Graczomaniak.pl: 100 pierwszych słówek. Moje ciało
Pomysł na prezent dla imprezowicza.
Święta tuż tuż, więc pora na kolejną polecankę. Tym razem propozycje dla imprezowiczów.
Graczomaniak.pl: Hack Trick
Święta się skończyły, pora więc wrócić do recenzowania. Dzisiaj ciekawa wariacja na temat popularnej gry kółko i krzyżyk. Zapraszam na Hack Trik.
Graczomaniak.pl: Hexx
Po bardzo długie przerwie wracamy z nową recenzją.
Tym razem gra, w której rozgrywka toczyć się będzie w czasie rzeczywistym. Zapraszam na recenzję gry Hexx
Tym razem gra, w której rozgrywka toczyć się będzie w czasie rzeczywistym. Zapraszam na recenzję gry Hexx
Graczomaniak.pl: Owce na Wypasie
Dzisiaj pomysł na grę familijno-logiczną w ciekawej oprawie. Zapraszam na Owce na Wypasie.
Graczomaniak.pl: Kieszonkowce
Tym razem pomysł na połączenie nauki i zabawy. Zapraszam na serię Kieszonkowce.
Graczomaniak.pl: Zaginione Dziedzictwo: Latający Ogród
Wygląda na to, że List Miłosny ma godnego konkurenta. Zapraszam na Zaginione Dziedzictwo: Latający Ogród
Graczomaniak.pl: Niezłe Ziółka
Tym razem propozycja lekkiej gry z pogranicza kuchni i ogrodu. Zapraszamy na Niezłe Ziółka
Graczomaniak.pl: Mistakos
Dzisiaj propozycja gry zręcznościowej, która polega na układaniu... krzeseł. Zapraszam na Mistakos.
Graczomaniak.pl: Imionki
Dzisiaj kolejna propozycja dla dzieci - połączenie memory ze słowotwórstwem. Zapraszam na Imionki.
Tym razem coś dla fanów futbolu w wersji Kieszonkowej, czyli Kieszonkowiec Futbolowy..
Dodatkowo Konkurs! Szczegóły pod artykułem.
Dodatkowo Konkurs! Szczegóły pod artykułem.
Graczomaniak.pl: Neuroshima Hex
Szachy w wydaniu post apokaliptycznym? Dzisiaj Graczomaniak zaprasza na Neuroshima Hex, czyli taktyczną grę bitewną osadzoną w zniszczonym wojną świecie.
Graczomaniak.pl: Scrabble 360
Czy da się wymyślić Scrabble na nowo? Sprawdźmy - dzisiaj Scrabble 360.
Graczomaniak.pl: Złapmy lwa!
Zbliżają się świeta więc to dobry czas aby poznać kolejną pozycję dla dzecie. Zapraszam na Złapmy lwa!
Wracamy z kolejną porcją Kieszonkowców. Tym razem Quiz z wiedzy powszechnej oraz Logiczny IQ
Graczomaniak.pl: Portalcon
Dzisiaj recenzja prototypu gry, którego akcja właśnie trwa na wspieram.to - Leloo
Graczomaniak.pl: Azul
Dzisiaj pozycja, która jakiś czas temu zdobyła szturmem rynek gier planszowych. Zapraszam na Azul.
Graczomaniak.pl: Bójka na słówka
Dzisiaj gra na spostrzegawczość i naukę języka angielskiego - Bójka na słówka.
Graczomaniak.pl: Gra ze śliwką na okładce i liczbą Pi w tle
Tym razem coś odprężającego. Zapraszam na Grę ze śliwką na okładce i liczbą Pi w tle.
Graczomaniak.pl: Kapitan Nauka,Gra rodzinna Kalambury
Dzisiaj kalambury dla dzeici. Zapraszam na Kapitan Nauka,Gra rodzinna Kalambury
Re: Graczomaniak.pl: 100 pierwszych słówek. Moje ciało
Tym razem nie tyle gra co książka edukacyjna dla najmłodszych. 100 pierwszych słówek. Moje ciało.