Portal Games w 2016r.
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Re: Portal Games w 2016r.
Portalu czy w tym roku jeszcze wydacie Artifacts Inc? Oczywiście pod szyldem Dwóch Pionków.
- Portal Games
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 428 times
- Kontakt:
Już są:rastula pisze:a metalowe monety z "łupy, kościotrupy" są dostępne w sklepiku portalu? nie widzę, ale może jestem ślepy?
http://portalgames.pl/sklep/pl/slk--met ... 321.p.html
Oprócz tego gratka dla fanów 51 Stanu - wszystkie dodatki znane z kampanii przedsprzedażowej są dostępne w naszym sklepiku! Razem z nowym zestawem kart promocyjnych.
http://portalgames.pl/sklep/pl/51-stan-86/
Na wszelki wypadek przypominamy też o uruchomionej przedsprzedaży nowej armii do Neuroshimy Hex - Death Breath. Premiera planowana na połowę października.
http://portalgames.pl/sklep/pl/neuroshi ... 308.p.html
Wyścig z czasem trwaWincenty Jan pisze:Portalu czy w tym roku jeszcze wydacie Artifacts Inc? Oczywiście pod szyldem Dwóch Pionków.

-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 100 times
- Kontakt:
- Portal Games
- Kontakt:
Nie kłócąc się o kwestie kalendarzowo-arytmetyczneTTR_1983 pisze:znowu 1/3 miesiąca a na stronie nie ma aktualizacji planów wydawniczych.

-
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
- Portal Games
- Kontakt:
Poprawione. Dziękujemy za zwrócenie uwagi.sigmarpriest pisze:Czemu na stronie przedsprzedaży Death Breath są dwie wersje opakowania?
- karawanken
- Has thanked: 76 times
- Been thanked: 110 times
Kiedy możemy się spodziewać dodatku do Strongholda 2.0 oraz dużych dodatków do HoN, żądam wydania D-day jeszcze w tym roku.
Szanse na Piksele 3 znikome. A jak wygląda przyszłość Pośród Gwiazd? Jest szansa na coś nowego?
"Jak kto ma swój rozum, ten głupi nie jest [...] Głupie są te, co cudzy rozum mają."
-
- Kontakt:
Rozumiem,ze dziś?Portal Games pisze:Nie kłócąc się o kwestie kalendarzowo-arytmetyczneTTR_1983 pisze:znowu 1/3 miesiąca a na stronie nie ma aktualizacji planów wydawniczych.- aktualizacja pojawi się w poniedziałek/wtorek - jak tylko grafik za nią odpowiedzialny wróci z urlopu.
Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka
-
- Been thanked: 5 times
Lub nawet wczorajTTR_1983 pisze:Rozumiem,ze dziś?Portal Games pisze:Nie kłócąc się o kwestie kalendarzowo-arytmetyczneTTR_1983 pisze:znowu 1/3 miesiąca a na stronie nie ma aktualizacji planów wydawniczych.- aktualizacja pojawi się w poniedziałek/wtorek - jak tylko grafik za nią odpowiedzialny wróci z urlopu.

Wiem, że nie ma, tylko się droczę, bardziej z Portalem niż z Tobą

Moja kolekcja
Moje rabaty, których chętnie użyczę: Planszostrefa 11%, Huble 5%, Rebel 4%, AlePlanszówki 3%
Moje rabaty, których chętnie użyczę: Planszostrefa 11%, Huble 5%, Rebel 4%, AlePlanszówki 3%
-
- Been thanked: 1 time
Jak portal mówi że coś zrobi to zrobi, nie trzeba mu co pół roku przypominać. ;]TTR_1983 pisze:Rozumiem,ze dziś?Portal Games pisze:Nie kłócąc się o kwestie kalendarzowo-arytmetyczneTTR_1983 pisze:znowu 1/3 miesiąca a na stronie nie ma aktualizacji planów wydawniczych.- aktualizacja pojawi się w poniedziałek/wtorek - jak tylko grafik za nią odpowiedzialny wróci z urlopu.
Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka
Skoro masz sprawę to podepnę się i poproszę o to żeby grafik zaaktualizował szablony do robienia własnych kart z osadników:NI o grafiki z atlantydów i azteków.
- Portal Games
- Kontakt:
Również walczymy by ukazała się w tym roku.mikeyoski pisze:A Dead Drop?
Tapnięte z espiątki
Dodatek to Strongholda 2 - wszystko wskazuje na początek 2017.karawanken pisze:Kiedy możemy się spodziewać dodatku do Strongholda 2.0 oraz dużych dodatków do HoN, żądam wydania D-day jeszcze w tym roku.
Z dodatków do HoN wyszły 2 duże i 3 małe. W najbliższym czasie planujemy wzbogacić linię o kolejne mniejsze. D-day jednak nie w tym roku

