- Assyria
Amyitis
Ys
Yspahan
Ciężkość, gatunek, związek z tematem, oprawa graficzna są mi obojętne.
Mile widziane świeże opinie na temat ww gier.
Co do Sylli czytałem, że na 2 skaluje się dość słabo, a sam wariant 2 osobowy nie jest przetłumaczony na język PL ;/Veridiana pisze:A ja właśnie przed godzinką rozpakowałam i obwąchałam Syllę, której nie wymieniłeś. Ale jeszcze nie grałam. W pozostałe zresztą też nie. Ale tak mi się skojarzyło o Ystari, więc napisałam. Dziękuję za uwagę
podpisuje sie pod ta opiniaO Syllę nie pytałeś, więc nie pisałem. Mnie podoba się chyba najmniej ze wszystkich gier Ystari i nie wiem, czym to jest spowodowane. Być może jest tak dlatego, że nie przepadam za grami licytacyjnymi, a to jest właśnie taki tytuł. Ale to tylko przypuszczenie. Coś mi po prostu w tej grze nie gra
Również mnie jakoś nie pociaga, więc nawet o nią nie pytałemjanekbossko pisze:podpisuje sie pod ta opiniaO Syllę nie pytałeś, więc nie pisałem. Mnie podoba się chyba najmniej ze wszystkich gier Ystari i nie wiem, czym to jest spowodowane. Być może jest tak dlatego, że nie przepadam za grami licytacyjnymi, a to jest właśnie taki tytuł. Ale to tylko przypuszczenie. Coś mi po prostu w tej grze nie gra
no to super, zostaje więc tylko Assyria, z tego co czytam dość szybko się eksploatuje, więc chyba będzie jedyną z tych 4 którą sobie daruje.vder pisze:Ys wg mnie daje radę jako dwuosobówka, co prawda zbyt często nie gram, ale jest na tyle fajna, ze nie zamierzam się jej pozbywać.