hipcio_stg pisze: ↑28 lut 2019, 07:42
Jeżeli tak będzie wyglądała nowa wersja "deluxe" to trzymajcie swoje pudła. Niebawem będą chodziły po 500zł jako te ładniejsze.
Hahahaha

Coś w tym jest, i chociaż to nigdy nie miała być wersja 'deluxe' tylko re-edycja na okazje jubileuszu Alea, ale i tak oczekiwałoby się coś więcej od takiego wydawcy i takiego tytułu.
Dla mnie ta nowa wersja jest
OK, tak samo jak i stara jest
OK, nie piękna ale z pewnością funkcjonalna. Dla mnie decyzja o kupnie się rozstrzygnie na podstawie tego 11 dodatku i tego jak bardzo chcę mieć komplet dodatków - obecnie wszystkich nie mamy, bo po co, a po dzisiejszych cenach to za te trzy czy cztery dodatki zapłacimy tyle co za nową edycję Zamków. Jeśli ten 11 dodatek będzie taki
"eh, cokolwiek" to machnę na to ręką, starą wersję już mamy z dodatkami które nam się podobają, a grafika jest.... do przyzwyczajenia się
A propos starej grafiki,nie wiem czy ktoś widział ale dla mnie chyba najładniejsze pudełko miała
hiszpańska wersja zamków.

Średnio. Na AppStore nawet 42,99

Jakby nie bylo połowa ceny gry fizycznej daje trochę pauzy, jakby było to koło 20 to byłby to instabuy, a tak chyba poczekam z tym, pewnie za jakiś czas będzie promocja lub coś w tym stylu (tak jak Suberbia która normalnie trochę ponad 30 a ostatnio była za friko).
Expat który przeprowadził się do Polski rok temu, uczy się polskiego od trochę ponad roku - z góry przepraszam za jakiekolwiek gafy ortograficzne i gramatyczne i proszę o wyrozumiałość :D