Galactic Cruise (T.K. King, Dennis Northcott, Koltin Thompson)

Tutaj można dyskutować o konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier.
NIE NALEŻY TUTAJ PYTAĆ O ZASADY, MALOWANIE, ROBIENIE INSERTÓW ORAZ KOSZULKI! OD TEGO SĄ INNE PODFORA
Regulamin forum
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Awatar użytkownika
detrytusek
Has thanked: 512 times
Been thanked: 1237 times

Re: Galactic Cruise (T.K. King, Dennis Northcott, Koltin Thompson)

Post autor: detrytusek »

Atk pisze: 06 cze 2025, 20:50 Zawsze mnie dziwi, po co się ludzie o to kłócą. U mnie w ekipie wszystko leci do worków, często do jak najmniejszej ilości, czyli wszystko razem. Ekipa nie lubi insertow, bo ciężko im się wyciąga i woła ze stołu brać.

W skrócie kto co lubi, komuś może insert pasować innemu nie. U mnie zawsze chłopaki chcą wyrzucać plastikowe wypraski, nie ważne co to za gra i jak dobrze jest zrobiony.
No właśnie. Wyraziłem swoje zdanie to się zlecieli obrońcy świętego inserta, którzy mnie przekonują, że co prawda mogę mieć swoje zdanie ale lepiej żebym miał ich.
"Nie ma sensu wiara w rzeczy, które istnieją."

Do sprzedania: Comancheria, Rats of Wistar, D-day dice
Wątek sprzedażowy
yoyocmg
Has thanked: 47 times
Been thanked: 27 times

Re: Galactic Cruise (T.K. King, Dennis Northcott, Koltin Thompson)

Post autor: yoyocmg »

Ktoś grał już z dodatkami i ma jakieś przemyślenia/pierwsze wrażenia?
ODPOWIEDZ