-
Black Rose Wars: Duel Void - Kolejna 2 osobowa odsłona BRW, głównie traktuje to jako dodatek do dużego BRW (To ma przyjść na dniach)
-
Kanban EV (Deluxe edition) - Kolejny Vital Lacerda zakupiony w przedsprzedazy ponizej 500

Dostawa planowana na Q1
-
Food Chain Mgnate + Ketchup - Prezent od Kochanej Żonki <3 Ma być w Styczniu
-
ISS Vanguard - Druga fala nadciąga i dwie kolejne przygody. Jako, że Jesteśmy zaraz po skończeniu podstawki jestem zainteresowany.
-
Tainted Grail - Kings of Ruin - Zamówiony Core pledge plus upgrade do v2.0 pierwowzoru
-
Marvel United Multiverse - czekam jeszcze na dwa niedosłane zamówienia w wersji Multiverse. Do Miesiaca powinny się zjawić.
-
The Elder Scrolls: Betrayal of the Second Era - Game play bundle + 4 segregatorki - Tutaj szykuje się hit

Mam prawie wszystko co wyszło do TMB. Samo TMB okazało się super grą na wieczory z Żoną. Tutaj liczę, że będzie tylko lepiej. Niestety to wersji PL trzeba poczekać troche dłużej. Angielska już niedługo wpadnie do wspierających.
-
Zombicide: White Death Frozen Fortress Pledge + Dodatki - Zamówione dawno temu

Nie czekam już za bardzo. Prawdopodobnie pójdzie na sprzedaż niedługo po przyjściu
-
Aeon Trespass: Odyssey Second Printing Plus Trismegistus All In - Cykle 1-5 już są. Czekam na 4 pudła Twelve Sins of Herakles i wszelkie dodatki w Postaci Tytanów i nie tylko

Rok 2025 powinien być w dużej mierze związany z tym tytułem
-
Cyklady Ultimate Edition - Ptaszki ćwierkają, że może już niedługo to wyląduje w moich rękach. Pierwowzór był jedna z moich pierwszych gier. Mocno czekam

-
Dragon Eclipse Special Edition + Dodatki - kolejna gra ze stajni AR. Jako ogromny fan Pokemonów nie mogłem odpuścić

Mam co do tego tytułu dużo nadziei
-
The Witcher: Path of Destiny Deluxe Pledge with free Geralt on Roach - Nie wiem czy sie przyjmie. To też był powód dla, którego wszedłem w minimum

W razie jak nie podejdzie to stratny przy sprzedaży być nie powinienem.
-
A Song of Ice & Fire: Tactics - A Tabletop Miniatures Skirmish Game - Sworn Brother pledge - Jako fan bitewnego SONGA nie miałem oporów z zakupem minimalnego pledga

Jest to też moja pierwsza zorganizowana grupówka na małą skale

-
Nemesis Retaliation Core pledge (Special Edition) + Support Squad Expansion + Acrylic tokens bundle pack - Pierwsza z dotychczasowych kampanii Nemesisa gdzie nie wszedłem all-in. Ma to być zupełnie inna mechanicznie odsłona. Jedyne obawy mam co do Akrylowych Tokenów bo widziałem narzekanie na BGG
-
Requiem Downfall of Magic + wszystkie crossovery - Wziałem to głównie jako dodatki do Nova Aetas i BRW. Jeżeli sama gra okaże się równiez przyjemna to super. Jak nie to pójdzie na sprzedaż.
-
Dodatki Nova Aetas - EARLY BIRD - zestaw Catacombs+Under Siege+Vesuvio+GRATIS Pope&Doge × 1 - Tu nie troche poniosło

Mam nadzieje, że nie będe żałować

-
Blood + dodatki - Chciałem zaopatrzyć sie w jeden z nadchodzacych prostszych Boss Battlerów i nie moglem zdecydować sie na jaden. W końcy wybrałem zarówno Blood jak i Grimcoven z zamiarem sprzedania tego, który będzie gorzej Sobie radził na stole
-
Grimcoven - Ciągle zastanawiam sie czy wchodzić w sama podstawke czy może jednak gameplay all in

Historia jak z Blood
-
Cyberpunk - Deluxe - To może być crap, może to też być hit. Obstawiam, że będzie to średniak. Wziąłem minimum aby otrzymać cele dodatkowe i będe się zastanawiał jak już przyjdzie. Może to będzie najlepsza gra Łukasza Woźniaka

3mam kciuki
-
Hexplore it - Zamówiłem 5 sezonów z opcją early shippingu. Sezony 1-4 już sa u mnie. Udało mi się zagrać w pierwszy. Gra to sandbox

Jest to fajne przeniesienie i feeling RPGa z plansza

Czekam na 5 sezon i dodatki.
-
KINGDOMS FORLORN - Gameplay All-in Pledge (Late Pledge) + dodatki - Jako wielki fan Dark Souls mam duże oczekiwania co do tej gry. Mam przeczucie, że to będzie majstersztyk. Mam nadzieje, że gra trafi do nas w 2025 i będe mógł sie przekonać

-
Lands of Evershade - Ciągle nie wybrałem jak bardzo chce wejść w ten tytuł. Kusi sama podstawka z myślą o zakupie reszty w retailu. Są wahania

-
Enormity - Mam obawy, że ta gra nie ujrzy świata dziennego. Albo, że max co się pojawi to podstawka. Mam nadzieje, że się myle. Opinie osób, które miały okazje zagrać na TTsie przekonały mnie o wsparciu

-
Puerto Rico Special Edition - Wsparłem Zamki, wykonanie to top topów więc poszla decyzja by wesprzeć kolejnego klasyka w nowej oprawie

-
CDMD Sezon 5 - Mam wszystko co wyszło w wersji PL plus streach goale z 2giej kampanii. Domówiłem teraz tak żeby otrzymać ekskluzywny kontent. Kiedyś będzie

-
Dune War of the arrakis - Wzięte wszystko co było w drugiej kampanii. Będę musiał sie postarać aby dorwać Gildie Kosmiczną w wersji EN, której brakowało na wspieraczce