Co tam panie ciekawego na yucata.de ?
-
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 8 times
- Kontakt:
Re: Co tam panie ciekawego na yucata.de ?
Czy na yucata.de można wyrzucić gracza od stołu? Mam taki przypadek, że jakiś świeżak w dniu założenia konta dołączył do mojej gry i tyle. Odtąd zero logowań.
"Jak kto ma swój rozum, ten głupi nie jest [...] Głupie są te, co cudzy rozum mają."
- lacki2000
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 237 times
Chyba nie można wywalać. Jedyne zabezpieczenie przed takimi przypadkami to ustalanie min. rankingu gracza, co też nie daje gwarancji ale odrzuca tych świeżaków.tomb pisze:Czy na yucata.de można wyrzucić gracza od stołu? Mam taki przypadek, że jakiś świeżak w dniu założenia konta dołączył do mojej gry i tyle. Odtąd zero logowań.
Nie dajcie gnuśnieć umysłom, grajcie w Go! - Konfucjusz (Kǒng Fūzǐ, 551-479 p.n.e.)
:: Moja kolekcja (BGG) :: Chciałbym do kolekcji (BGG) :: Chętnie kupię (BGG) ::
- Ink
- Administrator
- Has thanked: 131 times
- Been thanked: 204 times
- Kontakt:
Nie można. Po 30 dniach bez ruchu gra zostanie anulowana.tomb pisze:Czy na yucata.de można wyrzucić gracza od stołu? Mam taki przypadek, że jakiś świeżak w dniu założenia konta dołączył do mojej gry i tyle. Odtąd zero logowań.
Games Fanatic -/- Gradanie -/- Za dużo gier
O ile wyraźnie nie zaznaczono inaczej, powyższa wypowiedź nie jest stanowiskiem moderacji lub administracji forum.
O ile wyraźnie nie zaznaczono inaczej, powyższa wypowiedź nie jest stanowiskiem moderacji lub administracji forum.
- louiscyphre
- Has thanked: 116 times
- Been thanked: 79 times
- vincentblack
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 12 times
- Kontakt:
Mam pytanie do grających na Yucacie: czy mieliście taki przypadek, że trwające gry "zniknęły" (zostały usunięte/anulowane)?
Nie chodzi mi przypadek gdy gra zostaje anulowana po miesiącu bez ruchu, tylko o takie które trwały i szły całkiem sprawnie. Być może tak się dzieje, gdy użytkownik który bierze udział w tych grach usuwa konto (w dwóch grach które mi anulowało grał ten sam przeciwnik)? Niestety nie ma tego nawet jak sprawdzić, bo gry po prostu "wyparowały" (nie ma ich w historii gier).
Nie chodzi mi przypadek gdy gra zostaje anulowana po miesiącu bez ruchu, tylko o takie które trwały i szły całkiem sprawnie. Być może tak się dzieje, gdy użytkownik który bierze udział w tych grach usuwa konto (w dwóch grach które mi anulowało grał ten sam przeciwnik)? Niestety nie ma tego nawet jak sprawdzić, bo gry po prostu "wyparowały" (nie ma ich w historii gier).
-
- Has thanked: 125 times
- Been thanked: 197 times
Czy ktoś grał w Marco Polo ? W którym miejscu można wybierać akcje poboczne ( przerzucenie kostki, zwiększenie wartości kostki itp.) w rundzie ?
- crazygandalf
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 708 times
- Kontakt:
Pojawila sie Pax Porfiriana 

Zapraszam do gry. Jak zaczniecie swoją przygodę z grą WoWs przez ten link to dostaniecie i ja także bonusy do gry jak okręty premium i surowce potrzebne w grze. Uważajcie gra uzależnia:P
-
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 16 times
a ja gram sobie pierwsze partyjki w First Class czyli karcianą wersję Russian Railroads
(co prawda jest to wersja BETA i są zaimplementowane tylko dwa pierwsze moduły... ale i tak jest fajnie)
(co prawda jest to wersja BETA i są zaimplementowane tylko dwa pierwsze moduły... ale i tak jest fajnie)
- Furan
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 248 times
No i pojawiło się Macało Feldowe. Oby znaczyło to, że nadchodzi dodruk. 

jakiCHś - w tym słowie jest CH! || lepiej nie używa'ć apostrof'ów w ogóle, niż używa'ć ich w nadmiar'ze!
(S) Great Plains, Moon River, Im Schatten des Kaisers, Arkana Magii, Chartae, Jedzie pociąg z daleka, Paco Sako
(S) Great Plains, Moon River, Im Schatten des Kaisers, Arkana Magii, Chartae, Jedzie pociąg z daleka, Paco Sako
od nowego roku trzy nowości na yucata.de
Ulm - Günter Burkhardt

Ground Floor - David Short

Carson City Cardgame - Xavier Georges

Ulm - Günter Burkhardt

Ground Floor - David Short

Carson City Cardgame - Xavier Georges

- detrytusek
- Has thanked: 502 times
- Been thanked: 1194 times
W Ground Floor można grać nawet w w pojedynkę. Szkoda tylko, że oni muszą zawsze nieznacznie bo nieznacznie ale zmienić reguły. W GF obcięli 2 rundy.
"Nie ma sensu wiara w rzeczy, które istnieją."
Do sprzedania: Wieczna Zima, Comancheria, Rats of Wistar, D-day dice
Wątek sprzedażowy
Wątek sprzedażowy
Ale to nie yucata obcięła tylko sam autor w drugiej edycji.detrytusek pisze: ↑20 sty 2019, 09:52Szkoda tylko, że oni muszą zawsze nieznacznie bo nieznacznie ale zmienić reguły. W GF obcięli 2 rundy.
Imagine there's no Heaven, it's easy if you try. No Hell below us, above us only sky.
- detrytusek
- Has thanked: 502 times
- Been thanked: 1194 times
A to może ale z tego co wyczytałem na yu to napisali, że są drobne różnice. Myślałem, że o to chodzi.wolfe pisze: ↑22 sty 2019, 11:39Ale to nie yucata obcięła tylko sam autor w drugiej edycji.detrytusek pisze: ↑20 sty 2019, 09:52Szkoda tylko, że oni muszą zawsze nieznacznie bo nieznacznie ale zmienić reguły. W GF obcięli 2 rundy.
"Nie ma sensu wiara w rzeczy, które istnieją."
Wątek sprzedażowy
Wątek sprzedażowy
już działa 

Zawsze gdy zauważysz, że jesteś po stronie większości zatrzymaj się i zastanów.
magazyn
magazyn
- lacki2000
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 237 times
aplikacje bazodanowe robiłem kiedyś pod Delphi, ale na mySQL-a

Nie dajcie gnuśnieć umysłom, grajcie w Go! - Konfucjusz (Kǒng Fūzǐ, 551-479 p.n.e.)