Nie no, wyszlo wlasnie nowe i po polsku.
Wczesniej bylo szare/bezowe i brzydkie. A teraz ponoc jest kolorowe i brzydkie
Nie no, wyszlo wlasnie nowe i po polsku.
Rebel premium do mnie jedzie właśnie. Pochwalę się po tym jak dojedzie dodatek do Arnaku, bo to to samo zamówienie.
a jakościowo jak porównać rebela do sloyci?miker pisze: ↑05 gru 2023, 16:59Rebel premium do mnie jedzie właśnie. Pochwalę się po tym jak dojedzie dodatek do Arnaku, bo to to samo zamówienie.
Przechodzę ze Sloyca Premium, bo tego się nie da używać. Koszulki Sloyca nie trzymają rozmiaru nawet w jednej paczce. Ostatnio zdarza się, że parę koszulek muszę wywalić, bo karty się nie mieszczą. Nie polecam Sloyci, choć mam ich dobre 2000 koszulek, ale ostatnio to dramat.
Bezkonkurencyjny pod jakim względem? Może ceny, ale na pewno nie jakości. Koszulki z pierwszej parti były ok, cena bardzo dobra. Ale już drugi i trzeci rzut po tym jak wyczerpały się zapasy pokazały że nijak nie trzymają wymiarów. Z 3 rzutu miałem sytuację że w jednej paczce miałem różne rozmiary koszulek. Dramat. Przestałem używać i nie mam zamiaru wracać nawet jeśli się poprawili. Za dużo mam koszulek na kartach (na dziś dzień ponad 34 tys.), żeby się zastanawiać czy za rok, dwa koszulki do dodatku mi będą pasować do tych z podstawki.
A jeśli można wiedzieć to z jakiej firmy masz koszulki?Jiloo pisze: ↑05 gru 2023, 17:24Bezkonkurencyjny pod jakim względem? Może ceny, ale na pewno nie jakości. Koszulki z pierwszej parti były ok, cena bardzo dobra. Ale już drugi i trzeci rzut po tym jak wyczerpały się zapasy pokazały że nijak nie trzymają wymiarów. Z 3 rzutu miałem sytuację że w jednej paczce miałem różne rozmiary koszulek. Dramat. Przestałem używać i nie mam zamiaru wracać nawet jeśli się poprawili. Za dużo mam koszulek na kartach (na dziś dzień ponad 34 tys.), żeby się zastanawiać czy za rok, dwa koszulki do dodatku mi będą pasować do tych z podstawki.
Tak jak minimati pisze, bardzo lubię UP Deck Protector Clear (i Matte – lepsze, i Gloss). Ale to są tylko koszulki w rozmiarze CCG.
"te duze z wiedzmina" to chyba rozmiar sloyca talismanzuroslawski pisze: ↑06 gru 2023, 19:25 Legendarne Lowy. Jakie koszulki beda pasowac na karty potworow ?
Tak... zorientowałam się po godzinie szukania. Niemniej, dzięki za info!kurdzio pisze: ↑08 gru 2023, 13:46Na bgg można sprawdzić tak każdą grę:
https://boardgamegeek.com/boardgame/346 ... ds/sleeves