shuji pisze: ↑10 sty 2021, 00:26
A to vindication to czasem nie jakiś średnio udany tytuł ? Może się mylę, ale gdzieś mi tak dzwoni.
To dobra gra, ale overproduced i tylko dobra - mozna ja super sorzedac, ale ludzie mogą wyjść rozczarowani z tego co otrzymali
Od cmon na pewno zapowiedzą Ankh. Super by było jakby zapowiedzieli Scooby doo które startuje w styczniu na ks ale to pewnie za rok dopiero i to o ile okaże się spoko.
Może unsettled ?
Z NA PEWNO to bym nie szalał- Portal zapowiada tytuly od CMON po ich oremierze, a Ankh dopiero w tym roku (jak bozia da) wyjdzie, wiec nie liczyłbym na jego zapowiedz na PortalConie 21, raczej za rok
Co do Unsettled - skad pomysl?

to gra twórców Vindication, wiec jeśli to im nie podeszlo (a to tytul ktory np. Vasel bardzo chwalil) to nie wiem dlaczego mieliby wchodzić w coś mniej pewnego co jeszcze nie miało premiery
Może jakaś współpraca z Aweken Realms ? Ostatnio się bardzo dobrze o nich wypowiadał. Ale raczej nie liczył bym na wspólną grę co wyłączność na dystrybucję w pl, bo oni do tej pory nie mieli szczęścia (co gra to inne wydawca albo wcale)
AR samo wchodzi na rynek wydawniczy z TG, wiec nie wiem po co by im miala byc wspolpraca z Portalem i dzielenie zysków