Vineta
Wenecja, Quo Vadis dostępne po przesłaniu PM.
Sukcesywnie będę wykreślać zdobyte

Skończyłem tłumaczenie. Jak dostanę w swoje łapki gręzio pisze:Die Dino Detektive
Zagrałem na międzyPionku i mogę spokojnie potwierdzić poprawność tłumaczenia (jedyna usterka, to pisałem kostka zamiast kostki... - wrzucę poprawkę na dniach).WRS pisze:Skończyłem tłumaczenie. Jak dostanę w swoje łapki gręzio pisze:Die Dino Detektive, to sprawdzę, czy to co mi się wydawało, jest tym co ma być
i wrzucę na BGG.
Zatem można wykreślić...
To nieco wydłuży grę, ale przede wszystkim znika problem, co zrobić z działką, gdzie stoi pion (zwłaszcza badacza!) i nie można było odkryć tych żetonów!instrukcja pisze:a) nie kładziemy żetonów na działkach, gdzie znajdują się jakiekolwiek pionki graczy
Wrzuciłem na BGG instrukcję i kartę pomocy gracza. Czekają na akceptację admina. Pewnie jutro/pojutrze powinny być dostępne.zio pisze:Jeżeli ktoś z Was posiada instrukcje w języku polskim do poniższych tytułów pdf/skan, to proszę o PM.
[...]
Union Pacific
I występuje tam kwantyfikator ogólny.Na początku każdej rundy gracz rozpoczynający turla kostki i rozkłada żetony dinozaurów na stanowiska na działkach badawczych zgodnie z kolorem (rozpoczynając na pierwszej działce przez wszystkie kolejne zgodnie z rosnącymi numerami).
Niestety, zio nie odpowiada na PM. Czy ktoś ma polskie instrukcje do Venedig albo do Quo Vadis?zio pisze: Wenecja, Quo Vadis dostępne po przesłaniu PM.
zio pisze:Jeżeli ktoś z Was posiada instrukcje w języku polskim do poniższych tytułów pdf/skan, to proszę o PM.
Vineta
Union Pacific
Die Dino Detektive
Quo Vadis
Anasazi
Il Principe
Venedig (Wenecja)
Wenecja, Quo Vadis dostępne po przesłaniu PM.