(Warszawa) Grupa Tarchomińska - czasem na emigracji (Targówek / Bemowo)
Re: WWA- GRUPA ZMIKSOWANA ZEWSZĄD :)
Hej,
Co do Descenta to czemu nie, ale u mnie i znajomego (Piotrka) to jakiś termin możemy ustalać od 11.04.
pozdro,
Ludwi$
PS: btw. https://www.fantasyflightgames.com/en/n ... to-legend/
Co do Descenta to czemu nie, ale u mnie i znajomego (Piotrka) to jakiś termin możemy ustalać od 11.04.
pozdro,
Ludwi$
PS: btw. https://www.fantasyflightgames.com/en/n ... to-legend/
Nearly Almost Dead, but Not Quite
Moje gry
Moje gry
Hej,
Dobra czas na małą reanimację: oto moje propozycje na przyszły tydzień:
Wtorek (12.04): Shadowrun: Crossfire do 4 osób, Paradox, Chwila lub gdzieś na Białołęce (siedziba sklepu xjoy, ale inne propozycje mile widziane), godzina 17.30.
Czwartek (14.04): Wreckage do 4 osób + ew. Imperial Assault wersja Skirmish na 2 osoby choć jest też scenariusz dla 4 osób (deathmatch lub team deathmatch) jeżeli znajdą się chętni (zabiorę wszystko co mam by moc stworzyć do 3 rozpisek rozpisek, a jeżeli ktoś ma swój zestaw to niech zabiera;]). 17.30, najlepiej Paradox (z uwagi na blaty) lub gdzieś na Białołęce (patrz wyżej).
Swoją drogą zapraszam na turniej Imperial Assaulta Skirmish 16.04. Więcej info na https://www.facebook.com/events/545297178977344/ (zasady gry mogę wytłumaczyć podczas spotkania, niezbędne figurki mogę użyczyć).
i przy okazji taki news dla Tarchomińczyków (i pewnie nie tylko;]):
https://www.facebook.com/events/1699575686954813/
Pozdro,
Ludwi$
Dobra czas na małą reanimację: oto moje propozycje na przyszły tydzień:
Wtorek (12.04): Shadowrun: Crossfire do 4 osób, Paradox, Chwila lub gdzieś na Białołęce (siedziba sklepu xjoy, ale inne propozycje mile widziane), godzina 17.30.
Czwartek (14.04): Wreckage do 4 osób + ew. Imperial Assault wersja Skirmish na 2 osoby choć jest też scenariusz dla 4 osób (deathmatch lub team deathmatch) jeżeli znajdą się chętni (zabiorę wszystko co mam by moc stworzyć do 3 rozpisek rozpisek, a jeżeli ktoś ma swój zestaw to niech zabiera;]). 17.30, najlepiej Paradox (z uwagi na blaty) lub gdzieś na Białołęce (patrz wyżej).
Swoją drogą zapraszam na turniej Imperial Assaulta Skirmish 16.04. Więcej info na https://www.facebook.com/events/545297178977344/ (zasady gry mogę wytłumaczyć podczas spotkania, niezbędne figurki mogę użyczyć).
i przy okazji taki news dla Tarchomińczyków (i pewnie nie tylko;]):
https://www.facebook.com/events/1699575686954813/
Pozdro,
Ludwi$
Moje gry
Moje gry
- awawa
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 38 times
We wtorek piszę się na Shadowrun: Crossfire :)
Co do lokalizacji to można się też zastanowić na reaktywacją Solca (most już naprawili ;) ) - nie ma tam blatów, ale jednak jest dużo więcej miejsca.
Co do lokalizacji to można się też zastanowić na reaktywacją Solca (most już naprawili ;) ) - nie ma tam blatów, ale jednak jest dużo więcej miejsca.
Granie na Bemowie
To może dodatkowo wspomnimy o reaktywacji Descenta. Właśnie skończyłem 5 godzinną sesję Dungeons & Dragons 5. Było super, 2 z 3 graczy zginęło ale dopiero pod koniec przygody. Zaczynam się wkręcać nawet bardziej niż w Star Wars RPG Preferuję jednak granie z kartką, ołówkiem i gumką. Ktoś reflektuje?
