[Warszawa] AGRESOR - Descent 03.02

... czyli zloty miłośników planszówek! Tu możesz także umawiać się na granie w Twoim mieście.
Awatar użytkownika
Klos
Been thanked: 1 time

[Warszawa] AGRESOR - Descent 03.02

Post autor: Klos »

Czesc,

Prozycja jaka jest kazdy widzi ;-) Ostrzegam - sa 4 miejsca tylko ;-)
- kolega Piotrek jako number two
- vder plus jego kolega
- Marcin

Wiec mamy komplet.

Bede przed 11 w sali 519. Moj telefon to 504584996.
Ostatnio zmieniony 03 lut 2008, 00:25 przez Klos, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
vder
Has thanked: 346 times
Been thanked: 146 times

Re: [Warszawa] Descent na Politechnice niedziela 03.02

Post autor: vder »

To ja bym się pisał, tylko na razie powiedzmy na 80% (muszę żonę przekonać, że to jest normalne :) ). Dzisiaj z wieczora jeszcze potwierdzę.
Oki udało mi się wydębić całą niedzielę,w zamian za piątek. Więc mam nadzieję, że squad się zbierze, bo znowu sobie w tym tygu nie pogram.

Godzina 10-11 jak najbardziej ok.
Awatar użytkownika
waffel
Been thanked: 8 times

Post autor: waffel »

11 brzmi dobrze. Tak na marginesie to widziałem ludzi grających w 6 osób + podziemniak i też się da (chyba).
Awatar użytkownika
Klos

Nie mowie, ze sie nie da, tylko sa 2 minusy:
- zetony zadan sa tylko dla 4 osob
- przy np 6 osobach Overlord ma male szanse - trzeba podrasowac zasady i/lub wybrac naprawde trudny scenariusz
Awatar użytkownika
Klos

Niestety, wafell odpadl, wiec prosze o potwierdzenie obecnosci pozostalych chetnych - bo zapowiada sie, ze gra moze zostac odwolana ;/
Awatar użytkownika
vder

Oki, ja potwierdzam. Gadałem jeszcze z kumplem i mówił, że może wpaść. Problemem może być fakt, że w temacie jesteśmy zieleni (chociaż właśnie czytam sobie instrukcję).
Awatar użytkownika
Klos

No to w takim razie bierz kumpla i mamy komplet :) Znaczy sie - gramy :)

Co do bycia zielonym to sie nie przejmuj, juz chyba dosc w miare pojdzie tlumaczenie zasad.

Ja bede przed 11 juz, zeby zaczac rozkladac wszystko. Proponuje zagrac w 519 - Trutu zalatwil, ze bede mial mozliwosc wziecia klucza. Jakby co to moj telefon to 504584996.
Awatar użytkownika
Klos

Re: [Warszawa] AGRESOR - Descent 03.02

No, to juz po grze :) Niestety z powodow czasowych musielismy ja przerwac na niewiele przed koncem. Ale wszystko wskazuje na to, ze bohaterowie by wygrali, choc Overlord w mojej skromnej postaci byl o jeden punkt trafienia od wygrania gry...

Gralo mi sie doskonale, choc Overlord ma niewielkie szanse na wygranie w oryginalnym ustawieniu zasad. Licze, ze dodatki to zwieksza, zwlaszcza, ze oba planuje zakupic :D:D

W kazdym razie - dziekuje za gre, naprawde swietnie sie bawilem :-)
k0rek

Post autor: k0rek »

No nie wiem ;] ... opinia gry jest wręcz przeciwna.. że to gracze nie mają szans.
Powiedzmy skromnie i szczerze, byliśmy zajefajni :P
____...Lord Random...____
Awatar użytkownika
vder

No wyszło całkiem fajnie. Trup kładł się gęsto ku uciesze graczy - heroes'ow (i rozpaczy klosa :)), To czego zabrakło to jeszcze jednej godziny (moze dwóch) i jakiś fajnych item'ów (przynajmniej dla mojej postaci).

Było teź kilka spektakularnych miss'ów klosa, też ku uciesze ogólu, no ale to i lepiej, bo tak możemy przynajmniej stwierdzić, że gra zakończyła się bez rozstrzygnięcia.

Dzięki za grę.
Awatar użytkownika
Klos

k0rek pisze:No nie wiem ;] ... opinia gry jest wręcz przeciwna.. że to gracze nie mają szans.
Ja slyszalem wlasnie odwrotnie i z tego co widze, to ja mam racje. Ale nalezy wziasc wziąć pod uwage to, ze gralismy bez dodatkow - a one daja pakera Overlordowi wlasnie.
Poza tym bylo was 4 - a to znacznie, naprawde znacznie utrudnialo zycie potworom :)
k0rek pisze:Powiedzmy skromnie i szczerze, byliśmy zajefajni :P
I tu sie zgodze. Inteligentna druzyna, ktora ze soba wspolgrala tak jak wy - stanowczo dawala niezlego lupnia :)
vder pisze:Trup kładł się gęsto ku uciesze graczy - heroes'ow (i rozpaczy klosa ).
Sniffff....... chlipchlip..... ;-)
vder pisze:Było teź kilka spektakularnych miss'ów klosa, też ku uciesze ogólu, no ale to i lepiej, bo tak możemy przynajmniej stwierdzić, że gra zakończyła się bez rozstrzygnięcia.
Oj nawet nie wspominaj mi o tych missach, bo bylem o jedna rane od zwyciestwa w pewnym momencie ;-);-);-) ;p
ODPOWIEDZ