Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
witajcie
Naszło mnie ostatnio na gry planszowe i wzbogaciłem swoja niewielką kolekcje o takie gry jak Space Hulk, Doom i Descent. Niestety moich znajomych jest dosyć ciężko namówić na granie w planszówki więc spróbuje tutaj. Od razu mówię że szukam osób z sąsiedztwa ( biały pradnik, ew nowa huta) tak aby w każdej chwili i bez zbędnego kombinowania dało się umówić na grę. Poza wyżej wymienionymi tytułami chętnie zagram w takie gry jak:
Battletech
Warzone
WFB/40k
i właściwie w cokolwiek innego tez choć to już zależy od stanu posiadania innych osób. Pozdrawiam i czekam na odzew na mejl figurkowo@go2.pl lub tutaj.
Olsza II się kłania. Można by kiedyś umówić się na partyjkę. Postarałbym sie nawet zorganizować znajomych.
Aktualnie poszukuję ekipy 5 osób do Battlestar Galactica (wersja ang.).
Poza tym moge zaoferować np:
- Boże Igrzysko - 3-4 os.
- Fire&Axe (o ile wcześniej nie przehandluję:)) - 3-4os.
- Hannibal: Rome vs. Carthage - 2 os.
wow jaki oddzew nic tylko umawiać się i grać!!! W takim razie podaje swoje gg - 3028935 . Widzę z zgłoszeń że każdy posiada i gra w inne tytuły. Aktualnie wróciłem na jakiś czas z wakacji i będę do dyspozycji szanownych graczy więc w co gramy? Pabula o miejscówke sie nie martw chociaż czas by ci się jednak przydał
Qaziqs pisze:wow jaki oddzew nic tylko umawiać się i grać!!! W takim razie podaje swoje gg - 3028935 . Widzę z zgłoszeń że każdy posiada i gra w inne tytuły. Aktualnie wróciłem na jakiś czas z wakacji i będę do dyspozycji szanownych graczy więc w co gramy? Pabula o miejscówke sie nie martw chociaż czas by ci się jednak przydał
nie moge Cie odnalesc na GG. Wkleiles dobry numer ?
sprawdzam .... sprawdzam... dobry na bank! moze ja mam zastrzezony numer dodaj go i napisz
Może jakaś partyjka w najblizszy piatek? Spacehulk? Doom? cos innego?
sprawdzam .... sprawdzam... dobry na bank! moze ja mam zastrzezony numer dodaj go i napisz
Może jakaś partyjka w najblizszy piatek? Spacehulk? Doom? cos innego?
Moze wemGG ktorego uzylem jest do d...
Nie wazne, mi najbardziej pasuje pon- czw, bo w piatki wyjezdzam.
Niestety w ponizsze tytuly nie bylo mi dane zagrac, chociaz TI3 lub Strarcrafta znam. Mam tez Descenta + wszystkie dodatki, ale do tego trzeba 4 osob (1 oprocz siebie mam).
Descenta to z chęcią wypróbuję....
W tym tygodniu mnie nie ma w Krakowie...
W przyszły za to może będę miał dzień lub dwa wolne popołudniami... Najprawdopodobniej w poniedziałek... Jeszcze zobaczę czy wrócę z żoną i dzieciakiem czy sam, bo jak sam to z miłą chęcią. To się będziemy na gg zgadywać.... 54896
spoko descent moze byc - niedawno kupiłem podstawkę ale jeszcze nie grałem. Skoro ten tydzień odpada moze umowimy sie jakoś na przyszły? Pabula moze grac w poniedziałek, mi dzień jest obojętny. Lighting co ty na to?
Ok, poniedzialek moglby byc. pabula nie wie czy bedzie sam i bedzie mogl, w razie czego ja zaprosze 1-2 kolegow (do Descenta powinno byc 5 osob, ponizej 5, ktos kontroluje 2 postacie).