(Oficjalny) Lucrum Games - plany wydawnicze, akcje promocyjne
- Apos
- Has thanked: 486 times
- Been thanked: 1072 times
- Kontakt:
Re: (Oficjalny) Lucrum Games - plany wydawnicze, akcje promocyjne
Lucrum Games uruchomiło przedsprzedaże nowości w swoim sklepie (Distilled, Obsession i Chrzań to)
https://sklep.lucrumgames.pl/kategoria- ... sprzedaze/
Czy ktoś wie, czy takie Dystylaty będą później taniej w zwykłych sklepach z planszówkami?
Czy ktoś wie, czy takie Dystylaty będą później taniej w zwykłych sklepach z planszówkami?
-
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 25 times
Bardzo możliwe, że będzie trochę taniej. Ja zakładam, że ceny bazowe będą podobne, może kilka procent taniej. Kody weekendowe i kody InPost pewnie pozwolą trochę zbić cenę w aleplanszówkach . Patrząc po Obsesji, to Lucrum nie dało złej ceny.
Taaa, chrzan to taniej niż na kickstarter
- Hardkor
- Has thanked: 1441 times
- Been thanked: 978 times
- Kontakt:
Raczej tak, jak nie to niewiele stracisz
Posiadam najwyższy (3%) rabat w aleplanszowki - jeśli chce skorzystać to daj znać. Jestem prawie ciągle przy komputerze (praca zdalna), więc szybko odpiszę :)
A mnie w przedsprzedażach LG od dłuższego czasu intryguje pozycja "Darkest Dungeon (+Stretch Goals) hasłem PRZEDSPRZEDAŻ
699.90 zł Original price was: 699.90 zł.
Current price is: 499.90 zł."
z informacją: "Na stanie"...
699.90 zł Original price was: 699.90 zł.
Current price is: 499.90 zł."
z informacją: "Na stanie"...
Mark
-
- Has thanked: 280 times
- Been thanked: 149 times
Poniżej, na czerwono
"UWAGA: Ten produkt jest w przedsprzedaży i nie ma go w magazynie."
- rand
- Has thanked: 130 times
- Been thanked: 103 times
@Leser jak już wróciłeś z urlopu to daj znać co z tymi Kupcami, czy wiadomo czy podstawka z dodatkiem razem wyjdzie i czy uda się to jeszcze w tym roku
- Leser
- Has thanked: 588 times
- Been thanked: 1547 times
Zwlekałem, bo próbujemy właśnie ustalić jaka jest nowa linia narracji Elf Creeka. Oczywiście główną linią jest milczenie.
Druk miał się odbyć w maju. Mieli w Detroit tornado, więc to oczywiście dla nich koniec świata. Po prostu przestali pracować i do dnia dzisiejszego nie wydaje się, żeby na serio znów zaczęli.
Dodatki mają być produkowane razem z podstawką. Tyle wiemy. Kiedy? Nie potrafię powiedzieć. Modlimy się o ten rok, ale z każdym dniem staje się to mniej prawdopodobne.
I rozjarzam się na mgnienie w uśmiechu z tych, co to trzeba mieć ten polor we krwi, żeby zmieścić bez pośpiechu pozdrowienie mimo energicznego pośpiechu przecież.
- mikolajl
- Has thanked: 195 times
- Been thanked: 17 times
- Kontakt:
Czy wiadomo do kiedy będzie trwała przedsprzedaż Obsession?Apos pisze: ↑09 wrz 2024, 18:53 Lucrum Games uruchomiło przedsprzedaże nowości w swoim sklepie (Distilled, Obsession i Chrzań to)
EDIT: Przepraszam. Doczytałem, że "Wysyłka egzemplarzy zakupionych w przedsprzedaży odbędzie się na 1-2 tygodnie przed premierą gry (październik)."
- Leser
Tak jest, przy czym zaznaczam, że gra jest w transporcie. Termin jest estymowany i może ulec zmianie (oby nie), ale na pewno do "przedsprzedażowców" wyślemy grę minimum ten tydzień przed premierą sklepową.mikolajl pisze: ↑10 wrz 2024, 15:41Czy wiadomo do kiedy będzie trwała przedsprzedaż Obsession?Apos pisze: ↑09 wrz 2024, 18:53 Lucrum Games uruchomiło przedsprzedaże nowości w swoim sklepie (Distilled, Obsession i Chrzań to)
EDIT: Przepraszam. Doczytałem, że "Wysyłka egzemplarzy zakupionych w przedsprzedaży odbędzie się na 1-2 tygodnie przed premierą gry (październik)."
