(Oficjalny) Lucky Duck Games 2024
Re: (Oficjalny) Lucky Duck Games 2024
@Lucky Duck Games - Mam nadzieje, że udostępnicie instrukcję po polsku do Vagrantsong, jeżeli grę anulujecie? chociaż pewnie do scenariuszy nie ma szans ze względów licencyjnych :/ ?
Na stronie Kaczek jest wakacyjna wyprzedaż ale co zabawne tylko jak zmienisz walutę płatności na USD lub euro. Niektóre tytuły mocno przecenione. Są skrzynie do Kingdom rusha nieźle przecenione. Destinies też dobre ceny.
https://luckyduckgames.com/en/end-of-su ... games-sale
Swoją drogą to ciekawe czy polski oddział zaspał/zapomniał o promocji albo jej jednak nie będzie bo nasze kaczki utrzymują wysokie ceny "aby ktoś z UE lub USA nam gier lub dodatków nie wykupił"Jdn pisze: ↑08 wrz 2024, 07:56 Na stronie Kaczek jest wakacyjna wyprzedaż ale co zabawne tylko jak zmienisz walutę płatności na USD lub euro. Niektóre tytuły mocno przecenione. Są skrzynie do Kingdom rusha nieźle przecenione. Destinies też dobre ceny.
- japanczyk
- Moderator
- Has thanked: 3524 times
- Been thanked: 3538 times
To wyprzedaż z okazji Labour Day, w Polsce się trgo nie świętuje
Sprzedam: (S) Redukcja kolekcji! 100+ tytulow: Pagan i inne
Moje Zbiórki na KS: tu
https://buycoffee.to/japanczyk
- Lucky Duck Games
- Has thanked: 50 times
- Been thanked: 1069 times
Generalnie promocja była na rynkach anglojęzycznych z okazji labour day jak wspomniał japanczyk.
Niestety naszemu sklepowi daleko do doskonałości i jeśli w danym kraju zmieniana jest cena na grę, którą jednocześnie mamy też na innych rynkach (jak teraz Destinies, a kiedyś Calico) to zmienia się ona również dla innych krajów. Chyba, że jak to w większości przypadków wyłączymy to manualnie. Tym razem się zagapiliśmy i rzeczywiście mogliście kupić ten tytuł i dodatki w bardzo dobrej cenie.
Co też uczyniliście i dzięki temu się zorientowaliśmy
Wieczorem wyłączyliśmy tę opcję, ale wszyscy, którzy zakupili grę w tej obniżonej cenie swoje pudełka dostaną, nie anulujemy absolutnie tych zamówień. Nasz błąd i niech się Wam dobrze gra
Niestety naszemu sklepowi daleko do doskonałości i jeśli w danym kraju zmieniana jest cena na grę, którą jednocześnie mamy też na innych rynkach (jak teraz Destinies, a kiedyś Calico) to zmienia się ona również dla innych krajów. Chyba, że jak to w większości przypadków wyłączymy to manualnie. Tym razem się zagapiliśmy i rzeczywiście mogliście kupić ten tytuł i dodatki w bardzo dobrej cenie.
Wieczorem wyłączyliśmy tę opcję, ale wszyscy, którzy zakupili grę w tej obniżonej cenie swoje pudełka dostaną, nie anulujemy absolutnie tych zamówień. Nasz błąd i niech się Wam dobrze gra
-
- Has thanked: 258 times
- Been thanked: 253 times
@Lucky Duck Games Jest szansa na maty i akryle do Radlands w Spodku w jakiejś fajnej promce?
- Hardkor
- Has thanked: 1451 times
- Been thanked: 978 times
- Kontakt:
Kto wam pisał ten sklep xD W sensie serio, kogo trzeba omijać xD Bo nie zliczę, który raz jest z tym problem. Jest jakiś plan nowego?Lucky Duck Games pisze: ↑13 wrz 2024, 12:08 Generalnie promocja była na rynkach anglojęzycznych z okazji labour day jak wspomniał japanczyk.
