(Warszawa) Zgrany Wawer Trudne Gry VIII Edycja
- KubaP
- Has thanked: 139 times
- Been thanked: 421 times
(Warszawa) Zgrany Wawer Trudne Gry VIII Edycja
Nie ma mientkiej gry. Chcesz zagrać w Republic of Rome? Kampanię Mistfalla albo Mage Knighta? Przyjacielskie Twilight Imperium, szybką Zimną Wojnę albo drobnego Food Chain Magnate? To imprezka dla Ciebie! Żadnych dzieci, Dixitów, Dobbli i innych Palców w pralce! Tylko dla twardzielek i twardzieli - Zgrany Wawer. Trudne gry. VIII edycja.
Na edycję kwietniową przyniosę prototyp Teotihuacan - następcy Tzolkina z dice placement zamiast trybów. Będzie rozłożone przez cały dzień, można przyjść, wysłuchać zasad i zagrać.
To już ósma edycja Zgranego Wawra: Trudnych Gier. Podczas ostatniej ponad 100 (słownie: STO ) osób grało w prawdziwe cegły. Było cudownie <3
7 kwietnia w sobotę od 09:00 do 21:00 na ulicy V Poprzecznej 13 w Filii Anin Wawerskiego Centrum Kultury pozwoliłem sobie zarezerwowac dla nas CAŁY BUDYNEK. Mamy stoły, herbaty, kawy, krzesła i światło. Wy przynosicie gry i ciastka, wspólnie zamawiamy obiad z jakiejś knajpki obok (pizza, sushi, kebab, burgery, chińczyk - co tam komu pasuje). Mamy mniejsze i większe pomieszczenia, więc nie ma problemu z hałasem, mamy też ogromne stoły, na których można zagrać w naprawdę rozłożyste kobyły.
Tak więc bierzcie pod pachy swoje najcięższe pudła, skrzykujcie znajomych, umawiajcie się tu lub na facebooku i grajmy!
Oto wydarzenie na FB: https://www.facebook.com/events/544049449307302/
Oto google docs, w którym można wpisywać gry, w które ma się ochotę zagrać:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
-
- Has thanked: 130 times
- Been thanked: 141 times
Re: [Warszawa]Zgrany Wawer Trudne Gry VIII Edycja
Kubo, dzięki serdeczne za kolejne spotkanie. Warto być, nawet na krótko
Moje Gry
Jeśli nie wiesz, jak masz zagrać, poczekaj, aż twojemu przeciwnikowi przyjdzie do głowy jakaś idea. Możesz być pewny, że będzie to idea fałszywa.
Siegbert Tarrasch
Jeśli nie wiesz, jak masz zagrać, poczekaj, aż twojemu przeciwnikowi przyjdzie do głowy jakaś idea. Możesz być pewny, że będzie to idea fałszywa.
Siegbert Tarrasch
-
- Has thanked: 1655 times
- Been thanked: 991 times
Było rewelacyjnie, chociaż następnym razem chyba przyniosę coś innego, niż Spirit Island. Gra jest świetna, ale trzy partie na dzień to jednak o jedną za dużo
-
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 47 times
Czekamy na następny termin. O której skończyło się TI? Następnym razem trzeba będzie zaplanować cały dzień i zagrać w końcu w tego kolosa.
O 17:00 byliśmy już dawno spakowani, więc nie było źle
Moja pierwsza partia w TI i jestem absolutnie zachwycony.
Moja pierwsza partia w TI i jestem absolutnie zachwycony.
Moje konto na BGG
Sprzedam/Wymienię
TOP 5: Eclipse 2. ed, Mage Knight, Tash-Kalar, Galaxy Trucker, Nexus Ops
Sprzedam/Wymienię
TOP 5: Eclipse 2. ed, Mage Knight, Tash-Kalar, Galaxy Trucker, Nexus Ops
-
Ja znowu być nie mogłem, ale czekam na termin kolejnej edycji bo mówią że warto
- KubaP
- Has thanked: 139 times
- Been thanked: 421 times
Dziękuję Wam wszystkim za dobre słowo
Kolejna edycja - 9 czerwca! Niedługo zrobię wydarzenie, ale już możecie sobie wpisywać w kalendarze.
Kolejna edycja - 9 czerwca! Niedługo zrobię wydarzenie, ale już możecie sobie wpisywać w kalendarze.
Czy wstęp jest wolny? Jestem bardzo zainteresowany czerwcowym spotkaniem