Docelowo będę grał solo u siebie, a dużą wagę przywiązuję do "logistyki gry" - testowanie u kogoś/wersji elektronicznej odpada. Wypożyczanie dużych drogich gier to też nie w moim stylu.
Myślę, że w razie czego da się to sprzedać

Docelowo będę grał solo u siebie, a dużą wagę przywiązuję do "logistyki gry" - testowanie u kogoś/wersji elektronicznej odpada. Wypożyczanie dużych drogich gier to też nie w moim stylu.
Gdzie zamówiłeś dodatek do karcianego WoPa? Już otwarte są przedsprzedaże?babayaga0 pisze: ↑18 gru 2024, 12:04 Zamówione:
1. Thorgal gra karciana.
2. Shards of infinity dodatek
3. Littoral commander The baltics
4. 1920
5. Dodatek fo WoP gra karciana
Kupię na pewno:
1. Nowy dodatek do Obsesji
2. Jak coś wyjdzie w systemie Combat commander i The Last Hundred Yards
Zastanawiam się:
1. Uśpieni bogowie odległe niebo
2. Fighting formations 29th division
Cdn bo czekam na ogłoszenia.
Poprawionesamuraj1369 pisze: ↑18 gru 2024, 12:22Gdzie zamówiłeś dodatek do karcianego WoPa? Już otwarte są przedsprzedaże?babayaga0 pisze: ↑18 gru 2024, 12:04 Zamówione:
1. Thorgal gra karciana.
2. Shards of infinity dodatek
3. Littoral commander The baltics
4. 1920
5. Dodatek fo WoP gra karciana
Kupię na pewno:
1. Nowy dodatek do Obsesji
2. Jak coś wyjdzie w systemie Combat commander i The Last Hundred Yards
Zastanawiam się:
1. Uśpieni bogowie odległe niebo
2. Fighting formations 29th division
Cdn bo czekam na ogłoszenia.
Ja tak samo.
Mógłbyś przybliżyć kwestię tabelek? Też czekam na GoA2 (swoją drogą zaktualizowałem post, bo o części zamówionych gier zapomniałem xD) i zaintrygowało mnie to.Seraphic_Seal pisze: ↑20 gru 2024, 10:43 Guards of Atlantis 2 - z początkiem grudnia powinno było wypłynąć z portu w Chinach, więc chyba już ostatnia prosta. Tu ja dość mocno się nakręciłem, zamierzam mocno forsować gierkę na lokalnym klubie. Już mam przygotowane tabelki do przeliczania elo graczy, algorytmy dobierania na tej podstawie drużyn itp : D
A tu nie ma co wiele mówić, mocno roboczo to jest zrobione, bo typowo na własny użytek.
To w Świdnicy będziesz próbował wprowadzić? Chętnie przeczytam jak się przyjęłoSeraphic_Seal pisze: ↑20 gru 2024, 10:43
Guards of Atlantis 2 - z początkiem grudnia powinno było wypłynąć z portu w Chinach, więc chyba już ostatnia prosta. Tu ja dość mocno się nakręciłem, zamierzam mocno forsować gierkę na lokalnym klubie. Już mam przygotowane tabelki do przeliczania elo graczy, algorytmy dobierania na tej podstawie drużyn itp : D
Tak, w Świdnicy. Niezbyt gdzie indziej mam jak, może ewentualnie w Bielawie by się coś czasami udało. Tylko nie wiem, czy z tych wszystkich tabelek nie zrobię zabawy dla siebie, niekoniecznie wszystkich o tym informująchjk61 pisze: ↑21 gru 2024, 22:52To w Świdnicy będziesz próbował wprowadzić? Chętnie przeczytam jak się przyjęłoSeraphic_Seal pisze: ↑20 gru 2024, 10:43
Guards of Atlantis 2 - z początkiem grudnia powinno było wypłynąć z portu w Chinach, więc chyba już ostatnia prosta. Tu ja dość mocno się nakręciłem, zamierzam mocno forsować gierkę na lokalnym klubie. Już mam przygotowane tabelki do przeliczania elo graczy, algorytmy dobierania na tej podstawie drużyn itp : D
W Świdnicy to jeśli bywam, to w okolicach świąt, majówek, wakacji. To nie wiem jak wtedy klub funkcjonuje.Tak, w Świdnicy. Niezbyt gdzie indziej mam jak, może ewentualnie w Bielawie by się coś czasami udało. Tylko nie wiem, czy z tych wszystkich tabelek nie zrobię zabawy dla siebie, niekoniecznie wszystkich o tym informując![]()