U mnie działa.
Kod: Zaznacz cały
https://www.facebook.com/LuckyDuckGamesPL/posts/pfbid0WNBiMvzpeQ7ZQsquhbXwvJcE3JmVCtDoFsVkV9Wafqfk4pEcj4gSvqFj2DWDsh9sl?locale=pl_PL
U mnie działa.
Kod: Zaznacz cały
https://www.facebook.com/LuckyDuckGamesPL/posts/pfbid0WNBiMvzpeQ7ZQsquhbXwvJcE3JmVCtDoFsVkV9Wafqfk4pEcj4gSvqFj2DWDsh9sl?locale=pl_PL
Podpinam się z pytaniem, wiadomo już jakie plany czekają Final Girl w Polsce? Czy możemy spodziewać się np. 2. sezonu po polsku?nolify pisze: ↑02 cze 2024, 08:33Kaczki! Było nie było, ale mamy już - no prawie - połowę roku!Lucky Duck Games pisze: ↑26 sty 2024, 15:01Potrzebujemy minimum 2-3 miesięcy, żeby realnie ocenić dynamikę sprzedaży. Na pewno będziemy podejmować jakieś decyzje w połowie roku.
Będą kolejne sezony Final Girl po polsku?
Musiał być mały nakład + wiele osób skusiło się na grę za 57zł. Nie planowałem kupna, ale w takiej cenie warto było zaryzykować.
Była tu wcześniej długa dyskusja na ten tematTomek7 pisze: ↑13 lip 2024, 11:59 Po zeskanowaniu kodu QR, który znajduje się w Dzienniku lotu z gry Halo wieża zostałem przeniesiony do pliku PDF. Zawiera on scenariusze i potrzebne do nich elementy, do samodzielnego wydrukowania. Czy jest gdzieś dostępny taki plik z scenariuszem z kapitanem Wroną? Skoro nie ma go w w pudełku, to chociaż mogliby udostępnić taki plik, aby każdy zainteresowany samemu mógł go sobie wydrukować.
Będzie zaraz po wakajach live u Piotrka z Michałem i pełne uaktualnienie sytuacji wydawniczej.rand pisze: ↑24 cze 2024, 14:40 @Lucky Duck Games będziecie robić jakąś aktualizacje odnośnie gier zaplanowanych na rok 2024? Chodzi o to kiedy mniej więcej jakie gry wyjdą, czy jakieś już w tym momencie wiecie, że spadną na rok 2025. Może jakiś live na planszowe newsy? Niestety na Waszej stronie wszystkie zapowiedzi widnieją jako 2025.
Tak, właśnie zapowiedzieliśmy ten tytuł na naszym FB.
Gra wyprzedała nam się w jeden dzień, a nakład wcale mały nie był. Jest jeszcze w pojedynczych sklepach.
A ten post nad Tobą to nie o to chodzi?
najciemniej pod latarnią, nie wiem jak to przeoczyłem, faux pas z mojej strony.
To jest skam. Nie właź w to. Ostatnio robią skurkowańce jakąś grubą kampanie i próbują ludzi okraść. Przedtem nic mi nie przychodziło a w tym miesiącu już 2 SMSy.bardopondo pisze: ↑16 lip 2024, 15:03 ktoś ma jakieś info kiedy tę Diunę Uprising wysyłają?. dostałem jakiegoś SMS, że jakaś paczka... dodatkowe dane adresowe im potrzebne.., ale numer z Pakistanu i link jest na 99.9% podejrzany...
u mnie to samo, phishing jak nicmichaldz1 pisze: ↑16 lip 2024, 15:12To jest skam. Nie właź w to. Ostatnio robią skurkowańce jakąś grubą kampanie i próbują ludzi okraść. Przedtem nic mi nie przychodziło a w tym miesiącu już 2 SMSy.bardopondo pisze: ↑16 lip 2024, 15:03 ktoś ma jakieś info kiedy tę Diunę Uprising wysyłają?. dostałem jakiegoś SMS, że jakaś paczka... dodatkowe dane adresowe im potrzebne.., ale numer z Pakistanu i link jest na 99.9% podejrzany...
To czy polskie wydanie mamy wspierać na kickstarterze czy to będzie wydane później?
Będzie edycja standardowa normalnie w sklepach, a Deluxe w drobnej ilości u nich w sklepie.pabula pisze: ↑22 lip 2024, 14:03To czy polskie wydanie mamy wspierać na kickstarterze czy to będzie wydane później?