Gry JAskra
- JAskier
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
Gry JAskra
Wzorem Folko odpaliłem stronkę poświęconą moim grom. Znajdziecie ją pod - niestety - dosyć kiepskim adresem: http://www.jaskierp.yoyo.pl/? (jednak wkrótce za sprawą Nataniela powinno się to zmienić). Czekam na opinie. Niebawem powinny się zapełnić działy "Gry gotowe" i "Projekty".
- Don Simon
- Moderator
Re: Gry JAskra
Ja tez po reklamie Bazika szybko polecialem obejrzec te nogi, ale nic nie znalazlem. Widocznie tylko u Bazika sie takie rzeczy pojawiajaEarl_MW pisze:Hmm, zdrada, zajrzałem i nijak żadnych nóg nie uświadczyłem![]()

Każdy może,prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, panie, tu nikomu tak nie podoba się.Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie.
Bo to taka inteligentna reklama nawiązująca do profilu osoby odwiedzającej portal... tylko czemu nogi nie wyświetliły się Szymonowi??

- BloodyBaron
ha, mnie się wyświetliło nawet więcej niż nogi, ale się szybko okazało, że reklama...
o planszówkach chyba jest w menu po lewej poniżej nóg i całej reszty
o planszówkach chyba jest w menu po lewej poniżej nóg i całej reszty

_________
Moje gry
Moje gry
- JAskier
- Kontakt:
Jak wszedłem to oczywiście żadnych nóg nie zobaczyłem (tylko jakieś tam gry
) Sprytnie wyłączyłem Adblocka i... zobaczyłem zachętę do jakichś inwestycji
Podejrzewam, że bazik jest w zmowie z JAskrem i podstępnie stara się przyciągnąc ludzi na jego stronkę

Co fakt, to fakt. Życzę ci abyś szybko miał możliwość go zmienićJAskier pisze:Znajdziecie ją pod - niestety - dosyć kiepskim adresem:

- JAskier
- Kontakt:
Na stronie pojawiła się zapowiedź nauki i turnieju w Konkurencję, który już na Polconie. Zapraszam.
- stalker
- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 13 times
Komercyjne konto dla takiego bloga można założyć za grosze i nie będzie ani nóg, ani innych wkurzających reklam.
No i warto korzystać ze spellcheckera:
No i warto korzystać ze spellcheckera:
Na sronie umieściłem dział "Turnieje i eventy", (...)
Lukasz M. Pogoda | w biblioteczce | zainteresowało mnie
Warszawskie spotkania projektantów i testerów gier planszowych. Chcesz pomóc w testowaniu lub masz swój projekt? Monsoon Group pomoże! Informacje na forum tutaj. Zapraszamy!
Warszawskie spotkania projektantów i testerów gier planszowych. Chcesz pomóc w testowaniu lub masz swój projekt? Monsoon Group pomoże! Informacje na forum tutaj. Zapraszamy!
- MichalStajszczak
- Has thanked: 545 times
- Been thanked: 1603 times
- Kontakt:
- JAskier
- Kontakt:
- JAskier
- Kontakt:
Taki mały newsik
Moja najnowsza gra planszowa pt "Pnącza", która powstała - o ile pamięć mnie nie myli - na początku tego roku, zostanie wydana przez internetowe wydawnictwo mark6. Mark6 jest jak dotąd znane dzięki jedynemu pismu poświęconemu w pełni Neuroshimie Hex, dodatkom do Neuroshimy RPG, a także arcyciekawej linii zagranicznych systemów Indie RPG. "Pnącza" będą pierwszą grą planszową opublikowaną przez wydawnictwo. Publikacja będzie darmowa (grę będzie można ściągnąć w formie pliku przygotowanego do wydruku), premiera przewidziana jest na drugą połowę października 2009r. Staramy się o atrakcyjne grafiki, a także o to by premiera odbyła się dwujęzycznie (instrukcja w języku polskim jak i angielskim) czy się uda czas pokaże.
Pnącza to dynamiczna, logiczno-strategiczna gra planszowa przeznaczona dla dwóch graczy w wieku 8+. Czas gry to 20-60 minut. Oto realia gry:
Zapomniany, ogród, pełen chwastów i zestaw małego chemika. Gdy dodamy do tego kompletną nudę dwóch ogrodników, wynik jest jasny. Pojedynek na to, kto wyhoduje dorodniejsze zmutowane pnącze, tym samym przytłaczając przeciwnika. Czy będziesz to właśnie Ty?

Moja najnowsza gra planszowa pt "Pnącza", która powstała - o ile pamięć mnie nie myli - na początku tego roku, zostanie wydana przez internetowe wydawnictwo mark6. Mark6 jest jak dotąd znane dzięki jedynemu pismu poświęconemu w pełni Neuroshimie Hex, dodatkom do Neuroshimy RPG, a także arcyciekawej linii zagranicznych systemów Indie RPG. "Pnącza" będą pierwszą grą planszową opublikowaną przez wydawnictwo. Publikacja będzie darmowa (grę będzie można ściągnąć w formie pliku przygotowanego do wydruku), premiera przewidziana jest na drugą połowę października 2009r. Staramy się o atrakcyjne grafiki, a także o to by premiera odbyła się dwujęzycznie (instrukcja w języku polskim jak i angielskim) czy się uda czas pokaże.
Pnącza to dynamiczna, logiczno-strategiczna gra planszowa przeznaczona dla dwóch graczy w wieku 8+. Czas gry to 20-60 minut. Oto realia gry:
Zapomniany, ogród, pełen chwastów i zestaw małego chemika. Gdy dodamy do tego kompletną nudę dwóch ogrodników, wynik jest jasny. Pojedynek na to, kto wyhoduje dorodniejsze zmutowane pnącze, tym samym przytłaczając przeciwnika. Czy będziesz to właśnie Ty?