(Wrocław) Spotkania planszówkowe
Re: [Wrocław] Spotkania planszówkowe
Uh, too late, no cóż.
W każdym razie ogłaszam oficjalnie, iż chętnie zagrałbym w GoT (do tej pory nie grałem, ale przetrawiłem instrukcję) lub jakąś inną ciekawą wieloosobową grę wojenną/strategiczną. Chętnie też zagrałbym w Manouvre lub Twilight Struggle, nie znam za zasad, ale słyszałem o tych pozycjach wiele dobrego
Jeśli komuś brakuje człowieka do składu to niech pisze na PW
W każdym razie ogłaszam oficjalnie, iż chętnie zagrałbym w GoT (do tej pory nie grałem, ale przetrawiłem instrukcję) lub jakąś inną ciekawą wieloosobową grę wojenną/strategiczną. Chętnie też zagrałbym w Manouvre lub Twilight Struggle, nie znam za zasad, ale słyszałem o tych pozycjach wiele dobrego
Jeśli komuś brakuje człowieka do składu to niech pisze na PW
GoT się odbył. Udało się uzbierać piątkę. Jak będę coś kolejnym razem ustawiał to dam znać
- abadura
- Moderator
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 10 times
- Kontakt:
Koniecznie! Chciałem się zgłosić, ale mnie choroba zmogła...Pluszak pisze:GoT się odbył. Udało się uzbierać piątkę. Jak będę coś kolejnym razem ustawiał to dam znać
Chciałabym zapoznać się z grami Ghost Stories i Anioł śmierci będzie taka możliwość
- donmakaron
- Has thanked: 198 times
- Been thanked: 646 times
Mam Ghost Stories, powinienem być we wtorek w instytucie. Jak się przypomnisz to wezmę.
No i zawsze z planszóweczki można sobie zażyczyć - przyniosą na poniedziałkowe granie w Miodosytni.
No i zawsze z planszóweczki można sobie zażyczyć - przyniosą na poniedziałkowe granie w Miodosytni.
Nie mogę być we wtorek , planuję jutro pojawić się w Miodosytni. Dziękuję za zaproszenie
Hej, pytanie głównie do planszóweczki: możecie dziś do Miodosytni przynieść Zombiaki albo Hive?
- Aagnieszka
Będę jutro w IM od 17, przyniosę Metropolys i może coś jeszcze, jeśli będzie mi się chciało nosić nieporęczną torbę.
Witek, jest szansa, że weźmiesz Cyklady z Hadesem?
Witek, jest szansa, że weźmiesz Cyklady z Hadesem?
- donmakaron
Niestety nie wiem czy dam radę być w ogóle, dam znać jutro koło południa. Jak będę, będzie i Hades
- donmakaron
- planszoweczka.pl
- Kontakt:
Na czas znalezienia nowego lokalu czwartkowe spotkania zostały zawieszone. Mam nadzieję, że czwartkowi planszówkowicze będą mogli odwiedzić nas w poniedziałki w Miodosytni i Kociej Kołysce:)
proszę o wykreślenie Grande Pizza z rozpiski w pierwszym poście.
proszę o wykreślenie Grande Pizza z rozpiski w pierwszym poście.
- Aagnieszka
- Aagnieszka
- Aagnieszka
Ktoś się wybiera jutro do IM? Chętnie bym w coś zagrała (oczywiście w chwili, kiedy akurat nie będziemy z Rafałem omawiać spraw organizacyjnych Gratislavii )
Yup.
W ogóle czy ktoś we Wrocławiu ma/gra w Twilight Imperium? Ja mam za sobą kilka gier (4-5) zarówno z pierwszym jak i drugim dodatkiem (scenariusz także), z chęcią raz na jakiś czas poświęciłbym jakiś dzień żeby pograć.
Druga sprawa czy ktoś gra/ma/jest chętny pograć w RoRa (Republic of Rome)?
W ogóle czy ktoś we Wrocławiu ma/gra w Twilight Imperium? Ja mam za sobą kilka gier (4-5) zarówno z pierwszym jak i drugim dodatkiem (scenariusz także), z chęcią raz na jakiś czas poświęciłbym jakiś dzień żeby pograć.
Druga sprawa czy ktoś gra/ma/jest chętny pograć w RoRa (Republic of Rome)?
- donmakaron
- Aagnieszka
IX edycja Wrocławskiego Festiwalu Gier Planszowych Gratislavia już w ten weekend. Wszystkie niezbędne informacje znajdziecie na stronie imprezy: www.gratislavia.pl.
- Aagnieszka
A propos Gratislavii:
jak ktoś chce pomóc, to w piątek od 20 ustawiamy stoliki. Tym razem tylko ustawiamy, a nie przywozimy i ustawiamy, także można przyjść bez większych obaw.
jak ktoś chce pomóc, to w piątek od 20 ustawiamy stoliki. Tym razem tylko ustawiamy, a nie przywozimy i ustawiamy, także można przyjść bez większych obaw.
Są śmiałkowie na dziś (Wydawnictwo) lub jutro (Miodosytnia), czy na Święta pozostajemy w domowych progach?
- Aagnieszka
Śmiałkowie może i by się znaleźli, ale grania w Miodosytni jutro nie ma.Deus pisze:Są śmiałkowie na dziś (Wydawnictwo) lub jutro (Miodosytnia), czy na Święta pozostajemy w domowych progach?
- Aagnieszka
Po przerwie świątecznej zapraszamy znowu do Miodosytni w poniedziałek;) Wszystkich śmiałków oczywiście;)
Witam wszystkich zapalonych graczy Spotykacie się dziś na Włodkowica i czy gracie tam w Carcassonne? Jestem na forum pierwszy raz, mam niewielkie doświadczenie z planszówkami, najdłużej, bo rok, gram właśnie w Carcassonne i dziś chętnie bym zagrała. Mogę przynieść rozszerzenie Wieża, Księżniczka i Smok oraz Mosty, Zamki i Bazary
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
- Aagnieszka
Kto się jutro wybiera do IM? Będę, jak zwykle, od 17 i chętnie zagram w Na chwałę Rzymu i Metropolys (które przyniosę ze sobą).
Witajcie ponownie dobrzy ludzie.
Jak rozumiem sobotnie granie na UP już nie funkcjonuje?
Jak rozumiem sobotnie granie na UP już nie funkcjonuje?
Saluton amikoj!