W pracy jestem do 20. Mogę ci wysłać później zdjęcie ale uwierz mi wszystko zapakowałem i jest elegancko. Tortownica dotyka ścianek pudełka ale wszystko sie dobrze domyka i nic nie odstajeautopaga pisze: ↑20 wrz 2023, 12:51Pokaż fotkę z góry. U mnie z 4 stron spód pudełka jest wybrzuszony i ma ślady, susan była wsadzana na wcisk, ja dałem pod skosem, bo jest taki dramat.buhaj pisze: ↑20 wrz 2023, 12:05Jakieś mam szczęście bo mnie się wszystko mieści elegancko w podstawowym pudełku. Co do typów terenu to też mam wątpliwości ale traktuję tę grę bardzo zabawowo-luźnoautopaga pisze: ↑20 wrz 2023, 11:50 A u mnie gra wylatuje, bo mam Alice Garden, które jest o wiele bardziej skondensowane i trwa 2 razy krócej, układanka, punktacja oraz draft jest ciekawsza, a na dodatek wszystkie elementy mieszczą się w pudełku w odróżnieniu od susan która ma 5mm większą średnicę niż faktyczny wewnętrzny rozmiar pudełka. Dziwi mnie też że połączenia dwóch typów terenów na kafelkach są takie sztywne, a nie na zasadzie każdy z każdym.
Aaaa może daj na samą górę bo ścianki są elastyczniejsze i troche szersze