I rozjarzam się na mgnienie w uśmiechu z tych, co to trzeba mieć ten polor we krwi, żeby zmieścić bez pośpiechu pozdrowienie mimo energicznego pośpiechu przecież.
Rozumiem, że dalej opinia co do Cafe Baras się nie zmieniła? :/
- Leser
Nadal nie grałem i własnej opinii nie mam, ale owszem, decyzja zapadła i my z tym tytułem pracować nie będziemy.
Czy Merchants of The Dark Road będą w limitowanym nakładzie dostępni w wersji deluxe w Waszym sklepie? Lub choć same deluxe komponenty?
Jak ruszała przedsprzedaż były obie wersje. Jak nie ma to jest szansa, że deluxe już się skończył.
Dzień dobry,
Jakie są realne szanse na polskie wersje dodatków do Spirit Island? W szczególności jagged earth bez którego każdy następny dodatek będzie niegrywalny.
Dodatkowo gdzieś podbiję temat Imperium: Horyzonty ale pewnie w tamtej sprawie nic się nie zmieniło, a może jednak
Jakie są realne szanse na polskie wersje dodatków do Spirit Island? W szczególności jagged earth bez którego każdy następny dodatek będzie niegrywalny.
Dodatkowo gdzieś podbiję temat Imperium: Horyzonty ale pewnie w tamtej sprawie nic się nie zmieniło, a może jednak
Ostatnio zmieniony 02 paź 2024, 21:51 przez Micaet, łącznie zmieniany 1 raz.
Cześć czołem , czy coś wiadomo może o dodatkach do Miodnego bzyka ?
- japanczyk
- Moderator
- Has thanked: 3521 times
- Been thanked: 3546 times
Od lucrum zadne, za wydanie SI byla odpowiedzialna nieistniejaca juz Lacerta
Sprzedam: (S) Redukcja kolekcji! 100+ tytulow: Pagan i inne
Moje Zbiórki na KS: tu
https://buycoffee.to/japanczyk
Moje Zbiórki na KS: tu
https://buycoffee.to/japanczyk
Pojawił się post Leonideasa Vesperini( Mythic Games) na bgg że no nie wyszło i starali się nie zglaszać upadłości ale no jest jak jest, i za jakiś czas dadzą oficjalne ogłoszenie. Ogólnie że są w d. No i że dostał pełno gróźb itd i że ostatni raz się wypowiada. Link do posta: https://boardgamegeek.com/thread/337527 ... 6#44951316
- Bart Henry
- Has thanked: 140 times
- Been thanked: 818 times
@Leser kiedy możemy spodziewać się startu przedsprzedaży Destylatów w sklepach? Będzie przed zakończeniem przedsprzedaży u Was? Te przekreślone 730 zł na 430 zł za all-in sugeruje, że macie dobrą cenę, ale wolałbym poczekać na ceny sklepowe, bo już wiem, że nie respektujecie zapisanych w komentarzach do zamówienia próśb o ewentualne opóźnienie wysyłki, aby dać radę odebrać paczkę pod ustalonym adresem.
Przedsprzedaże w sklepach są zawsze po zakończeniu przedsprzedaży w Lucrum.Bart Henry pisze: ↑05 paź 2024, 14:25 @Leser kiedy możemy spodziewać się startu przedsprzedaży Destylatów w sklepach? Będzie przed zakończeniem przedsprzedaży u Was? Te przekreślone 730 zł na 430 zł za all-in sugeruje, że macie dobrą cenę, ale wolałbym poczekać na ceny sklepowe, bo już wiem, że nie respektujecie zapisanych w komentarzach do zamówienia próśb o ewentualne opóźnienie wysyłki, aby dać radę odebrać paczkę pod ustalonym adresem.
Też chciałbym wiedzieć. Zamówiłem grę w preorderze i moja kasa jest zamrożona od miesięcy. Czekam cierpliwie, ale chyba mogę liczyć na zwrot jeśli nic z tego nie wyjdzie? Może trzeba komunikować się z CMON w sprawie DD, skoro przejęli inne projekty Mythic Games?
Ostatnio Lucrum informowało że druk DD odbędzie się bez udziału Mythic Games, mają drukować grę wraz z innymi lokalnymi wydawcami. Szanse na dostarczenie raczej są dość sporo biorąc to po uwagę. Mam nadzieję że Lucrum po powrocie z essen odniesie się do tej sytuacji.
- Leser
Jak tylko wrócę z Essen postaram się ogarnąć jakiś jasny komunikat w tej sprawie.