Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tutaj można dyskutować o konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. NIE NALEŻY TUTAJ PYTAĆ O ZASADY, MALOWANIE, ROBIENIE INSERTÓW ORAZ KOSZULKI! OD TEGO SĄ INNE PODFORA
Ograłem, sprzedałem bez żalu.
Partie potrafią się dłużyć, potrafią skończyć się w 5 min. Gdy ktoś zaczyna mieć przewagę to już trudno go skontrować. Więc albo przepychamy się na środku, albo szybko leci w którąś stronę.
Żetony dokładane na tory brzmią fajnie ale sumarycznie niewiele zmieniają.
Ot, można sobie popykać ale oczekiwałem czegoś ciekawszego.
Ale wiecie, że jest to niezobowiązująca turlanka pełna losowości
Rozumiem zarzuty ale widzę te plusy:
- odjazdowy wygląd
- sprawdza się świetnie w składzie dwuosobowym gdzie oryginalne Potwory się wysypywały.
- prosta gra do wytłumaczenia w pięć minut. Świetna na wejście w hobby ale też ma trochę twistów dzięki kartom zmieniającym początkowe założenia.
- każdy kto lubi rzucanie kośćmi może tutaj wyżyć się za wszelkie czasy
Jestem tak stary, że pamiętam internet do którego sie dzwoniło...
lukkk pisze: ↑22 maja 2025, 17:14
Ktoś z Was to jeszcze ogrywał?
Bo nie wiem czy uderzać w to czy w standardową edycję
Ogrywałem, ale co to w ogóle za pytanie xD Jedna edycja jest do grania w wiele osób, a jedna na 2 osoby xD Kwestia ilu masz graczy
Posiadam najwyższy (3%) rabat w aleplanszowki - jeśli chce skorzystać to daj znać. Jestem prawie ciągle przy komputerze (praca zdalna), więc szybko odpiszę :)