki co tym samym nie wiadomo jak będzie w środku

Co do Cassa Austria, to wydaje mi sie że póki nie siedzimy przy pustych stolikach to będziemy tolerowani

Ta jeszcze jedna gra to Alien Frontiersbeerbear87 pisze:Już po - dla tych których nie było, na stołach wylądowały; P.I., Pan Lodowego Ogrodu, Osadnicy: Narodziny Imperium, Jamaica, Robinson oraz jeszcze jedna gra której nazwy nie kojarzę
Zasadniczo zajmujemy coraz więcej miejsc, w szczytowym momencie było 11 osób i graliśmy na trzy stoły
Mamy obie, ale na ten weekend już niestety mamy inne planyko2a pisze:W sobote mam chrzciny i niestety nie da radykolejny to tylko piatek
![]()
Mam natomiast pytanie do osob ktore posiadaja Agricole albo Osadnikow NI czy zechcialaby sie ze mna spotkac i zona jutro na partyjke aby ja wyprobowac?
A jakiś inny dzień w tygodniu w godzinach wieczornych? Nie koniecznie muszą być Gliwice.AnaMan pisze:Mamy obie, ale na ten weekend już niestety mamy inne planyko2a pisze:W sobote mam chrzciny i niestety nie da radykolejny to tylko piatek
![]()
Mam natomiast pytanie do osob ktore posiadaja Agricole albo Osadnikow NI czy zechcialaby sie ze mna spotkac i zona jutro na partyjke aby ja wyprobowac?