Plotka chyba ponownie przeszła metamorfoze w nadzwyczajną informacje:) COMON chce zmienić swoją dotychczasową politykę wydawania dodatku w wielu wersjach językowych w tym samym pudełku. Znamy to chociażby z dodatków do Blood Rage'a. COMON postanowił, a bardziej rozważa start produkcji osobnych pudełek dla każdej wersji językowej. Czyli ang pudełko z ang komponentami, polskie pudełko z polskimi etc.zix pisze:To jeszcze pytanie ode mnie...
Pojawiła się plotka, że dodatki do Blood Rage nie będę już drukowane w innej wersji językowej niż w angielskiej.
Czy to prawda?
Portal Games w 2017r.
- Portal Games
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 316 times
- Kontakt:
Re: Portal Games w 2017r.
- Portal Games
- Kontakt:
- Skryty Planszoholik
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 3 times
czy można prosić jakieś wieści na temat dodatku do 2ed strongholda = Undead?
https://www.youtube.com/watch?v=qZ29KZHWn8o
w 2016 p. Trzewiczek zapowiadał ów dodatek na Essen 2017 - ale to chyba nierealne zważywszy, że nie pojawia się on podczas planów wydawniczych ogłoszonych na Portalkonie. Czy zatem 2018 jest realny? A może później albo wcale?
w 2016 p. Trzewiczek zapowiadał ów dodatek na Essen 2017 - ale to chyba nierealne zważywszy, że nie pojawia się on podczas planów wydawniczych ogłoszonych na Portalkonie. Czy zatem 2018 jest realny? A może później albo wcale?
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 94 times
- Kontakt:
Na pewno nieprędko. Gra będzie najwcześniej jesienią.Vulturius pisze:A ja mam pytanie, kiedy zamierzacie ogłosić przedsprzedaż Zombicide: Black Plague ?
-
- Been thanked: 53 times
Początkowo to nawet w zeszłym roku chyba miała być...Vulturius pisze:lulz, a nie miała być w czerwcu...?
Witam!
Mam pytanie odnośnie Pierwszych Marsjan. O ile pamiętam w przedsprzedażowej ofercie na stronie Portalu został odblokowany próg z możliwością wydruku swoich kart astronautów. Czerwiec/lipiec już w sumie za pasem a nigdzie nie ma żadnej informacji na ten temat, w związku z tym pytam tutaj czy wyżej wspomniany gadżet jest nadal aktualny?
pozdrawiam
Mam pytanie odnośnie Pierwszych Marsjan. O ile pamiętam w przedsprzedażowej ofercie na stronie Portalu został odblokowany próg z możliwością wydruku swoich kart astronautów. Czerwiec/lipiec już w sumie za pasem a nigdzie nie ma żadnej informacji na ten temat, w związku z tym pytam tutaj czy wyżej wspomniany gadżet jest nadal aktualny?
pozdrawiam
- Marx
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 23 times
- the_ka
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 28 times
+1Marx pisze:A tak z ciekawości, czy Portal podejmie temat "Rise of Moloch"?
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 16 times
-
Dodatki do NHex 3.0 Neodżungla i Nowy Jork są teraz praktycznie niedostępne. Czy będzie jakiś dodruk?
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 94 times
- Kontakt:
Portalgames.pl strona główna.jarecki123 pisze:Dodatki do NHex 3.0 Neodżungla i Nowy Jork są teraz praktycznie niedostępne. Czy będzie jakiś dodruk?
Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka
- playerator
- Has thanked: 904 times
- Been thanked: 310 times
Na stronie >plany wydawnicze< brak odnośników do stron z opisem gier.
Na stronie >51. Stan: Master Set< w zakładce >dodatki< można zapoznać się z... zawartością pudełka.
Konkludując - gdzie mogę poczytać o planowanym dodatku "Zgliszcza"?
Na stronie >51. Stan: Master Set< w zakładce >dodatki< można zapoznać się z... zawartością pudełka.
tak że = w takim razie, więc
także = też, również
Piszmy po polsku :)
także = też, również
- Bary
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 47 times
- Kontakt:
Czy dałoby radę trochę usprawnić podstronę wydawnictwa "plany wydawnicze"? Zamiast "pracujemy nad tym" proponowałbym, wzorem Galakty, podać chociaż kwartał, w którym planowany jest release. W tej chwili ta strona jest mało użyteczna.
Mój blog na ZnadPlanszy
Recenzja Cooper Island na ZnadPlanszy
Kupię dodatek Hobbit: Na Progu do WP LCG!
