Czyli kradne skarb za każdym razem gdy rozpatrywana jest w zasadzie każda akcja przez dowolnego gracza? Jakieś to podejrzanie mocne.Po rozpatrzeniu akcji, którą w tej rundzie rozpatruje 1 lub więcej innych graczy, możesz ukraść 1 Skarb od 1 z tych graczy
Zapomniane Morza - pytania i wątpliwości
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
Zapomniane Morza - pytania i wątpliwości
Mam wątpliwości dotyczące działania skarbu 53 - "Złota Flaszka"
- detrytusek
- Użytkownik wspierający
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 975 times
Re: Zapomniane Morza - pytania i wątpliwości
Nieeee. Tam masz l. mnogą - po rozpatrzeniu akcji - w domyśle wszystkich akcji. Wtedy możesz ukraść skarb od jednego z nich.RaistlinJedyny pisze: ↑31 sty 2023, 16:51 Mam wątpliwości dotyczące działania skarbu 53 - "Złota Flaszka"Czyli kradne skarb za każdym razem gdy rozpatrywana jest w zasadzie każda akcja przez dowolnego gracza? Jakieś to podejrzanie mocne.Po rozpatrzeniu akcji, którą w tej rundzie rozpatruje 1 lub więcej innych graczy, możesz ukraść 1 Skarb od 1 z tych graczy
"Nie ma sensu wiara w rzeczy, które istnieją."
Do sprzedania: Chancellorsville 1863
Wątek sprzedażowy
Wątek sprzedażowy
-
- Been thanked: 6 times
Dobra, chyba to wykminiłem. Działa to tak że po rozpatrzeniu mojej akcji którą podejmuje jeszcze inny gracz to wtedy mogę ukraść od niego skarb. To tak by się prawie zgadzało z opisem "Złotej flaszki".
-
- detrytusek
- Użytkownik wspierający
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 975 times
To pytanie z tych podchwytliwych. Grasz 4-ema ale to nie są postaci jak w grze wieloosobowej. Olewasz ich funkcje, po prostu robisz 4 akcje.
"Nie ma sensu wiara w rzeczy, które istnieją."
Wątek sprzedażowy
Wątek sprzedażowy
Bierzesz 4 standy piratów i kartę ,,Głodni Piraci'' (którą de facto tylko przypomina o zasadzie bo robi to dowolny pirat) ale tylko jeden arkusz pirata. Umiejętności zdobywasz pod warunkiem wydania zapasów. Gwiazdki wypełniasz gdy przebijasz górny próg reputacji + kilka zasad, które trzeba sobie doczytać. Po pewnym czasie gra się płynnie i przyjemnie.