Czacha Games
- Seraphic_Seal
- Has thanked: 349 times
- Been thanked: 279 times
Re: Czacha Games
A jak mocno oddaliłeś mapę, żeby na długość paznokcia wyszło? xD
Na forum wchodzę głównie 7-15:30 w dni robocze.
Osoby odpowiedzialne za produkcję i dystrybucję monopoly w 2024r. powinny być osądzone za zbrodnie wojenne. 90 minut bezdecyzyjnego rzucania 2k6.
Osoby odpowiedzialne za produkcję i dystrybucję monopoly w 2024r. powinny być osądzone za zbrodnie wojenne. 90 minut bezdecyzyjnego rzucania 2k6.
Ktoś może się wypowiedzieć ile to może teraz potrwać? Od wyładunku przez odprawę do dostawy?
Pytanie czy czacha bierze to najpierw do siebie, do Poznania i potem do wspierających czy bezpośrednio z Gdyni do nas…? Firma kurierska zostaje InPost?
Przy Iss Vanguard tyle nie pisałem na różnych forach i FB co przy tej grze Może dlatego że nie było takich przygód?
Pytanie czy czacha bierze to najpierw do siebie, do Poznania i potem do wspierających czy bezpośrednio z Gdyni do nas…? Firma kurierska zostaje InPost?
Przy Iss Vanguard tyle nie pisałem na różnych forach i FB co przy tej grze Może dlatego że nie było takich przygód?
- nidhog
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 399 times
- Kontakt:
To jest skomplikowaneShurikeen pisze: ↑10 cze 2024, 09:15 Ktoś może się wypowiedzieć ile to może teraz potrwać? Od wyładunku przez odprawę do dostawy?
w skrócie kilka dni do 2 tygodni. Pod warunkiem, ze nie zostaną wyznaczeni do jakiejś losowej kontroli. Wtedy celnik tylko wie Mi kiedyś miesiąc trzymali kontener, a powodu nie mieli. Ale to się rzadko zdarza.
I dopowiem, można się nabijać z Czachy, ze nie wiedzą co się dzieje. Ale kto pracuje w logistyce ten się nie śmieje, bo wie jak jest
(S)Anunnaki, BRW - Sator BOX, Nova Aetas (NAR) Mercurial, Heroes of Land Air and Sea, Arnak i wiele innych
Moje zbiórki - szczegóły: tu
Moje zbiórki - szczegóły: tu
-
- Has thanked: 1 time
Wiadomo czy Deep Madness Odrodzenie Szaleństwa będzie dostępne w sklepach? Na razie jest tylko w sklepie Czachy - premiera 12.06
- Hardkor
- Has thanked: 1441 times
- Been thanked: 978 times
- Kontakt:
Pewnie będzie w aleplanszowkach. Wszystkie ich gry teraz tam trafiają.Szyperianin pisze: ↑11 cze 2024, 10:15 Wiadomo czy Deep Madness Odrodzenie Szaleństwa będzie dostępne w sklepach? Na razie jest tylko w sklepie Czachy - premiera 12.06
Posiadam najwyższy (3%) rabat w aleplanszowki - jeśli chce skorzystać to daj znać. Jestem prawie ciągle przy komputerze (praca zdalna), więc szybko odpiszę :)
-
- Has thanked: 280 times
- Been thanked: 149 times
Chyba wreszcie NAR dopłynął do Portu w Gdańsku i po trzech miesiącach gra opłynęła całą europę z azją,myślę że trwało to tyle ponieważ załoga rozpakowała Nasze Palety i zagrywali się przez ten cały czas nie tylko na tym statku,ale i na wszystkich poprzednich kontenerowca stając się pierwszymi testerami Polskiej edycji Nova Aetas...przynajmniej mamy potwierdzenie że gra jest tak dobra że można nawet wstrzymać ruch na oceanie jednym słowem była to dobra inwestycja...oby teraz kierowca tira też nie jechał do Poznania przez np.Ural...
Blood - Czy wszystkie wersje językowe będą drukowane w tym samym czasie, tak jak Nova Aetas? Wsparłbym PL, ale jak mam czekać 6-9 miesięcy to wolę ENG.
