Zdefiniuj dokładniej wieczór
Hej, jestem zainteresowany. Z Twojej listy jedynie 1882 nie grałem, ale mogę spróbować.Vito pisze: ↑08 kwie 2021, 20:28 Szukam 2 graczy do 18xx.games
Tytuł do ustalenia, klikanie min. kilka razy dziennie (nie jedna nasiadówka, asynchronicznie).
Z tytułów tam obecnych mamy ograne (gram z kolegą) 1849, 1830, 1882 i 1846.
(Dodam, że ograne oznacza min. 1 grę, czyli zapoznanie ze specyfiką tytułu.)
Sporo ludzi umawia się na Slacku (taka platforma z czatem: 18oggs.slack.com), obecnie jest tam nas kilkanaście osób (z forum) i jakoś sprawnie wychodzi to umawianie się.
Virco ! wjeżdżasz cały na biało
Gdy nie spotykamy się lokalnie oraz na lokalnych eventach, to dominują u nas rozgrywki turowe przez 18xx.games + gadamy o rozgrywkach na Discordzie. Są przesłanki aby spotkać się też "live" i poznać większe tytuły, takie jak 1817. Nie wszyscy w naszej grupie są z tego samego miasta czy województwa i internetowe rozgrywki są jedyną możliwą formą rozgrywki. Kwestia dogadania wolnego terminu.
Jak możesz to prześlij na PM.Apos pisze: ↑27 sty 2022, 11:08Gdy nie spotykamy się lokalnie oraz na lokalnych eventach, to dominują u nas rozgrywki turowe przez 18xx.games + gadamy o rozgrywkach na Discordzie. Są przesłanki aby spotkać się też "live" i poznać większe tytuły, takie jak 1817. Nie wszyscy w naszej grupie są z tego samego miasta czy województwa i internetowe rozgrywki są jedyną możliwą formą rozgrywki. Kwestia dogadania wolnego terminu.
Regularnie gramy w: 18Chesapeake, 1830, 1846, 1849, 1882, 1822, 1862, 18MEX.
Jeżeli to nie łamie regulaminu, mogę podać link do naszej planszówkowej społeczności na Discordzie.