Wargames Atlantic - produkty
- Mr_Fisq
- Administrator
- Has thanked: 1430 times
- Been thanked: 1644 times
- Mr_Fisq
- Administrator
- Has thanked: 1430 times
- Been thanked: 1644 times
Re: Wargames Atlantic - produkty
(Wrażenia z punktu widzenia laika - mam na koncie pewnie raptem kilkadziesiąt sklejonych figurek - sporo mniej pomalowanych. W tej klasie figurek mam głównie porównanie z North Star'em i linią Stargrave)
Cannon Fodder
Na mięso armatnie się nadadzą
"Ciała" różnią się główne pozycją; broń bardzo monotonna (na mój gust trochę też za duża), próbuje nadrabiać chwytami. Dla każdego starczy plecaka (bardziej urozmaicone niż bronie). W głowach można przebierać - 4 różne style, w sumie 120 sztuk.
Pierwsze wrażenia po wycięciu i sklejeniu 5 ludków - wolę pracować w figurkach od North Stara. Stopy słabo przylegają do podstawek, mniej komfortowo ustawiało się ręce podtrzymujące broń. Za to nadlewki nie są jakieś strasznie.
Trzeba przy tym pamiętać, że w cenie North Starowych 20 figurek dostajemy 30.
Cannon Fodder
Na mięso armatnie się nadadzą
"Ciała" różnią się główne pozycją; broń bardzo monotonna (na mój gust trochę też za duża), próbuje nadrabiać chwytami. Dla każdego starczy plecaka (bardziej urozmaicone niż bronie). W głowach można przebierać - 4 różne style, w sumie 120 sztuk.
Pierwsze wrażenia po wycięciu i sklejeniu 5 ludków - wolę pracować w figurkach od North Stara. Stopy słabo przylegają do podstawek, mniej komfortowo ustawiało się ręce podtrzymujące broń. Za to nadlewki nie są jakieś strasznie.
Trzeba przy tym pamiętać, że w cenie North Starowych 20 figurek dostajemy 30.