Nova Aetas - Nie chwalmy dnia przed zachodem słońca, jeszcze odprawa celna. 1-3 dni albo 3-4 tygodnie
Nova Aetas - Nie chwalmy dnia przed zachodem słońca, jeszcze odprawa celna. 1-3 dni albo 3-4 tygodnie
- Atamán
- Has thanked: 586 times
- Been thanked: 293 times
Czy były jakieś wieści dotyczące Endeavor Deep Sea?
Bo jeśli dobrze kojarzę, to miało jakoś w kwietniu być i nie kojarzę informacji o opóźnieniach. Chyba, że coś przeoczyłem?
Bo jeśli dobrze kojarzę, to miało jakoś w kwietniu być i nie kojarzę informacji o opóźnieniach. Chyba, że coś przeoczyłem?
- siepu
- Has thanked: 341 times
- Been thanked: 354 times
Drukowane razem z innymi wersjami językowymi, najlepiej śledzić kampanię. Planowo do końca czerwca gry opuszczają fabrykę, ile im zajmie podróż do Polski? Poczytaj posty wyżej
- KurikDeVolay
- Has thanked: 1045 times
- Been thanked: 466 times
Czy Czacha w swoich przedsprzedażach udostępnia tylko polską wersję językową? Blood bardzo przypadł mi do gustu, ale nie wiem czy przełknę miernej jakości tłumaczenie...
- Seraphic_Seal
TakKurikDeVolay pisze: ↑24 cze 2024, 08:55 Czy Czacha w swoich przedsprzedażach udostępnia tylko polską wersję językową? Blood bardzo przypadł mi do gustu, ale nie wiem czy przełknę miernej jakości tłumaczenie...
Wczoraj odebrałem NAR z dziurą w pudle. Ewidentnie wina fabryki, bo gra dobrze zabezpieczona. Rano poszedł mail z reklamacją. Jest 14:00, nowa podstawka już odebrana od nadawcy, a ja jeszcze nawet swojej nie zdążyłem wrzucić z powrotem do paczkomatu. Brawo Czacha!
-
- Has thanked: 49 times
- Been thanked: 137 times
Pytanie z innej beczki.
Czy widzicie na swoim koncie w nowym sklepie Czachy, zamównienia tj preordery zrobione na starej stronie?
Czy widzicie na swoim koncie w nowym sklepie Czachy, zamównienia tj preordery zrobione na starej stronie?
Udostępnione na BGG polskie instrukcje, karty a czasem też żetony do:
Power Plants, Hands in the Sea, Triumph & Tragedy Atlantis Rising, Polis, Churchill, Yellow & Yangtze,
Tytani,Path of Glory, Concordia: Rzym i Sycylia oraz Balearica i Cyprus
Power Plants, Hands in the Sea, Triumph & Tragedy Atlantis Rising, Polis, Churchill, Yellow & Yangtze,
Tytani,Path of Glory, Concordia: Rzym i Sycylia oraz Balearica i Cyprus
- Gromb
- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 384 times
Nie i nie ma takiej możliwości. Platformy nie gadają ze sobą, ale stary sklep wciąż działa, spokojnieSeekerKuba pisze: ↑28 cze 2024, 08:27 Pytanie z innej beczki.
The Corps Is Mother, the Corps Is Father
Właśnie chciałem sprawdzić czaczochy ze starego skelpu ale nie mogę znaleźć go. Podrzucisz link?
-
- Has thanked: 280 times
- Been thanked: 149 times
Nowe rzeczy na stronie Czachy, czyli foldery gier z plikami do nich - erraty, zasady itp.
https://czachagames.pl/app-czachagames/
- Seraphic_Seal
Pierwszy rzut oka- wygląda eleganckoTorquemada666 pisze: ↑11 lip 2024, 11:00 Nowe rzeczy na stronie Czachy, czyli foldery gier z plikami do nich - erraty, zasady itp.
- EsperanzaDMV
- Has thanked: 331 times
- Been thanked: 678 times
No i brakuje errat - np. dla Twisted Fables jest tylko instrukcja, ani słowa o błędnych kartach.