(Bitewniaki/Figurki) Ostatnio kupiliśmy (...) bo...

Forum przeznaczone do dyskutowania o grach bitewnych
Awatar użytkownika
Mr_Fisq
Administrator
Has thanked: 1430 times
Been thanked: 1644 times

(Bitewniaki/Figurki) Ostatnio kupiliśmy (...) bo...

Post autor: Mr_Fisq »

Odpowiednik tematu: viewtopic.php?t=68566 dla figurek i bitewniaków.
Sprzedam: Core Space, Nemesis, Kawerna, Invader, BRW: Rebirth, Waste Knights, Imperial Assault, Cursed City: Dodatki.
Przygarnę: Skirmishe (lista w temacie)
Awatar użytkownika
Mr_Fisq
Administrator

Re: (Bitewniaki/Figurki) Ostatnio kupiliśmy (...) bo...

Figurki SF od Wargames Atlantic:

Cannon Fodder - bo potrzebowałem kolonialnego pospolitego ruszenia do Five Parsecs From Home: Bug Hunt; figurek jest całkiem sporo, więc będę mógł też poeksperymentować z malowaniem.

Eisenkern Stormtroopers - bo do Bug Hunt potrzebuję też poważnych żołnierzy w pancerzach. Cena za głowę wychodzi o połowę drożej niż w Cannon Fodder, ale wiadomo - elitarność kosztuje ;)
Sprzedam: Core Space, Nemesis, Kawerna, Invader, BRW: Rebirth, Waste Knights, Imperial Assault, Cursed City: Dodatki.
Awatar użytkownika
DaaV
Has thanked: 39 times
Been thanked: 39 times

Post autor: DaaV »

Zestaw Clone Force 99 do Shatterpoint'a - po obejrzeniu Clone Wars i 3 sezonów BB, imo must have nawet jakby byli słabi - A NIE SĄ. Figurki wyglądają top a do tego super się nimi gra pod Republikę, same plusy. 8)
Awatar użytkownika
Mr_Fisq
Administrator

Dead Man’s Hand Redux: Two-Player Starter Set - w ramach budowania kolekcji terenów. Trzy budynki, sporo wszelakiej drobnicy - beczek, skrzynek, etc.. Budynki w przeciwieństwie do produktów od Renedry (np.North American Cabin or Farmhouse 1750-1900), mają otwierane dachy i wnętrza z fakturą na ścianach i podłodze, a nawet ruchome drzwi i ściankę działową do dołożenia. Jedno na co można narzekać, to brak różnorodności w samych budynkach.
Awatar użytkownika
karawanken
Has thanked: 76 times
Been thanked: 101 times

Post autor: karawanken »

Dawno nie kupiłem żadnych figurek ale w związku z premierą zasad 2.0 do gry Dropfleet Commander zamówiłem podręcznik i dwa zestawy lekkich okrętów, które obecnie będą plastikowe. Nie grałem w grę już kilka lat dawno też nie malowałem więc pewnie będzie trzeba kilka farb kupić na nowo. Ale myślę że syn już na tyle podrósł że spróbuję (w SW Armadę dawał radę).
ODPOWIEDZ