Jestem tego samego zdania, słowo nie musi być dosłownie tłumaczone.
Karty poparcia / znaczniki poparcia są ok
Jestem tego samego zdania, słowo nie musi być dosłownie tłumaczone.
Ale w obu występuje "momentum".
22 marca zrobiłem foty do recenzji z myślą, że może napiszę (nawet obrobiłem i wrzuciłem na serwer), ale jednak brak weny wygrał . Super, że się podjąłeś
A jak się dobrze poszuka to i taniej
U nas póki co 2 razy Nixon górą i to o włos. Z tego co też czytałem, większość opinii jest nawet odwrotna od Twojej, że to Nixon ma łatwiej.ShapooBah pisze: ↑18 paź 2020, 21:52 Udało mi się zagrać też jako dziennikarze i mam mieszane uczucia. Może jest to spowodowane małą ilością ogranych partii, ale dziennikarze mają znacznie łatwiej. Nie muszą się gimnastykować jak Nixon, żeby powstrzymać jego warunki zwycięstwa, przy jednoczesnym wypełnianiu swoich warunków. Praktycznie bez większych problemów udało mi się wygrać przedstawicielami bruku.
I póki co ogólne ratio zwycięstw w naszym duecie jest na rzecz tej strony rozgrywki.
To fantastycznie! Wiele osób na bgg, w tym ja, ma wrażenie, że Nixonem jest dużo łatwiej wygrać. U mnie Nixon wygrywa jak dotąd 2/3 partii.ShapooBah pisze: ↑18 paź 2020, 21:52 Udało mi się zagrać też jako dziennikarze i mam mieszane uczucia. Może jest to spowodowane małą ilością ogranych partii, ale dziennikarze mają znacznie łatwiej. Nie muszą się gimnastykować jak Nixon, żeby powstrzymać jego warunki zwycięstwa, przy jednoczesnym wypełnianiu swoich warunków. Praktycznie bez większych problemów udało mi się wygrać przedstawicielami bruku.
I póki co ogólne ratio zwycięstw w naszym duecie jest na rzecz tej strony rozgrywki.