- Portal Games
- Kontakt:
Z Zombiecide celujemy w końcówkę rokuVulturius pisze:A ja mam pytanie, kiedy zamierzacie ogłosić przedsprzedaż Zombicide: Black Plague ?
Projekt na razie został przełożony.Skryty Planszoholik pisze:czy można prosić jakieś wieści na temat dodatku do 2ed strongholda = Undead?
Gadżet jest jak najbardziej aktualny i pracują nad nim koderzy Mam nadzieję, że już niedługo będzie można się nim pochwalićrybol pisze:Witam!
pozdrawiam
Nie planujemy tego na dzień dzisiejszyMarx pisze:A tak z ciekawości, czy Portal podejmie temat "Rise of Moloch"?
Tak oczywiście i powienien pojawić się w MajuDeathhammer pisze:Czy planowany jest dodruk Neodżungli do Neuroshimy?
Updatepack będzie robiony z dodrukiem strongholda, który jest drukowany razem z naszymi partnerami. Czekamy na ostatniego partnera i ruszamytomuch pisze:Jak się ma update pack do Strongholda?
anion pisze:Czy wiadomo już kiedy będzie można kupić Zgliszcza do 51 stanu MS?
Premiera w czerwcu!
Bronimy się polityki podawania kwartałów czy dokładnych dat. Jak tylko mamy pewność co do daty wyjścia to plany są aktualizowaneBary pisze:Czy dałoby radę trochę usprawnić podstronę wydawnictwa "plany wydawnicze"? Zamiast "pracujemy nad tym" proponowałbym, wzorem Galakty, podać chociaż kwartał, w którym planowany jest release. W tej chwili ta strona jest mało użyteczna.
- Bary
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 47 times
- Kontakt:
No widzę, ale dzięki temu ciężko jest znaleźć konkretniejsze info i nie wiem, czy dla przykładu mogę się spodziewać Inis za miesiąc, czy w grudniu...Portal Games pisze:Bronimy się polityki podawania kwartałów czy dokładnych dat. Jak tylko mamy pewność co do daty wyjścia to plany są aktualizowaneBary pisze:Czy dałoby radę trochę usprawnić podstronę wydawnictwa "plany wydawnicze"? Zamiast "pracujemy nad tym" proponowałbym, wzorem Galakty, podać chociaż kwartał, w którym planowany jest release. W tej chwili ta strona jest mało użyteczna.
Mój blog na ZnadPlanszy
- Gizmoo
- Has thanked: 2847 times
- Been thanked: 2759 times
Dlaczego używasz skrótu "COMON", skoro oficjalny brand Cool Mini or Not to - CMON? Ma nastąpić jakiś rebranding, czy to autokorekta?Portal Games pisze:COMON chce zmienić swoją dotychczasową politykę wydawania dodatku w wielu wersjach językowych w tym samym pudełku. Znamy to chociażby z dodatków do Blood Rage'a. COMON postanowił
- Portal Games
- Kontakt:
Nie ma to żadnego celu. Z rozpędu napisałęm COMON zamiast CMONGizmoo pisze:Dlaczego używasz skrótu "COMON", skoro oficjalny brand Cool Mini or Not to - CMON? Ma nastąpić jakiś rebranding, czy to autokorekta?Portal Games pisze:COMON chce zmienić swoją dotychczasową politykę wydawania dodatku w wielu wersjach językowych w tym samym pudełku. Znamy to chociażby z dodatków do Blood Rage'a. COMON postanowił
-
- Been thanked: 5 times
COMON to firma ze stolicy Beninu, Cotonou, zajmująca się handlem kurą i rybą - na bank nie planszówkamiGizmoo pisze:Dlaczego używasz skrótu "COMON", skoro oficjalny brand Cool Mini or Not to - CMON? Ma nastąpić jakiś rebranding, czy to autokorekta?Portal Games pisze:COMON chce zmienić swoją dotychczasową politykę wydawania dodatku w wielu wersjach językowych w tym samym pudełku. Znamy to chociażby z dodatków do Blood Rage'a. COMON postanowił
Moja kolekcja
Moje rabaty, których chętnie użyczę: Planszostrefa 11%, Huble 5%, Rebel 4%, AlePlanszówki 3%
Moje rabaty, których chętnie użyczę: Planszostrefa 11%, Huble 5%, Rebel 4%, AlePlanszówki 3%
- Marx
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 23 times
- playerator
- Has thanked: 904 times
- Been thanked: 310 times
Na stronie >plany wydawnicze< brak odnośników do stron z opisem gier.
tak że = w takim razie, więc
także = też, również
także = też, również