Jakie gry dostępne obecnie na rynku maja potencjał ligowy bądź turniejowy?
Na pewno sa Ligii wszelkich TCG (Pokemon, Magic itp).
Widziałem również ligii Hexa wraz z mistrzostwami Polski.
Jakie jeszcze tytuły byście tu wstawili i dlaczego? Mowa tylko o offline i tylko o dostępnych tytułach.
Gry z potencjałem ligowym / turniejowym
-
- Has thanked: 525 times
- Been thanked: 616 times
- claymore77
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 52 times
Re: Gry z potencjałem ligowym / turniejowym
Do niedawna jeszcze można było powalczyć turniejowo w Keyforga (talie były do kupienia nawet za 3zł!). Miał też swoje 5 minut Warhammer Underworlds.
Nieśmiertelny Android Netrunner, w "nowej" odsłonie Nisei ma wciąż stałą grupę entuzjastów - zresztą słusznie, bo to gra doskonała.
Osobiście lubię wszelkie sprytne karcianki - marzy mi się liga Tichu, Skull king, Scout
Nieśmiertelny Android Netrunner, w "nowej" odsłonie Nisei ma wciąż stałą grupę entuzjastów - zresztą słusznie, bo to gra doskonała.
Osobiście lubię wszelkie sprytne karcianki - marzy mi się liga Tichu, Skull king, Scout
Terraformacja Marsa bo bralem udzial w takich turniejach i fajnie to dzialalo.
pzdr
wiLQ
wiLQ
- arturmarek
- Has thanked: 302 times
- Been thanked: 839 times
To zależy czego szukamy w takim turnieju. Moim zdaniem włąściwie wszystkie niekampanijne gry mają potencjał turniejowy - tutaj chyba głównym kryterium "teoretycznym" byłaby regrywalność. Z praktycznych kryteriów to pewnie warto rozpatrzeć cenę, długość rozgrywki i stołożerność.
Praktycznie wszystkie 2-osobowe abstrakty się nadają - ja bym najchętniej widział Patchworka "na salonwach".
Praktycznie wszystkie 2-osobowe abstrakty się nadają - ja bym najchętniej widział Patchworka "na salonwach".