Czy ktoś z Was miał już może styczność z tą grą

Cena 30 euro za trzy figurki trochę wygórowana ale Fani GW pewnie przymkną oko

Tagi: #ScienceFiction
a te fotki to co fotomontażjanekbossko pisze:Przeciez to nie wyszlo
Dobra chodzi mi o ludzi co byli na Gen Coniejanekbossko pisze:jesli ktos byl na Gen Conie w 2011 roku to tak.
Gra jest nie do kupienia, bo nie wyszła.
Zdjecia sa z prototypu prezentowanego na konwencie i nic wiecej.
Na bgg jak byk jest napisane Q3 2012 jako data wydania.
Jeśli ktoś ma wehikuł czasu to pewnie grał już w to
janekbossko pisze:Jeśli ktoś ma wehikuł czasu to pewnie grał już w to
Jak widzisz podróże w czasie to jednak nie fikcjatajemniczy_padalec pisze:Ja w to grałem - mieli prototyp również na Essen.
Odwrotnie: jeden X i dwa TIEyosz pisze:Na bgg są na razie strzępki informacji, chociaż ffg zapowiedziało już parę mini dodatków (w podstawce mają być tylko dwa xwingi i jeden tie fighter).
Nie można było zrobić, bo FFG ma jak na razie niestety licencję tylko na gry figurkowe i karciane, więc planszówek na razie na pewno można się nie spodziewaćskolo pisze:a mają licencje Battlelore i mozna bylo zrobic cos ala Battlelore/Westeros w swiecie Star Wars... miodzio.
a tak to ..bleh
potejto potato. planszowki ffg to wlasciwie gry "figurkowe" (beznadziejna nazwa), ale przyjmuje do wiadomosci ten faktScripterYoda pisze:Nie można było zrobić, bo FFG ma jak na razie niestety licencję tylko na gry figurkowe i karciane, więc planszówek na razie na pewno można się nie spodziewaćskolo pisze:a mają licencje Battlelore i mozna bylo zrobic cos ala Battlelore/Westeros w swiecie Star Wars... miodzio.
a tak to ..bleh