PS. Jest to mój pierwszy wpis na forum więc jak coś z góry przepraszam za jakieś błędy, stylistykę itp.
(Zielona Góra) poszukiwanie fajnych ludzi do grania
(Zielona Góra) poszukiwanie fajnych ludzi do grania
Dzień dobry, poszukuje fajnych ludzi do pogrania przy tzw. piwku. Zielona Góra to nie stety małe miasto nawet ciężko o jakiś sklep modelarski i sklepy z planszówkami też pozamykane, wiem o klubie fantastyki Astra ale pytanie czy jest tam możliwość od tak wdepnięcia z ulicy i pogrania ewentualnie przyniesienia coś swojego i poszukania chętnych do pogrania, mam na półce kilka fajnych gier które w sumie zbierają kurz na półce a chętnie bym je ograł w zacnym towarzystwie, brzdęk, robinson, hero realms plus moje nowe dziecko Zombicide Czarna Plaga
. Wiadomo jest opcja pogrania z żonką ale ile można katować kogoś żeby zasiadł do stołu i grania trochę na siłę
. Pozdro i jak ktoś chętny do pogrania w planszowki w ZG to pisać.
PS. Jest to mój pierwszy wpis na forum więc jak coś z góry przepraszam za jakieś błędy, stylistykę itp.
-
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 4 times
Re: Zielona Góra poszukiwanie fajnych ludzi do grania
Do Ad Astry spokojnie wdeptuj. Mimo plandemii planszówkowe spotkania nadal odbywają się w piątki, aczkolwiek proszą aby wcześniej skontaktować się via FB. Na początku będziesz pewnie czuć się z lekka dyskomfortowo (to ludzie, którzy znają się dość długo), ale są otwarci na nowych graczy. Reszta jest kwestią asertywności.
Re: Zielona Góra poszukiwanie fajnych ludzi do grania
Świetnie dzięki za cenne informacje aczkolwiek nie ukrywam że na początek wolałbym zmontować ekipę 3 - 4 osoby i właśnie powiedzmy spotykać się w piątki w astra i ogrywać planszowki. W sumie nie ma tytułu w który bym nie mógł zagrać lub choć spróbować Deck-Building, Ameritrash, Euro jak najbardziej też no może prócz monopoly
sam moze nie mam jakiejś pokaźnej kolekcji ale każdego po trochu.
Re: (Zielona Góra) poszukiwanie fajnych ludzi do grania
chętnie pogram, głównie w euro
posiadam i ogarniam dziesiątki tytułów, także tych bardzo ciężkich:)