wilanów ma minusa bo nie wiem jak tam dojechać

więc na razie planuję MC na 17
Ale Tichu by Ci pasowało?zephyr pisze:ja chętnie w coś zagram jutro
wilanów ma minusa bo nie wiem jak tam dojechać
więc na razie planuję MC na 17
lokalizacja niestety nie pasująca (i to chyba mocno jeśli po pracy ma być -> horrible korki a metro nie dojeżdża); tym niemniej pomyślę i jak nie tym to innym razem zawitamstaszek pisze:Jacku zapraszam do Wilanowa,a zwłaszcza z tytułem takim jak Goa
Ja też bym chętnie poznał Goa. Mógłbym wpaść ok. 17.00 czy to do MC czy to do Wilanowa (tam jako gratis mielibyśmy trzeciego gracza w postaci Staszkajax pisze:Ktoś jutro gra? W MC?
(ostatnio mam chętkę na Syllę (z dodatkiem), Goa i Amyitis (z dodatkiem rzecz jasna) - jednak rozsądne alternatywy mile widziane)
jestem codziennie od 10 do 19 więc zapraszam,oczywiście jeśli trzeba to chętnie czasem zostanęjax pisze:lokalizacja niestety nie pasująca (i to chyba mocno jeśli po pracy ma być -> horrible korki a metro nie dojeżdża); tym niemniej pomyślę i jak nie tym to innym razem zawitamstaszek pisze:Jacku zapraszam do Wilanowa,a zwłaszcza z tytułem takim jak Goa(najlepiej jak jakieś całodniowe wolne się trafi
).
Biorąc pod uwagę, że staszek miał mi tłumaczyć zasady gry, to myślę że cierpliwość się znajdzie ;-)Sir-lothar pisze:A macie cierpliwość wytłumaczyć nowicjuszowi Brassa? (Caylusa znam i chętnie zagram)
Mogę być dopiero w piątek na Politechnice, ale chętnie zagram zarówno w Syllę, jak i w Amyitis. Jeśli będziesz je przynosił w piątek, to masz już jednego graczajax pisze:Ktoś jutro gra? W MC?
(ostatnio mam chętkę na Syllę (z dodatkiem), Goa i Amyitis (z dodatkiem rzecz jasna) - jednak rozsądne alternatywy mile widziane)
zwykle do 22:00, tak więc jakbyś się akurat wstrzelił o 19:30 między 2 dłuższe rozgrywki, spokojnie mógłbyś się załapać na drugą; pytanie tylko czy akurat o 19:30 wypadnie przerwa; ale masz blisko, najwyżej wiele nie starciszwaffel pisze:Do której zazwyczaj siedzicie w tym MC? Ja bym dotarł koło 19.30 więc nie wiem czy warto.