- Rocy7
- Been thanked: 6 times
No to przynajmniej masz długi termin przydatności do spożycia
A propo D&D5 to spodobało mi się randomowe tworzenie lochów w trakcie rozgrywki...Buduje napięcie , można grać bez końca...
A propo D&D5 to spodobało mi się randomowe tworzenie lochów w trakcie rozgrywki...Buduje napięcie , można grać bez końca...
- Rocy7
Piszę się na Imperial Assault skirmish, ewentualnie na tą drugą grę też.
-
Jeśli można to chętnie spróbuje SW IA bo przymierzam się do kupna tej gry
Hej,
Pozdro,
Ludwi$
Pewnie, że można:). W poniedziałek potwierdzę zaproponowane terminy.zawodowiec pisze:Jeśli można to chętnie spróbuje SW IA bo przymierzam się do kupna tej gry
Pozdro,
Ludwi$
Moje gry
Moje gry
Hej,
Jednak zaszły małe zmiany. We wtorek niestety nie dam rady się pojawić, ale za to w czwartek aktualny. Mogę zamiast Wreckage przynieść Shadowrun'a.
Pozdro,
Ludwi$
Jednak zaszły małe zmiany. We wtorek niestety nie dam rady się pojawić, ale za to w czwartek aktualny. Mogę zamiast Wreckage przynieść Shadowrun'a.
Pozdro,
Ludwi$
Moje gry
Moje gry
Hej,
Rocy7, zawodowiec - pasuje wam jutro Imperial Assault w Chwila Cafe o 18 (Paradox ma wszystko zajęte)?
Pozdro,
Ludwi$
Rocy7, zawodowiec - pasuje wam jutro Imperial Assault w Chwila Cafe o 18 (Paradox ma wszystko zajęte)?
Pozdro,
Ludwi$
Moje gry
Moje gry
-
- Rocy7
Hej,
pozdro,
Ludwi$
Ok to tak jak wspomniełam będę jakoś o 18 w Chwili.zawodowiec pisze:Mi pasuje
Juz zakupiłem tą grę i znam już trochę zasady
pozdro,
Ludwi$
Moje gry
Moje gry
-
Hej.
Mam ochotę na spotkanie nad planszą w naszym zacnym gronie. Jak macie jakieś tematy do ogrania to wrzucajcie.
Ja sam chętnie bym zagrał w Statki łupy kościotrupy, Kupców i Korsarzy(przydałby się dodatek), Warcraft Planszowy ze wszystkimi dodatkami, Colt Express z Dyliżansem, Steampunk Rally.
Może też jakieś szybkie skirmishowe D&D 5 ala Descent(mogę wymyślić kilka scenariuszy).
A wy na co macie ochotę? Jeśli cierpimy na brak miejsca na spotkanie to zapraszam do mojej "Posiadłości" Jak za czasów Axis & Allies.....Kto z was to jeszcze pamięta?
Pozdrawiam,
Sirwei
Mam ochotę na spotkanie nad planszą w naszym zacnym gronie. Jak macie jakieś tematy do ogrania to wrzucajcie.
Ja sam chętnie bym zagrał w Statki łupy kościotrupy, Kupców i Korsarzy(przydałby się dodatek), Warcraft Planszowy ze wszystkimi dodatkami, Colt Express z Dyliżansem, Steampunk Rally.
Może też jakieś szybkie skirmishowe D&D 5 ala Descent(mogę wymyślić kilka scenariuszy).
A wy na co macie ochotę? Jeśli cierpimy na brak miejsca na spotkanie to zapraszam do mojej "Posiadłości" Jak za czasów Axis & Allies.....Kto z was to jeszcze pamięta?
Pozdrawiam,
Sirwei
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 46 times
Spoko. Kiedy masz czas w tygodniu?
P.S. Wybiera się ktoś dziś na rzuć kostką? Ja jestem na miejscu
P.S. Wybiera się ktoś dziś na rzuć kostką? Ja jestem na miejscu
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 46 times
Byliśmy wczoraj z Ludwisiem, dzisiaj już nie da rady.
Dam znać co do Kupców, celuje w czwartek, ale odezwę się jeszcze.
Dam znać co do Kupców, celuje w czwartek, ale odezwę się jeszcze.
- Rocy7
tez bym sie pisal.Piehoo pisze: Dam znać co do Kupców, celuje w czwartek, ale odezwę się jeszcze.
-