Zarówno, jeśli już masz jakiś swój prototyp, jak i jeśli nie masz

Obecnie widujemy się co poniedziałek w klubie Strych na Masarskiej 14 (od godziny 17) oraz w niektóre soboty w krakowskim Hexie. Można nas spotkać też na niektórych eventach planszówkowych.
Więcej informacji można znaleźć na naszej grupie na FB: https://www.facebook.com/groups/232381000293641/
W roku 2014 obadaliśmy ponad 30 prototypów różnych autorów; są też już prowadzone rozmowy na temat wydania poszczególnych gier.

pierwotny post:
[Kraków] Grupa testowa ...
Trzykropki, bo przecie jeszcze nazwy nie wymyśliliśmy

Zgodnie z obietnicą zakładam temat dla grupy. Wszystkich chętnych do dołączenia zapraszamy! Naszymi założeniami jest granie w i rozmowa na temat naszych prototypów, ogólnie testowanie swoich pomysłów i feedback. Czy jesteś zainteresowany sam tworzeniem, czy też tylko jesteś graczem, który chce spróbować czegoś nowego... Come join us! We (will) have cookies!
Tu mała lista chętnych (uzupełniana w miarę jak wyślecie mi PW odnośnie Waszych chęci - zwłaszcza proszę o kontakt tych, którzy byli na spotkaniu podczas Gralicji):
1. Ankeszu (Anna Sz.)
2. Marcin Ropka (Senior)
3. Viola Kijowska
4. Narmo (Anna O.)
5. Darken
6. Tomek (medicus)
7. Kamil (Arbaal)
8. Grzesiek Majchrzak (mGame)
9. Monika Majchrzak
...
Jeszcze odnośnie działania grupy...
- dobrze byłoby wymyślić nazwę, propozycje mile widziane
- do dopracowania - zasady działania grupy, głównie miejsce spotkań;
Wstępnie umówiliśmy się na spotkanie na otwarciu Hexa - chyba głównie organizacyjnie, by wybadać miejsce i chęci współpracy z lokalem (choć jeśli się spodoba nam miejsce to czemu by nie zostać tam dłużej? Np ja bardzo chętnie zagram w ten prototyp o DNA, w który nie miałam okazji zagrać na Gralicji, albo w któryś inny prototyp który był wtedy pokazywany

Otwarcie Hexa: https://www.facebook.com/events/5405291 ... n&source=1 (Kraków, Dwernickiego 5, piątek 6 grudnia od 16 - takie informacje na razie tam wiszą)
Umawiamy się na jakąś konkretną godzinę?