Czekamy na zdjęcia w dziale "Nasza kolekcja"arturmarek pisze: ↑06 mar 2025, 09:35 Na razie skręciłem 5 Kallaxów różnych rozmiarów, w sumie 48 pojedynczych "kallaxowych wnęk"

Czekamy na zdjęcia w dziale "Nasza kolekcja"arturmarek pisze: ↑06 mar 2025, 09:35 Na razie skręciłem 5 Kallaxów różnych rozmiarów, w sumie 48 pojedynczych "kallaxowych wnęk"
Bo myślisz o pojedynczej grze. Przy redukcji twojej kolekcji o 50% to mógłbyś zebrać 15000-20000 zł, a to już pewnie jakieś wakacji z rodziną by wyszłyarturmarek pisze: ↑06 mar 2025, 09:35 Ja mam dużo gier. Chciałbym bardziej rotować kolekcją, ale nie potrafię. Słaby ze mnie handlarz. Większość gier to koszt poniżej 200zł, a idąc z rodziną do restauracji wydaję więcej.
Brzmi jak 30 gotowych mistery boxówarturmarek pisze: ↑06 mar 2025, 09:35 Niedawno się przeprowadzałem i spakowałem gry i książki do ok. 30 pudeł (40x40x60cm) teraz to powoli wyjmuję na półki.
Podaj adres, a ja podam numer konta.PytonZCatanu pisze: ↑06 mar 2025, 10:10Bo myślisz o pojedynczej grze. Przy redukcji twojej kolekcji o 50% to mógłbyś zebrać 15000-20000 zł, a to już pewnie jakieś wakacji z rodziną by wyszłyarturmarek pisze: ↑06 mar 2025, 09:35 Ja mam dużo gier. Chciałbym bardziej rotować kolekcją, ale nie potrafię. Słaby ze mnie handlarz. Większość gier to koszt poniżej 200zł, a idąc z rodziną do restauracji wydaję więcej.![]()
Zawsze można zrobić zdjęcia zbiorcze, wycenić gry, stworzyć jedną listę z tytułem, krótkim opisem i ceną. Wrzucić na OLX i FB z dopiskiem tylko odbiór osobisty. Jeśli nie chcesz zarobić a odzyskać trochę hajsu, to gwarantuje, ze szybko zejdziearturmarek pisze: ↑06 mar 2025, 09:35 Ja mam dużo gier. Chciałbym bardziej rotować kolekcją, ale nie potrafię. Słaby ze mnie handlarz. Większość gier to koszt poniżej 200zł, a idąc z rodziną do restauracji wydaję więcej. Także jak sobie myślę, że mam wystawić grę, zrobić zdjęcia, odpowiadać na wiadomości, pakować, wysyłać i jeszcze odpisywać negocjatorom to mi się odniechciewa... Wyrzucić żal, znajomym i rodzinie rozdaję lekkie gry, w które wcześniej z nimi grałem, ale poza tym - magazynuję.
Niedawno się przeprowadzałem i spakowałem gry i książki do ok. 30 pudeł (40x40x60cm) teraz to powoli wyjmuję na półki. Na razie skręciłem 5 Kallaxów różnych rozmiarów, w sumie 48 pojedynczych "kallaxowych wnęk". Na książki mam inne, przeszklone, regały więc miejsca w samych kallaxach jest na jakieś 150-200 pudeł dużych (ale nie potężnych) gier. Wcześniej ograniczały mnie dwa kallaxy (4x4 + 2x4).
Mam też problem z małymi grami, które mi giną zasłonięte przez inne gry.
Post sprzedażowy jest nieaktualny. Dodatkowo, jak wiemy, na forum sprzedaje się bardzo mało gier, nawet mam teorię dlaczego xDpsia.kostka pisze: ↑06 mar 2025, 11:43ta proba juz byla tutaj: viewtopic.php?t=83943z dopiskiem tylko odbiór osobisty
![]()
Patrz, a Ja właśnie kupiłem ostatnio kilka używek w świetnej cenie w bardzo sympatycznych warunkach, tutaj na forum nie na olx. Natomiast na forum zdarzają się rozleniwieni, bo mają za dużo gier i im się nie chce ........samuraj1369 pisze: ↑06 mar 2025, 11:59Post sprzedażowy jest nieaktualny. Dodatkowo, jak wiemy, na forum sprzedaje się bardzo mało gier, nawet mam teorię dlaczego xDpsia.kostka pisze: ↑06 mar 2025, 11:43ta proba juz byla tutaj: viewtopic.php?t=83943z dopiskiem tylko odbiór osobisty
![]()