Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam.
Znacie jakieś firmy które drukują pojedyncze elementy w 3d na zlecenie, chodzi mi głównie o inserty, pudełka na karty itp. I ile ewentualnie to kosztuje?
Najlepiej by było żeby projekt był wysyłany przez internet a sam model docierał do mnie pocztą, paczkomatem czy coś w tym stylu.
Jak ktoś korzystał z takiego rozwiązania to był bym wdzięczny gdyby podzielił się doświadczeniami.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Poszukaj w dziale sprzedam usługi. Widziałem tam na 100% kogoś kto drukuje takie rzeczy (jeśli się nie mylę to nawet chyba z żywicy światłoutwardzalnej też).
Jeśli masz pojedynczą rzecz do wydrukowania - to lepiej byłoby Ci poszukać kogoś z okolic zamieszkania, aby Ci wydrukował jakiś drobiazg. Ja mam drukarkę, ale małą (maks rozmiar wydruku to 18x18x18 jestem z Będzina. Jak potrzebujesz jakiś drobiazg mogę ci go wydrukować - po kosztach materiału. Sam robiłem/robię sobie inserty - ale muszę je albo własnoręcznie projektować, albo przerabiać te istniejące (aby dopasować do wymiarów mojej drukarki).