Posiadam najwyższy (3%) rabat w aleplanszowki - jeśli chce skorzystać to daj znać. Jestem prawie ciągle przy komputerze (praca zdalna), więc szybko odpiszę :)
Ale to niekoniecznie wina źle napisanego sklepu (ale oczywiście też możliwe), tylko konfiguracja bo stronie klienta, odpowiednich zależności w promocji, praw, czy ustawień samego tzw. multishopa.
- Hardkor
- Has thanked: 1451 times
- Been thanked: 978 times
- Kontakt:
Wykluczyłbym tę opcje, bo to by bardzo źle ukazywało kaczki. Wtedy wystarczyłoby to po prostu naprawić i voila. A jednak tak od miesięcy/lat nie jest.
Posiadam najwyższy (3%) rabat w aleplanszowki - jeśli chce skorzystać to daj znać. Jestem prawie ciągle przy komputerze (praca zdalna), więc szybko odpiszę :)
Kaczki należą do międzynarodowej firmy i mają odrębne promocje różne kraje. Wiem że u nich czasem opłacało się kupować przez francuską stronę. Promka Power do Kingdom Rusha bardzo długo tylko tam była dostępna. Na francuskiej czasem dało się wybrać angielską wersję.
A jak na korpo przystało decyzja odgórna, tu lokalnie nic pewnie nie mogą.
A jak na korpo przystało decyzja odgórna, tu lokalnie nic pewnie nie mogą.
Czy planujecie do Andromeda's Edge sprowadzić wersję deluxe (dodatki).
Czy tylko to co zapowiedzieliście - podstawka + 2 dodatki bo widzę, że na Essen będzie można kupić to duże dodatkowe pudełko na waszym stoisku
Czy tylko to co zapowiedzieliście - podstawka + 2 dodatki bo widzę, że na Essen będzie można kupić to duże dodatkowe pudełko na waszym stoisku
- MarekB
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
Duże dodatkowe pudełko zawierające ulepszone komponenty też będzie, ale tylko w kaczkowym sklepie. W środku są plastikowe figurki łowców (22) i budowli (15). Są też tacki (14), metalowe monety (25), akrylowe zasoby (75) i kostki energii (50).
- rand
- Has thanked: 129 times
- Been thanked: 103 times
Czekam ale obawiam się, że będzie kosztować drożej niż podstawka w każdym razie trzymam kciuki za jak najszybsze wydanie gry i zaczynam zbierać pieniążki
- Perf
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 37 times
Czy temat został może potwierdzony?Lucky Duck Games pisze: ↑12 cze 2024, 09:29Tak, jest bardzo duże prawdopodobieństwo, ale temat jeszcze do potwierdzenia.
- PytonZCatanu
- Has thanked: 1860 times
- Been thanked: 2303 times
#faraway
#hendaleko
Czy gdzieś zostało wyjaśnione po co są te znaczniki?
Znam grę jak własną kieszeń i nie potrafię sobie wyobrazić żadnego praktycznego zastosowania.
Garść statystyk z BGG | Moje TOP 100 - stan na 1.01.2024
- JollyRoger90
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 259 times
Z tego co pamiętam to służą tylko do skakania po kartach podczas punktacji końcowej
- japanczyk
- Moderator
XDJollyRoger90 pisze: ↑26 wrz 2024, 10:37 Z tego co pamiętam to służą tylko do skakania po kartach podczas punktacji końcowej
-
- Has thanked: 100 times
- Been thanked: 31 times
- PytonZCatanu
- Has thanked: 1860 times
- Been thanked: 2303 times
Kto nie skacze, ten z Portalu, hop hop hop...!
Garść statystyk z BGG | Moje TOP 100 - stan na 1.01.2024
I naraz znaczniki zyskały na znaczeniu.
Można?
- japanczyk
- Moderator
Ale po co?
-
- Has thanked: 100 times
- Been thanked: 31 times
Czy dodatki do Let's go to Japan będą dostępne w Polsce? Są na Essen i myślę czy brać na zapas.