Mam jeszcze wątpliwości czy atak smoka włączać z przycisku przy każdym kolejnym poziomie po wyjściu z zamku? I czy jakoś oznaczać gracza który wyszedł pierwszy tak by z automatu nie dobierane były karty na rękę

Atak smoka trzeba wywołać ręcznie - czyli gdy nadchodzi kolejka gracza który wyszedł to:
Do stworzenia samego moda wystarczy trochę chęci, grafiki lub skany elementów gry oraz świadomość, że rozpowszechnianie grafik bez zgody właściciela praw autorskich jest łamaniem tychże praw.
Na chwilę obecną niestety nie da się - https://www.androidpolice.com/2020/01/1 ... chrome-os/
Chodzi o to, żeby pobrać wszystkie pliki png czy co konkretnie? Trochę ciężko odpowiedzieć na to pytanie. Gry zapisuje się jako save i tym plikiem jeżeli dobrze kojarze możesz się podzielić. Pliki png są przechowywane w chmurze (wybranej przez Ciebie lub steamowej) i chyba nie widziałem żadnej opcji pobrania ich wszystkich, ale w pliku zapisu podejrzewam, że są wszystkie linki.
Z tego co widze to aktualnie nie ma. Oba brassy były w workshopie, samemu mam Birmingham, więc jeśli ktoś by Ci udostępnił kopie to możesz pobrac, bo widocznie oficjalnie z workshopu usuneli
Kupując 4pak - od razu masz 1 z tych kodów przypisany do twojego konta. Zostają Ci wolne 3.
Hmm, trza było pytać tydzień temu, bo na steamie była promocja 50%...