start przedsprzedazy dzisiaj o 16.00

start przedsprzedazy dzisiaj o 16.00
FTFY - Przedsprzedaż "Opowieści z Mrocznej Kniei"
Dzięki, że mnie zacytowałeś, bo bym przegapił. Szkoda tylko, że przedsprzedaż taka krótka...
Nie wiem, ja na szczęście trzymałem trochę oszczędności na ten cel i zamawiam w ten weekend najpóźniej.
Pytałem o to Krwawisza na PW. Odpisał, że czeka na potwierdzenie jednego terminu, żeby wrzucić aktualizację. Widocznie na razie wciąż nie ma go.
Podbijam pytanie. Pierwsza garść słów o grze pachnie takim trochę bardziej rozbudowanym Summoner Wars w nieporównywalnie bardziej atrakcyjnej szacie graficznej. Można prosić coś więcej?MihauMihau pisze: ↑08 lip 2019, 14:39 Znalazłem wczoraj pierwszą, wciąż enigmatyczną, zapowiedź nowego tytułu: Lumeria.
Kiedy można się spodziewać nowych informacji w tym temacie? Grafika wygląda zachęcająco.
A taki ma być? Nie mylisz z Magią i myszy?
Przepraszam, na meczu nie dodaje sie postów
Przydałaby się jakaś wiadomość o terminie wysyłki preorderów.
I dalej był jeszcze komentarz, że szanse na dostawę przed świętami, to jakieś "75/25 te 25% po stronie celników".CUBE pisze:Wsiąść do pociągu byle jakiego...
A może nie do byle jakiego, tylko takiego, który jedzie prosto do naszego magazynu, tak jak robi to właśnie pociąg z "Magia i Myszy" oraz "Opowieści z Mrocznej Kniei"
Doczekaliśmy się! Możemy już ogłosić, że gier w naszym sklepie oraz wysyłki egzemplarzy, które zamówiliście podczas przedsprzedaży możemy spodziewać się przed świętami (najpóźniej do nowego roku).
W innych, dobrych sklepach z planszówkami "Myszy" powinny się znaleźć w okolicach lutego-marca