Szanse na Piksele 3 nie są znikome - czekamy na okazję do tańszego druku. Pośród Gwiazd - w tej chwili nie mamy nic w planach.tomb pisze:Szanse na Piksele 3 znikome. A jak wygląda przyszłość Pośród Gwiazd? Jest szansa na coś nowego?
Plany wydawnicze - aktualizacja grafiki niestety musiała poczekać na zakończenie innych prac związanych z Essen. Niemniej w październiku na tę chwilę potwierdzamy już wcześniej zapowiadane premiery - Azteków oraz Dead Breath.
NotedSilesia Settlers pisze: Skoro masz sprawę to podepnę się i poproszę o to żeby grafik zaaktualizował szablony do robienia własnych kart z osadników:NI o grafiki z atlantydów i azteków.

-
Portalu, czyli rozumiem, że z zapowiedzianych gier nie wszystkie się ukażą w tym roku?
A grafik jest też potrzebny do PlanszówekTV?

-
- Kontakt:
W ostatnim streamie Trzewik powiedział, że nie dadzą rady wydać w tym roku wszystkich zapowiedzianych.Wincenty Jan pisze:Portalu, czyli rozumiem, że z zapowiedzianych gier nie wszystkie się ukażą w tym roku?
Np. następna bajkogra początkiem 2017
-
-
A ja nadal chciałbym podpytać o Inis... Kiedy Portalu, kiedy?
Moja kolekcja
-
Podczas Streamu w zeszłym tygodniu, Trzewik zaznaczył, że nie mogą jeszcze poruszać tego tematu. Czyli niby coś jest na rzeczy ale niby nie ma i nic nie wiadomo.Szaweł pisze:A ja nadal chciałbym podpytać o Inis... Kiedy Portalu, kiedy?

-
A widzisz... Czyli coś mówił. Ktoś wcześniej pisał, że Trzewik mówił, że o nowościach nie będzie rozmawiał, tylko w ew. planach wydawniczych. Ale jak jest coś na rzeczy to dobrze. Niech się miele. Portalu daję Ci rok na Inis... Potem wydam go samWincenty Jan pisze:Podczas Streamu w zeszłym tygodniu, Trzewik zaznaczył, że nie mogą jeszcze poruszać tego tematu. Czyli niby coś jest na rzeczy ale niby nie ma i nic nie wiadomo.Szaweł pisze:A ja nadal chciałbym podpytać o Inis... Kiedy Portalu, kiedy?

Moja kolekcja
- Marx
- Has thanked: 67 times
- Been thanked: 24 times
Cieszy chęć wydania kolejnych gier od CMON, w tym Rising Sun i the Godfather. Momentami mam problemy ze zrozumieniem Ignacego, jednak szybkie mówienie nie idzie w parze z dykcją. First Martiians w pierwszej połowie 2017 r.? W sumie lepiej
Gra będzie dopracowana, a i tak teraz jest tłok wśród gier o tej tematyce. Ciekawe newsy, oby Portal zachował regularność wypuszczenia planszówek tv.

- Portal Games
- Kontakt:
Nareszcie plan wydawniczy na naszym profilu na FB został zaktualizowany
. Jak tylko nasz serwer wróci do normalnego trybu pracy pojawi się również na stronie.

Ostatnio zmieniony 14 wrz 2016, 15:52 przez Portal Games, łącznie zmieniany 1 raz.
- malekith_86
- Been thanked: 11 times
Portal Games pisze:Nareszcie plan wydawniczy na naszej stronie został zaktualizowany.
chyba jakaś grubsza aktualizacja bo takie zainteresowanie, że strona umarła
- Marx
- Has thanked: 67 times
- Been thanked: 24 times
http://portalgames.pl/pl/plany-wydawnicze/ wciąż widnieje data 4 sierpnia jako ostatniej aktualizacji.