Zamki Burgundii na Boiteajeux nam się już trochę ograły, więc zagralibyśmy z żoną w inną grę Felda online. Może być turowo.
Co polecicie ? Nie znamy żadnych innych jego gier.
Warunek taki że musi dobrze chodzić na 2 osoby.
Trajan ?
Fajne wydaje się Bora Bora, ale chyba nie ma online jeszcze.
Feld online
Re: Feld online
Zagraliśmy w Luna na Yucata.
Szkoda że interfejs jest mało przyjazny. Trzeba za każdym razem przewijać na dół żeby zobaczyć info o punktach itp
Sama gra mnie nie powaliła na kolana, Zamki są dla nas ciekawsze. Może w więcej niż 2 osoby lepiej by się grało.
Chociaż Zamki tez na początku nie zrobiły na mnie dobrego wrażenia, a potem, po rocznej przerwie "odkryliśmy" je na nowo i ocena znacznie wzrosła.
Szkoda że interfejs jest mało przyjazny. Trzeba za każdym razem przewijać na dół żeby zobaczyć info o punktach itp
Sama gra mnie nie powaliła na kolana, Zamki są dla nas ciekawsze. Może w więcej niż 2 osoby lepiej by się grało.
Chociaż Zamki tez na początku nie zrobiły na mnie dobrego wrażenia, a potem, po rocznej przerwie "odkryliśmy" je na nowo i ocena znacznie wzrosła.
-
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 16 times
to już nie tylko kwestia implementacjimr.big pisze:Zagraliśmy w Luna na Yucata.

Zamki po prostu dużo lepszą grą są

- Bea
- Been thanked: 6 times
Zagrajcie sobie w The Speicherstadt na Yucata. Koniecznie od razu z dodatkiem. Zasady już znacie, bo kiedyś w to graliśmy u Was
.

Bea pisze:Zagrajcie sobie w The Speicherstadt na Yucata. Koniecznie od razu z dodatkiem. Zasady już znacie, bo kiedyś w to graliśmy u Was.
Pamiętam ta grę

Bardzo mi się podobała. Nie wiedziałem że to Felda. Pytanie tylko jak ona chodzi na 2 osoby ?
- Bea
- Been thanked: 6 times
Z dodatkiem bardzo dobrze.mr.big pisze:Bea pisze:Zagrajcie sobie w The Speicherstadt na Yucata. Koniecznie od razu z dodatkiem. Zasady już znacie, bo kiedyś w to graliśmy u Was.
Pamiętam ta grę![]()
Bardzo mi się podobała. Nie wiedziałem że to Felda. Pytanie tylko jak ona chodzi na 2 osoby ?