[Warszawa] (Śródmieście) Piątek - Spotkanie przy grach
[Warszawa] (Śródmieście) Piątek - Spotkanie przy grach
Witam
W ten piątek (jak co piątek) o 18:00 spotykam się ze znajomymi w kawiarni podWieczorki poRanki na bagatela 11 aby sobie pograć
Jeżeli są chętni do zabawy to zapraszam, zawsze miło pograć w większym gronie i poznać nowych ludzi.
W ten piątek (jak co piątek) o 18:00 spotykam się ze znajomymi w kawiarni podWieczorki poRanki na bagatela 11 aby sobie pograć
Jeżeli są chętni do zabawy to zapraszam, zawsze miło pograć w większym gronie i poznać nowych ludzi.
Ostatnio zmieniony 09 paź 2015, 11:26 przez Jasper, łącznie zmieniany 4 razy.
Re: [Warszawa] Piątek (7.8.2015) - spotkanie przy grach
Hej,
chętnie poznam nowe osoby, które darzą sympatią gry planszowe.
W co grywacie i w jakim składzie gracie?
chętnie poznam nowe osoby, które darzą sympatią gry planszowe.
W co grywacie i w jakim składzie gracie?
Będzie dobrze albo niedobrze.
Re: [Warszawa] Piątek (7.8.2015) - spotkanie przy grach
Jesteśmy otwarci na wszelkie planszówki i wszelkich ludzi, zatem skład się zmienia w zależności kto zagości.
W poprzedni piątekgraliśmy w Pędzące Żółwie, King of Tokyo, Love Letter a podkoniec kilku osobom zebrało się na kalambury
A oprócz tego chętnie gramy w Dominion, Lords of Waterdeep, Carcasone i w sumie cokolwiek ludzie przyniosą do pogrania
Na stanie oprocz wymienionych jest jeszcze Quirkle, Munchkin, Fasolki (Bonanza), Neuroshima Hex, Takenoko i nie pamietam co jeszcze.
A wyglądało to mniej więcej tak:

Nie wiem czy w ten piątek np w Splendora nie będziemy grać. (Ale wszystko zależy od tego na co komu przyjdzie ochota
)
Na facebooku kawiarni jest nawet event założony dla osób chętnych dołączyć i pograć:
https://www.facebook.com/events/1597526180509901/
W poprzedni piątekgraliśmy w Pędzące Żółwie, King of Tokyo, Love Letter a podkoniec kilku osobom zebrało się na kalambury

A oprócz tego chętnie gramy w Dominion, Lords of Waterdeep, Carcasone i w sumie cokolwiek ludzie przyniosą do pogrania

Na stanie oprocz wymienionych jest jeszcze Quirkle, Munchkin, Fasolki (Bonanza), Neuroshima Hex, Takenoko i nie pamietam co jeszcze.
A wyglądało to mniej więcej tak:

Nie wiem czy w ten piątek np w Splendora nie będziemy grać. (Ale wszystko zależy od tego na co komu przyjdzie ochota

Na facebooku kawiarni jest nawet event założony dla osób chętnych dołączyć i pograć:
https://www.facebook.com/events/1597526180509901/
Re: [Warszawa] Piątek (14.8.2015) - spotkanie przy grach
Yep.
Poprzedni piątek żeśmy się zasiedzieli troche, ale ogólnie kawiarnia ma godziny otwarcia do 22:00 zatem staramy się nie przeciągać za długo.
Poprzedni piątek żeśmy się zasiedzieli troche, ale ogólnie kawiarnia ma godziny otwarcia do 22:00 zatem staramy się nie przeciągać za długo.
Re: [Warszawa] Piątek (21.8.2015) spotkanie przy grach (part
W poprzedni piątek posiedzieliśmy nad Dominionem oraz Lords of Waterdeep, plus kilka osob jeszcze w Takenoko grało.
Następny piątek znowu spotykamy się by pograć, zatem zapraszam wszystkich chętnych na spędzenie czasu przy planszówkach
Następny piątek znowu spotykamy się by pograć, zatem zapraszam wszystkich chętnych na spędzenie czasu przy planszówkach

W ten piątek coś ciśniecie?
Jasne,
Staramy się zebrać w każdy piątek, zatem można wpadać co tydzień
Staramy się zebrać w każdy piątek, zatem można wpadać co tydzień

Nie dam chyba rady dziś, ale za tydzień na 100% Was odwiedzę i poznam:) Możecie się już zacząć bać (ale tylko trochę, bo mały jestem)
Zapraszamy zatem za tydzień.
Przygotujemy swoje małe umysły na przywitanie słodkiej niepoczytalności (zakładając, że twój avatar idealnie oddaje twoją podobizne (Jak to się dzieje w przypadku mojego
)).
Reszte osób odwiedzających wątek zapraszam do pogrania dzisiaj jak i w reszte piątków.
Co prawda nie updatowałem posta ale w przeciągu ostatnich dwóch tygodni udało mi się pograć w nowe dla mnie Rosyjskie Koleje oraz Samuraja ale także kilka partyjek w Potwory w Tokyo.
Zatem chętnie pogramy w nowo przyniesione rzeczy jak i zapoznamy chętnych z naszymi grami
Przygotujemy swoje małe umysły na przywitanie słodkiej niepoczytalności (zakładając, że twój avatar idealnie oddaje twoją podobizne (Jak to się dzieje w przypadku mojego

Reszte osób odwiedzających wątek zapraszam do pogrania dzisiaj jak i w reszte piątków.
Co prawda nie updatowałem posta ale w przeciągu ostatnich dwóch tygodni udało mi się pograć w nowe dla mnie Rosyjskie Koleje oraz Samuraja ale także kilka partyjek w Potwory w Tokyo.
Zatem chętnie pogramy w nowo przyniesione rzeczy jak i zapoznamy chętnych z naszymi grami

Re: [Warszawa] (kolejny) Piątek - spotkanie przy grach (par
Jak co piątek ponownie zbieramy się by trochę pograć, zatem zapraszam miłośników gier planszowych.
Tydzień temu posiedzieliśmy troche nad Dominion'em, Samurajem oraz grą o spadku, której to nazwy kompletnie nie pamiętam
Mile widziane osoby z własnymi grami jak i ludzie chętni do pogrania w cudze planszówki.
Tydzień temu posiedzieliśmy troche nad Dominion'em, Samurajem oraz grą o spadku, której to nazwy kompletnie nie pamiętam

Mile widziane osoby z własnymi grami jak i ludzie chętni do pogrania w cudze planszówki.
Re: [Warszawa] (kolejny) Piątek - spotkanie przy grach (par
Po poprzednim piątku gdzie testowaliśmy grę planszową Cuba, zapraszam chętnych do pogrania w gry planszowe na kolejne spotkanie w ten piątek.
Re: [Warszawa] (Śródmieście) Piątek - Spotkanie przy grach
Dzisiaj przynoszę Dodatek Intryga do Dominiona, zatem będzie można potencjalnie zagrać z trzema dodatkami.
Możliwe, że appejron wpadnie z Cytadelą
Jak zawsze, zapraszam każdego chętnego na różnorakie gry
Możliwe, że appejron wpadnie z Cytadelą
Jak zawsze, zapraszam każdego chętnego na różnorakie gry
Zbliża się kolejny piątek a co za tym idzie kolejne granie.
Czy są chętni wpaść na jakąś konkretną grę?
Znajomi chcieli zagrać w Battlestar Galactica zatem jak ktoś chce dołączyć to zapraszam
(Plus będą też inne gry do pogrania dla tych co wolą coś szybszego)
Czy są chętni wpaść na jakąś konkretną grę?
Znajomi chcieli zagrać w Battlestar Galactica zatem jak ktoś chce dołączyć to zapraszam
(Plus będą też inne gry do pogrania dla tych co wolą coś szybszego)
Od której w piątek i gdy w Batlestara to które części tej gry mogą być na stole?
-
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 64 times
- Kontakt:
Od 18 i jeżeli pytasz o dodatki, to wydaje mi się że może być Pegasus, ale głowy nie dam.
Klubokawiarnia Kawadzieścia - 700+ gier, planszówkowy klimat i blisko Metra
Kolejny piątek, kolejne granie 
Zapraszam wszystkich chętnych by pograć.
(Myślałem może by w ten piątek pograć w Dominion, ale jestem otwarty na propozycje)

Zapraszam wszystkich chętnych by pograć.
(Myślałem może by w ten piątek pograć w Dominion, ale jestem otwarty na propozycje)
W ten piątek mnie nie ma, ale w przyszłości czemu nie 

Dzisiaj przynosze ze sobą dodatki do King of Tokyo, zatem będzie można zagrać z ewolucjami dla potworów
Jeżeli chcecie zagrać w coś innego niż King of Tokyo to bedą też inne gry zatem zapraszam wszystkich chętnych do rozgrywek
Jeżeli chcecie zagrać w coś innego niż King of Tokyo to bedą też inne gry zatem zapraszam wszystkich chętnych do rozgrywek

Jutro kolejne spotkanie przy grach.
Dla chętnych w ten piątek będą dostępne dodatki do King of Tokyo.
(Jak i wiele innych gier)
Jak zwykle, zapraszam wszystkich chętnych do spędzenia czasu przy grach planszowych (Czy to swoich czy kawiarnianych)
Dla chętnych w ten piątek będą dostępne dodatki do King of Tokyo.
(Jak i wiele innych gier)
Jak zwykle, zapraszam wszystkich chętnych do spędzenia czasu przy grach planszowych (Czy to swoich czy kawiarnianych)
Coraz zimniej na zewnątrz a u nas ciepło, miło i z grami planszowymi, zatem zapraszam wszystkich chętnych by pograć, aby dołączyli do nas w kawiarni podWieczorki poRanki przy placu Unii Lubelskiej.
Witam!
W ten piątek niestety granie jest odwołane, ale już od następnego piątku ruszamy z powrotem z planszówkami.
W międzyczasie popatrzmy jak spotkanie wyglądało w poprzednim tygodniu (trochę się zmieniło od skromnych początków)

W ten piątek niestety granie jest odwołane, ale już od następnego piątku ruszamy z powrotem z planszówkami.
W międzyczasie popatrzmy jak spotkanie wyglądało w poprzednim tygodniu (trochę się zmieniło od skromnych początków)

-
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 64 times
- Kontakt:
Stanowczo za mało wiosek było wysadzonych wulkanem w powietrze.
Klubokawiarnia Kawadzieścia - 700+ gier, planszówkowy klimat i blisko Metra
W ten piątek wracamy z powrotem do regularnych piątkowych spotkań przy grach i zapraszamy wszystkich chętnych by dołączyli do nas od 18:00.